4 Aralık 2014 Perşembe

Bitenler #10

Herkese Merhabalar,
Uzun zamandır bitenler yazısı yazmadım. Aslında daha fazla ürün bitirdim ancak bir çoğunu atmış bulundum.  Ürünlerin bir kısmını yorumlasam da önemli olan bittikten sonra düşündüklerim. Böylece ürünler hakkında bir güncelleme oluştuğu için bitenler yazılarını önemli buluyorum.

Küçük bir kareye sığdırmata oldukça zorlandığım bitenlerin ayrıntılarıyla başlayalım :)


 Gliss Çok yıpranmış ve Kuru Saçlar için kırmadan saçları açan spreyini sevdim ancak bunun kırmızı ambalajlı serisini daha çok seviyorum. Hindistan cevizi kokusunu alsanız da bir süre sonra bayıyor koku. Sevdiğim serisi ile yoluma devam edeceğim.
Gliss Şampuan: Yazısını yazdığımda oldukça memnun kaldığım ancak saçlarımın çok döküldüğünü fark ettiğim zaman yenisini almadığım bir şampuan oldu. Saçlarım o kadar azaldı ki ördüğüm zaman halat gibi olan saçlarım şimdi ip gibi. Bu şampuandan mı kaynaklı bilmiyorum ancak Bioblasa döndüm 2. kullanışım ancak saçlarım dökülmeye devam ediyor.
Syoss Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Keratin Bakım Maskesi: Yazısını yazacaktım ancak çok çabuk bitti. Bence güzel bir ürün saçlarımı yumuşatmada etkili buldum.
HC Ovex Saç Maskesi: Çok sevdiğim bir ürün oldu. İkinci alışım ancak bir daha almayacağım. Fiyat olarak daha uygun olsaydı yoluma bu ürünle devam ederdim.


La Roche Posay Effaclar Yüz Temizleyici: Çabuk durulanan hafif formüllü temizlik hissini iyi veren bir ürün ancak hassas ciltler için sanıyordum yağlı ciltler içinmiş. Yüzümde kuruluklar yaptı. Yağlı ciltlerin denemesini öneririm.
Signal Ağız Çalkalama Suyu hissi veren diş macunu: Orta seviyeli bir ürün. 10TL değil de 3 TL yi hak ediyor.
Signal White Now: Seyahat boyu olduğu için bitirmek ve çöpe göndermek istedim. Nefret ediyorum resmen bir facia.. Büyük boyu bittiği zaman dişlerim çürüdü ve dolgum düştü.. Doktorların sık kullanımda onaylamadığı maddeler içeriyor.
 Benri Beyaz Sabun Kokulu Islak Mendil: İlk kokladığımda sevmesem de tüm odamı mis gibi kokuttuğunun farkına vardığım temizlik kokusu :)

Avon Supershock Max Maskara: Kuru bir yapısı olmasına rağmen uzun süre kullandım. Doğal sonuçlar yakalayacağınız güzel bir maskara. Yeniden alabilirim.
Essence I Love Extreme  Maskara: Her kullanmamda diğer maskaralardan farkını hissettiren en sevdiğim maskara. Yedeklerde olmazsa olmazım.
Avon İdeal Flawless Kapatıcı: Ağır bir yapısı olduğu için Göz Altlarında birikme ve yapay bir görünüm oluşturuyor. Fondöteni çok daha iyi bir ürün. 
Rival de Loop Young Kapatıcı: Hafif orta seviyeli bir kapatıcı. Son yedeğimi bitirdim ve en kısa zaman da yeniden alacağım.
Rival de Loop Kaş ve kirpik  besleyici ancak benim kaş sabitleyici olarak kullandığım ve önerdiğim bir ürün. Kesilikle kaşların dökülmesini önlüyor. Kaş sabitleyici bulamadığım günler için kurtarıcım oldu.
Rapsodi Kaş Sabitleyici olarak kullandığım şefaf Rimel: 3 TL fiyatı ile iyi iş görüyor. 
Garnier BB Krem: Kışın vazgeçilmezi. Yenisini açtım bile :)
Irısh Kaş Kalemi: Kötü bir ürün. Flormar diye aldım başka marka çıktı :)
Avon Glimmerstick Göz Kalemi: Sert bir kalem bence. Bir daha almam.

11 yorum:

  1. Essence I Love Extreme Maskara daha 2 gün önce gittim tekrar aldım bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım :) Ben de çok seviyorum 10 TL ye alınacak en iyi maskara bence :)

      Sil
  2. gliss şampuan benim de saçlarımı döktü şimdi doveun dökülmelere karşı serisini kullanıyorum bakalım..

    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok üzüldüm umarım Dove işe yarar. Bende şampuanı suçlamak istemedim önceleri çünkü benim saçlarım kansız ve yanlış beslenmeden dolayı dökülüyordu zaten ama beslenmem ve kan seviyem normale döndü 2. Gliss şampuanımdan sonra yumak yumak dökülmeler başlayınca ve saçım ciddi anlamda azalınca bırakmak zorunda kaldım şampuanı.. Daha önce Bioblas kullandım çok da aman aman dökülme önlemese de yine de işe yarıyor. Eğer Bioblas dökülmeyi önlerse suç Gliss şampuanın :/

      Sil
  3. Ne kadar güzel çok ürün bitirmişsiniz. Darısı yenilerinin başına. Ben de 1 aydır blog yazıyorum. Sizi de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
  4. Garnier'in bu bb si benim kullandığım tüm bbler arasında favorim, bende kış aylarında kullanıp bitirmiştim.
    Rival de lop kapatıcıyı senin tavsiyenle aldım ama kullanmaya başlamadım, inşallah memnun kalırım.
    I love extremeyi de yeni aldım,memnun kaldığını görünce sevindim.
    Bir bitenler yazısıda benim hazırlamam gerekiyor, üşenmesem yazacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rdl kapatıcının yazısını bekliyorum senden umarım seversin :) maskara benim hayatımın maskarası tek geçerim :)

      Sil
  5. Great blog! Maybe want follow each other? If yes, just follow me and i follow you back (GFC, Bloglovin, Facebook, Twitter or G+:)
    xoxo
    http://smellofpeony.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)