30 Nisan 2014 Çarşamba

Bitenler #6

Herkese Merhabalar!
Uzun zamandır bitenler yazısı yazmıyordum. Epey ürün birikti bakalım yorumlarım nelermiş :)


 Fotoğraftan bu yazının uzun bir yazı olacağı belli. Uyarmadı demeyin :)


 La' Berje P02 Oje: French üzerine sürülen kırık beyaz ancak sürüldükten sonra grileşiyor biraz. Yarısından fazlasını kullandım ama tavsiye etmiyorum.
Color Trend Maskara / Brown-Black: Avon kampanyalı bir paketin içinde gelmişti. Koyu kahverengi olmasına rağmen ben çok siyah rimel kullandığım için bu ürünü çoğunlukla kaşlarımı sabitlemede kullandım. Kirpiklerde çok büyük bir etkisi yok. Doğal görünüm sevenler alabilirler. Bir daha almayacağım.
Golden Rose Rimel: Verdiği etkiden çok memnun kaldım ancak hem yanma yaptı hem de bir kez kullanmamla bitiverdi. Benim ürünüm sorunlu muhtemelen. Yazısı için TIK.
Maybelline Cat Eyes Maskara: Kıl fırça. Hafif bir kıvamı ve bulaşmayan bir yapısı olması sebebi ile alt kirpiklerime kullandım. İkinci üçüncü katta güzel etkisi var. Kirpikleri ayırıyor ancak dolgunluk konusunda uğaştırdığı için almayacağım. Kirpiklerimde dökülme yapmadı.
Color Me Dudak Balmı: Bu ürün Bimlerde satılıyor. Hediye gelmişti ancak öyle bir yapısı var ki ağzımın içine sürmüşüm gibi hissediyordum. Kokusu da çok ağır. Maalesef çok kullanamadım :/

 Anew Genics Göz Kremi: Göz çevresindeki kararmaları önlemeyi vaad ediyor. Bir etkisini göremedim. Dibini gördüm, zamanı doldu çöpe gidiyor.
Anew Genics Gece Kremi: Lekeleri açmayı vaad ediyor. İlk kullandığım zamanlar kesinlikle etkisini gördüm. Daha sonra araya yaz geldi ve bu ürünü yazın kullanmam mümkün değil. Bu iki ürünün yazısını daha önce yazmıştım: Okumak için Buraya tıklayabilir ve neden kullanmadığım hakkında bilgi edinebilirsiniz. Son zamanlarda kokusu ağır gelmeye başladı. Emilimi zor ve gece kremi olduğu için kokusu uyutmuyor beni. İlk aldığımda bu kadar ağır geliyor muydu kokusu hatırlamıyorum. Dibini gördüm ve çöpe gidiyor.
Anew Clinical İkili Göz altı ve Göz üstü Bakım: Göz kapağı için jel olan kısmında hiç birşey anlamadım. Krem yapıya sahip kısmın nemlendirmesi ise kışın yeterli gelmedi. Dibini gördüm ve çöe gidiyor.
Bu 3 ürünü bir daha almayacağım çünkü Anew serisinden Vitale ve Clinical serilerinden memnun kaldığım bir kaç ürün var. Yoluma onlarla devam edeceğim.


 Doa Cilt Serumu: Doa Kozmetik çekilişinde kazanmıştım. Yazın yarısından fazlasını kullandım ve inanılmaz memnun kaldım. Yazısı için Burayı tıklayabilirsiniz. Kışın nemlendirmesi yeterli gelmeyince bırakmıştım. Yeniden kullanmak istedim ancak kokusu değişmişti. Halbuki son kullanma tarihine daha çok zaman var...
Avon ClearSkin Professional Siyah Nokta Temizleyici: Soyulabilen bu ürün biraz can acıtıyor. Çok bir etkisini göremedim. Komedonlar bu işi daha iyi yapıyor. Bir daha almam. Zaten çabuk biten bir ürün. İndirimli fiyatı 10TL
She El ve Vücut Losyonu: İçerisinde bi kaç kullanımlık var ancak minik ışıltıları olduğu için elimi bulaştırdığım her yerim ışıltı oluyor. Yazın vücut için kullanılabilir ancak hala satışta mı bilmiyorum. Kokusu güzel.


 Play World ıslak mendilleri: Kokularını seviyorum. Mis gibi yeşil elma kokuyor.
Watsons Sakura Çanta boy ıslak mendil: Sakura kokusunun güzel olmadığını duymuştum. Kötü değil çok iyi de değil ama yapısı güzel bu mendillerin.
Rival de Loop Peel-off Maske: Bu ürün ikili. Bir tanesini kullandım ve soyulan maskeler canınızı acıtıyorsa bu ürün tam size göre. Yumuşak bir şekilde soyuluyor. Temizlik hissi veriyor.Bittikçe alacağım.


