2 Nisan 2014 Çarşamba

Mart Ayında Sık Kullanılanlar #3

Herkese Merhabalar!
Yeni bir sık kullanılanlar yazısı ile karşınızdayım. Öncelikle 1. Yılımıza özel hazırladığım çekilişi görmediyseniz hepinizi beklerim. Buraya tıklayarak çekilişe katılabilirsiniz :)

Avon Mega Effects Maskara: Yapısını çok beğendim. Şuan elimde dolgunluk veren tek maskara olduğu için elim sıkça bu ürüne gitti. Uyguluma fırçası benlik olmadığı için bir daha alamayacağım. Keşke içerisindeki formül normal maskara ambalajında olsaydı. Makyaj sonrasında benim gibi hapşırık kriziniz tutuyorsa, size göre değil çünkü geç kuruyor.
The Balm Yüz Bazı: Yazın kullanılacak bir ürün olmadığından son zamanlarda bitsin diye ağırlık verdim. Orta derecede bir baz. Bir daha almam.
Garnier BB Krem: Bayılıyorum. Elimden düşmedi iyi ki almışım. Vazgeçilmezim oldu.
Essence I Love Stage Göz Bazı: Günlük makyajlarda kullanmak için oldukça uygun. Özel günlerde çok yeterli bulmasam da, günlük kullanım amacına uyduğu için yeniden alırım.
Essence 07 no'lu ruj: Gün içinde tazelemek için uygun bulduğum doğal tonda bir ruj. Sürümü kolay. Hemen hemen her gün bu ruju kullandım. Keşke kalıcılığı daha da iyi olsaydı :)
Maybelline jel eyeliner: Kıvamı git gide kuruyor ve bir an önce bitirmek istiyorum. Kalıcı ve akma bulaşma yapmıyor. Göz kapakları yağlı olan arkadaşım da çok memnun kaldı. İlk kez bulaşma yapmayan bir eyelinerı oldu diyebilirim. Alt kirpik diplerine kullanmak için çok uygun çünkü göz altlarına akma yapmıyor.
H&M Wine Red oje: Duruşunu çok sevdiğim için sıkça kullandım. Soyulma süresi uzun olduğu için acil dışarı çıkmam gereken durumlarda beni zor durumda bırakmadığı için çok sevdim.
The Balm İnstain Allık / Toile: Rengini çok sevsem de dağılması zor bir ürün olduğu için bir kenarda durmasına gönlüm razı olmadı. Güneşli günlerde sıkça kullandım.
Bahama Mama: Kaşlarımı doldurmak ve burun konturu yapmak için sıkça kullanıyorum. Ay boyunca pek fazla far kullanmadığım için, sadece göz kapağımı gölgelendirmek için sıkça kullandım.
Sexy Mama Pudra: BB krem aldığımdan beri daha sık kullanmaya başladım. Parlama akma vs.ye karşı önlem amaçlı.

Ürünler hakkında uygulama görselleri için ve ayrıntılı bilgi için isimlerinin üzerine tıklayabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiyle, sağlıkla, mutlu kalın :)

 

22 yorum:

  1. Essence 07 yi iyice merak etmeye başladım gittiğimde bir bakayım en iyisi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım mükemmel harika bir ruj değil ama günlük kullanım için gerçekten biçilmiş kaftan :)

      Sil
  2. Garnier BB krem benimde vazgeçilmezim. Kesinlikle fiyat ve kalite karşılaştırması yapılırsa BB kremlerde Garnier çok önde.
    Çok ürün denedim ama bu en iyisi :)

    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  3. Cogu benim de severek kullandigim urunler, ozellikle gunluk hafif makyajda :) the balm'in bazini hic denemedim ama nasil bi etkisi var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı güzel, makyaj öncesi gözeneklere doluyor fondotenin daha pürüzsüz görünmesine sebep oluyor canım ama yağlı bir cildin varsa ya da yazın karmaya dönükse deneme derim :/ Makyajı kusturuyor maalesef.

      Sil
  4. Sende benim gibi hassassın pınarcım bende makyaj yaptıktan sonra gozlerim yanıyor urnum kasınıyor alerji yapıyo sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen burnum kaşınıyor üst üste hapşırmaya başlıyorum ve bu her makyaj anında ya da sonrasında oluyor :)

      Sil
  5. Essence 07 rujunu bende sık sık kullanıyorum. Rengi çok güzel ve doğal. Dediğin gibi keşke daha kalıcı olsaydı.

    Essence I Love Stage Göz Bazını hiç denemedim. Fakat The Balm Put a lid on it far bazını öneririm. Gerçekten başarılı bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük kullanım için uygun buluyorum ama özel zamanlarda yeterli gelmiyor. The Balmın keşke bulsam canım bir türlü bulamadım ki :(

      Sil
  6. Essence 07 harika gerçekten :)) Ahh o the balm far bazı karaborsaya düştü :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :/ Bir türlü bulamadım standların dolu olduğu zaman bile baz yok burda

      Sil
  7. Güzel ürünlermiş..oje hoşuma gitti..

    YanıtlaSil
  8. Garnier bb kremin kapatıcılığı nasıl acaba ? Karma yağlıya dönük cilde uygun mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmin üzerine tıklarsan ayrıntılı bilgi yazan post açılır :) Kapatıcılığı BB kreme göre çok iyi. Karma - yağlı ciltli değilim ama elimdeki ürün karma-yağlı ciltler için olanı. Bende sivilce vs. yapmadı tavsiye ederim :)

      Sil
  9. garnie bb benimde son zamanlarda en sevdiğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde canım sanırım vazgeçilmezim oldu :)

      Sil
  10. Essencesin kapatıcısını hiç kullanmadım bende time balm var onuda göz üstüne kullanıyorum göz altında güzel durmuyor essencesin ki fena değil diyorsun birde ona bakmak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kapatıcı değil far bazı stage olan. Essence'in hiç kullanmadım kapatıcısını ama arkadaşımda denediğimde beğenmedim. Rival de Loop asansörlü kapatıcısını tavsiye ederim ama :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)