22 Temmuz 2014 Salı

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Şampuan

Herkese Merhabalar!
Hayatımda ilk kez herşeyiyle memnun kaldığım bir şampuana sahibim artık. Bunu da sizlerle paylaşmak için bir kutu bitirip ikincisine geçtiğim zamanı bekledim. İşte hayatımın şampuanı :)

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Şampuan 

Ürün:
3 Kat sıvılaştırılmış keratin içeriyor
Çok yıpranmış ve kuru saçlar için ekstra hasar onarımı, güç ve parlaklık vaad ediyor. 

Bir şampuandan yepyeni bebek saçları beklemek büyük bir hatadır. Saç cinsinize göre aldığınız üründen; kuru saçlara nem vermesini, yağlı saçlarda yağlanmayı geciktirmesini, saçları yumuşatmasını veya hacim kazandırmasını, kepeklenmeyi önlemesini beklerseniz ürün hakkında doğru yorum yapabilirsiniz.
Bana vaad ettikleri ile ilgilenmiyorum. Saç cinsime göre aldığım şampuanın bende etkisi olup olmadığı ile ilgileniyorum. Böylece doğru şampuanı seçmekte zorlanmıyorum.

Bu ürün kalın telli, gür, kuru ve işlem görmüş saçlarımı yumuşattı.
 Parlaklık kazandırdı ve ilk kez bir şampuanın kokusu saçımda uzun süre kalmayı başardı.
Şampuanlarda en büyük sorunum kepeklenme yapmaları ancak bu ürün kesinlikle böyle bir sorun yaşatmadı.
Hassas olan saç derimde kaşıntı yapmadı.
Saçlarınıza ürünü sürerken bile verdiği yumuşaklığı hissediyorsunuz çünkü nem dengesini kesinlikle sağlıyor ve saçı kurutmuyor. 
Saç uçlarımda oryal ve boya olduğu için çok yıpranmış durumda. Uçlardaki dolaşıklığı çok iyi açmasa da  sadece boya kullandığım saçlarımın üstündeki dolaşıklığı çok daha iyi açıyor. O kısımlara saç kremi, maske vs. kullanmak zorunda kalmıyorum. 
Çok çabuk durulunan ve saçınızda kalıp gibi kalmak yerine güzel köpüren ve dağılan bir ürün. 
Temizlik hissini nem sağlamasına rağmen çok iyi veriyor.

Aynı serinin saç açıcı spreyini kullanıyorum. Çok memnunum. Hindistan cevizi kokusu var ikisinde de.

Ben bu şampuandan çok memnun kaldım. Şayet saçlarınız benim saçlarım gibiyse bir şans verin derim.
400ml ürünü bitirdikten sonra 700ml boyunu almış olmam bir ürünü yıllarca kullanmak istediğime işaret :)

İçeriği ile pek ilgilenmiyorum ancak petrol türevi içeriyor maalesef. Sonuçta market şampuanları bunlar ama ben eczane ürünleri ile hiç iyi anlaşamıyorum. Hem deriyi kaşındırıp saç dökülmesine sebep oluyorlar hem de dolaş dolaş oluyorlar. Kötü kokuları ve iyi temizlememeleri de ayrı mesele. Şimdiye kadar memnun kaldığım tek eczane ürünü  Abba Moisture şampuan oldu. O da indirimli 54 TL. İki hafatada bir  54 TL veremem üzgünüm.

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın :)

ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. 
İnstagram için Burayı (@misspoine)

Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

23 yorum:

  1. Bende kullanmıştım bu şampuanı sevmiştim diye hatırlıyorum. Gliss ve Elseve şampuan konusunda başarılı bence. Son zamanlarda ki favorim ise Pantene aqua light saçları cidden ağırlaştırmıyor ve yağlandırmıyor. Bende uzunca bir süre onunla devam ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Gliss'ten oldukça memnunum bu serinin saç açıcı spreyini kullanıyorum ondan da memnunum :) Aqua Light'ı bi yakınıma blogları araştırıp almıştık ve çok memnun kaldı :) Elseve bana iyi gelmiyor balım ya kepek ve elektriklenme yapıyor.

      Sil
  2. bana bu marka bir türlü yaramıyor çok kuru yapıdaki saçlarım sebebiyle sanırım.

    YanıtlaSil
  3. tavsiyene uyup deneyeceğim. Sonuçtan haberdar ederim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu şampuan hayatımın şampuanı diyebilirim. Şu an egzama ve dökülme için kullandıklarım bitince seri halinde tekrar buna başlayacağım :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de :) Dünyanın en kuru saçına sahibim ve bana en iyi gelen şampuan bu oldu. Teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun inşallah seri biter ve düzelir saçların bu şampuana geçersin :)

      Sil
  5. Gliss ürünleri ile kavgalı saç başa gibiyiz. Sçalarım dolanıyor. Bir reklam vardı adam sevgilisinin saçına ellerini atıyordu orada kalıyordu. Aynen onun gibi oluyorum. O nedenle birkjaç yıldır hiç almıyorum. Ama kuru saçlarıma iyi gelir mi merak etmedim değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha alemsin ya :) Benim Gliss'in tek kullandığım şampuanı bu diğerlerini denemedim canım ama saç cinsinle uyumluysa küçük boyunu bi dene derim. Zaten indirimlerde epey düşüyor fiyatları

      Sil
  6. bu şampuanı saçımı kestirmeden önce kullanıyordum ve çok memnundum. Şimdi Phytokeratin kullanıyorum ve bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kez duydum Phytokeratini daha çok bitkisel ya da dermokozmetik kullanıyorsun ben biraz yabancıyım o kısma ama ilgi duymaya başladım yavaştan :)

      Sil
    2. yazıcam blogda yakında canım

      Sil
    3. Merakla bekliyorum canım :)

      Sil
  7. Hoşgeldin takipteyim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. bu şampuanı ben de çok seviyorum. içeriği de çok harika bence özellikle saç diplerini rahatsız etmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorummmm kesinlikle katılıyorum saç diplerini rahatsız etmiyor :)

      Sil
  9. Ben bu serisine bayıldım sanırım başka şampuan denemeyeceğim :) Kremini almadım elimde 2 maske olduğu için ama bu ürün kendi başına bile yumuşaklık sağlıyor saç kremi nasıldır düşünemiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Severek kullandığım bir marka ^^

    YanıtlaSil
  11. Elseve bakım kremi saç derimde alnıma yayılan kızarıklığa neden oluyor..acaba gliss bu konuda nasıldır..hiç kullanmadım..saçlarım platin röfle ve ince telli ne önerirsiniz

    YanıtlaSil
  12. Dove ürünleride alerjik reaksiyon yapıyor..ne kullanacağımı bilemiyorum..gliss gerçekten bu konuda en azından iyiyse kullanacam

    YanıtlaSil
  13. Size hangi ürün alerji yapmıştı

    YanıtlaSil
  14. saçımı dökmese on numara şampuan çok şampuan denedim ama bu biraz iyi geldi döküyor işde o sorun var kokusu çok süper saçda güzel kokuyor güzelde şekil alıyor saçıma yarayan bir şampuan oldu birde dökmese on numara şampuan

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)