21 Aralık 2014 Pazar

4 Blogger 1 Ürün / Bebak Waterproof Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi

Herkese Merhabalar,
4 Blogger 1 Ürün etkinliğimizin bugün ki konuğu sevdiğim markalardan biri olan Bebak'a ait suya dayanıklı makyajlar için çıkardıkları göz ve dudak temizleyicisi ürün oldu. Bebak markasını içeriği nedeni ile güvenle kullanmanın yanında vaadlerini yerine getirmesi ve uygun fiyatları nedeni ile tercih ediyorum. Üstelik menşei Türkiye olması da Bebak markasını çekici hale getiriyor.

Bebak Waterproof Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi



Ürün çift fazlı ve tüm cilt tiplerine uygun ibareli. Çalkalıyıp kullandığınız zaman ürün birbirine rahatça karışıyor. Papatya özü içermesi artı bir özellik. Papatya özü cilt beyazlatma da koyu göz halkalarının azalmasına yardımcı olduğu bilinir. Göz makyajımı sildikten sonra cildimi su ile duruladığım için bu konu da işe yarayıp yaramaması hakkında net bir bilgi vermiyorum.



Her gün makyaj yaptığım için ürünü uzun bir süre deneme fırsatı buldum. Göz içlerime kaçan ürünlerden pek hoşlanmıyorum. Bu üründe de az da olsa buğulu görüntü yaşadım maalesef. Ancak dermotolojik olarak test edilmiş olan bu ürün göz içlerimde yanmaya göz çevremde tahrişe sebep olmadı. Göz çevrem oldukça hassas olduğu için bu sorunu bir çok markada yaşadım hatta bir çoğunu yayınlamıştım. 
Şayet göz çevreniz kuru ise bu ürünü 5-10 dakika bekletmeniz faydalı olabilir. Önce yağlı bir his bırakıyor olsa da; göz çevremi çok güzel nemlendiriyor ve yağlı his yerine yumuşacık oluyor. 
Makyaj temizleme konusunda orta dereceli bir ürün diyebilirim. Suya dayanıklı olmayan rimeli bile zor temizliyor. Kalıcı mat rujlarımı, far, eyeliner gibi ürünleri uğraştırmadan temizlese de rimelden yayılan siyahlık kirpik diplerimden zor geçiyor. 
Pamuğu göz çevremde çok bekletmeyi sevmiyorum ancak bu tarz ürünler bekletilmesi gereken ürünler. Bu ürünü sevdim ancak BURADA bahsettiğim Bebak Acıbadem Sütü temizleme konusunda bir tık daha önde benim için.
Bebak genel olarak almaktan çekinmeyeceğim bir marka olmasının yanında yeni ürünleri ile ben de merak uyandırmakta. Makyaj temizleyicisini de bittikçe alacağım ürünler listesine ekledim bile :)

Etkinliğimiz de bu ürünü yorumlayan dğer blogger arkadaşlarımın yorumlarına ulaşmak için;

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

4 yorum:

  1. Aynen papatyanın etkisi güzel oluyor. Cilt ürünlerindee verdiği sakinleştirme, yatıştırma hissini seviyorum. İçerik bakımından olsun temizleme bakımında ortalama bir ürün. Bebak güvendiğim markalardan biri =) Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cildi rahatlatıp yumuşacık yapıyor canım :) Senin de ellerine sağlık çok teşekkürler :)

      Sil
  2. bu ürünü daha nce görmemiştim ama bi deneyeceğim .
    bu arada buralarda yeniyim yeni blog sayfası açtım umarım severek okursunuz
    http://merveuzzun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Etkinliğinize bayıldım :)(:

    bende beklerimm :)(:

    http://aycinmutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)