24 Nisan 2014 Perşembe

Avon Mega Effects Maskara

Herkese Merhabalar, 
Blog dünyasının içine, özellikle bir okuyucu olarak girince anladım ki; maskaraları detaylı tanıtmak gerek. Bende kolları sıvadım. Zaman, kullanım sonrası görsel ve iyice tanıma sonrası sonunda Mega Effects maskarayı yorumlamaya karar verdim.

Avon Mega Effects Maskara


Nerdeyse herkes biliyor ki ilginç bir dizaynı var maskaramızın. 

 Kırmızı kapağı açmak ve kapatmak çok zor. Fırçayı çıkarmak da ayrı bir efor istiyor.
 Fırçası bu şekilde alışık olduklarımızdan farklı bir görüntüye sahip. Plastik uçlu olması benim için çok iyi oldu. Kıl fırçaları sevmiyorum.

Açılı bir başlığı var. Döndürebiliyorsunuz. Deneyerek size kolay gelen açıyı ayarlayabilirsiniz. Alışmanız biraz zaman alabilir. Ancak pratik yaptıkça sürmek kolaylaşıyor.


 Bu fotoğrafta ilk deneyimimi görüyorsunuz. Taşırdım, bulaştırdım, alt kirpiklerim birbirine girdi. Böyle bir maskara için ilk deneyimim eğlenceliydi doğrusu :) Genel olarak sonuçtan memnun kaldım çünkü maskara dolgunluk kazandırıyor. Tanım kötü olacak ancak, Lauren Curtis'in dediği gibi; ben "ömürcek bacağı" gibi yapan maskaraları seviyorum. Bu konuda doğallık bana göre değil. Ürün çok ama çoook siyah. Kirpiklerim kıvrık fakat bu maskarayı kullanınca daha da kıvrılıyor. Bu nedenle uzunluk konusunda bir artısını göremedim. Akma, dökülme, topaklanma yapmıyor. Geç kuruduğu doğru. Islak bir yapısı olmasına rağmen kirpikleri diplerden tarayarak güzelce ayırıyor.


Bu da bitmesine yakın kullanılmış hali. Sadece üst kirpiklerime kullandım. Dip kısımlarıma ürünü daha iyi yedirip dolgunluğu sağlayabiliyorum. Uçlara doğru çok kat uyguladığımda biraz yapışabiliyor. Belki sonlara geldiğim için durum bu hale gelmiştir.

Essence I Love Extreme yokluğunda resmen bana ilaç oldu. Bir daha alır mıyım Evet!

Ayrıca, form dolduranlara ücretsiz gönderip deneyim kazanmamız için fırsat sunan Avon sözünde durmadığı için almamıştım bu ürünü. Blogger arkadaşımın çekilişinde gelmişti maskara. Ben Avon temsilcisiyim.  Blogger olduğum için ürün de istemedim, bana maskarayı neden göndermediniz diye aramadım da. Ben formu herkes gibi doldurdum ve sözlerinde durmadılar. Tanıttığım bütün ürünlerini kendim alıyorum. Sadece anneme ve kendime verdiğim sipariş 1 yılda beni club üyesi yapabiliyorsa kendileri düşünsünler. Sırf bu sözlerinde durmadıkları için, üyeliğimin iptal olmasını istemeyen takım öncümün ısrarıyla artık 3 ayda 1 istemeyerek de olsa sipariş veriyorum. 
Ürünlerini dürüstçe tanıtıyorsam bunun tek nedeni sizlere faydalı olması için. Daha önceki postlarımda Avon hakkındaki olumlu düşüncelerim hala aynı. Ancak yeri geldi diye sizlerle durumu paylaşmak istedim.

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle, mutlu kalın :)

11 yorum:

  1. Evet bir ara bu maskara favori gibi her blogta tanıtıldı. Almakla almamak arasında oldukça kararsız kalmıştım. Hala öyleyim. İnceleyerek okudum bu yazını ama alma isteğim biraz daha arttı diyebilirim.
    Ayrıca yaptığın çok doğru bir hareket. Öpüldünn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim. İndirimde denk gelirsen bir sene derim. Hem farkli bir maskara olmasi sebebi ile farkli bir deneyim oluyor hem de urun gayet iyi performansa sahip :)

      Sil
  2. ben sanırım bu rimeli hiç süremem :) bana sürmesi zor gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Surersin canim bi kac defadan sonra pratiklik kazaniyorsun zaten :) Tabii ki normal maskara kadar pratik degil :)

      Sil
  3. Nedense ben bu rimele ısınamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim kullanis acisindan mi yoksa yapisindan dolayi mi ?

      Sil
  4. ben bu maskarayı hiç mi hiç kullanamadım direk arkadaşa şutladım..avonu her ne kadar kimse beğenmese de ben birçok ürününü beğeniyorum özellikle duş jelleri ve köpüklerini... yalnız firma olarak çalışanın hakkını sonuna kadar verdiğini düşünüyorum kapalı bir firma değil yani... tek şikayetim supershock siyah kalemi; eski makyaj fırçalarınan karıştırma fırçasını ve deee 4lü blüe denim farları artık satışa sunmaığı için çok kızgınım :( bu araa firmanın yurtdışı satış temsilcilerinden zor zahmet elde ettiğim ciddi bir koleksiyonum var eşsiz güzellikte figürlü parfüm şişelerim ve heykelimsi kupalar filan...bu da eleştirilecek ayrı bir konu :( madem ki satış için harcanan emek aynı; karşılığı da aynı olmalı bence yurtduşındakilerle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef oradaki urunlerin bir cogu buraya gelmiyor. Blue Denim True Color serisinin yenilenmis ambalaji ile halen satista canim :)

      Sil
  5. Bu rimeli ilk aldığımda kullanamıyordum o yüzden "Sen kötüsün" diyerek kenara atmıştım. Sonra tekrar deneyeyim dediğimde bir de baktım ki hiç de fena değilmiş. Dikkatli sürüldüğünde güzel göründüğünün farkına vardım. Artık "Güzel ürünler" arasında yer alıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kenara atmıştım süremiyorum her yere bulaştırıyorum diye :)) Şimdi çok pratik geliyor. Hatta dolgunluk versin diye çok uğraşmıyorum bile yapısından dolayı :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)