Bioblas Saç Dökülmelerine karşı Şampuan: Daha önce sarmaşık özlüsünü kullandığımda alerji yapmıştı. Bu ürünü korkarak kullanmaya başlasam da alerjik bir etkisini görmedim. Dökülmeyi durdurmadı ama arkadaşım çok memnun. Dökülme sorunum beslenme ile alakalı olduğu için ürünü suçlayamam. Bir daha almam çünkü bitkisel olması sebebi ile köpürmüyor çok iyi temizlemiyor. Kepek problemi oluştu. Kokusunu bazı yorumlayanların aksine ben seviyorum.
Loreal Hassas Gözler için Makyaj Temizleyici: Tam bir facia. Yazısı için TIK.
Bioderma Sensibio H2O: Bu makyaj temizleyiciyi blogumda incelemiştim. Yazısı için Burayı tıklayınız. abartıldığı kadar değil. Kötü bir ürün de değil. Belki alırım. Kapak kısmı elektrik sobasının önünde dikkatsizliğimden dolayı eridi. 2 ürünüm daha bu halde maalesef :)
Solo Care Aqua Lens Suyu: Bu ürünü çok seviyorum. Renu kullananlar bu ürünü kullansınlar. Renu'nun lenslerinizi sertleştirdiğini fark edeceksiniz. 6-7 Yıldır nerdeyse hergün lens kullanıyorum sürekli aldığım bir ürün. Sözlüm göz hastahanesinde çalışıyor ve Pure Moist markasının lens suyunu önerip almıştı bana. Onu da tavsiye ederim memnun kaldım.

Bitenleri yazmak gerçekten çok zor oluyor. Umarım sizi sıkmamışımdır. Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

14 yorum:

  1. she losyonu bende kullandım ve çok beğendim, bioblas ise dediğin gibi hiç köpürmüyor ve dökülme konusunda bende hiç bir faydasını görmedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşımda işe yaradı ama bende de işe yaramadı acaba sende de mi vitamin eksikliği var?

      Sil
  2. Epey ürün bitirmişsin ^.^
    Golden Rose rimeli uzun süredir kullanıyorum bende yanma yapmadı ama geçmiş olsun sana canım :( Play World ıslak mendilleri de aynen müthiş elma kokuyor .Rival de Loop 'un maskesini bende kullanıyorum ve soyarken dediğin gibi kesinlikle hiç can yakmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa geçenlerde Rossmann'da Golden Rose rimeli elime alıp bıraktım cesaret edemedim almaya ama keşke alsaymışım :/

      Sil
  3. Siyah nokto temizleyici maske aslında çok güzel ama ciddi sorunları olana hitap ediyor. Yoksa kullanmaya gerek yok.. Anew serisini annem genelde severek kullanır (: Bioderma h2o da zaten vazgeçilmez =))) Gelisn yeniler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen senin gibi düşünüyorum siyah nokta gözenekleri daha geniş olanlar için iyi bir ürün. Benim siyah noktalarım çok küçük bu nedenle iyice içine giremiyor ürün. Anew serisini annemde bende çok seviyoruz ancak bu Genics her yaş için olmasına rağmen bana ağır geldi sanırım :/ Yeniler gelicek Wet n Wildlar gelicekkkkkk :)

      Sil
  4. Okurken yoruldum valla kuzum ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yazarken çok yoruldum yaa :) Bundan sonra bu kadar ürün biriktirmeyeceğim. Tembellik yaptım bu kez :)

      Sil
  5. Ahahaha Bioderma'nın kapak çok komik duruyor:)) Senin de baya birikmiş, geçmiş olsun, darısı diğer ayların başına=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of aynen ya bildiğin eridi kapak bende baska kaplara aktarmıştım onlar bitince yayınladım sonunda :) İnşallah canım saol :)

      Sil
  6. Oooo ne kadar cok sey bitmiş kuzum. Yeniler gelsin yerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geldiler bile canım :) Bitmek bilmeyen stoğumla bakışıyoruz <3 :D

      Sil
  7. Vital serisinden ben de memnunum :) Doa cilt serumunu da merak ettim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doa serum hakkında bir yazım vardı canım bi bak istersen belki denemek istersin hem 20-25 TL gibi bir fiyatı var epey de bereketli bir ürün :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)