10 Temmuz 2014 Perşembe

HC Hair Care Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi

Herkese Merhabalar,
Mart ayı gibiydi sanırım, Sevgili İlke'nin HC Hair Care Ovex çekilişine katılmıştım ve kazanan olmuştum. İlke'nin blogu Cadının Kozmetik Kazanı. "Cadı" diyince isim Cadının İkizi'nden tanıdık gelebilir çünkü İlke'nin ikizi İlken'in blogu :) Evet ikizler ve ikisi de birbirinden tatlı bloggerlar. İkizlerden iki farklı hediye kazanmak benim için çok anlamlı oldu. Bloglarını takibe almanızı öneririm. Beni keyif alarak takip ediyorsanız eminim bu güzeller güzeli blogger arkadaşlarımı da severek takip edeceksinizdir :)
Gelelim ürüne;

HC Hair Care Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi 


 Dolu dolu ürün kapasitesine sahip sağlam ambalajlı bir ürün.


Yapısı o kadar hafif ki, saç maskesi demeye bin şahit ister. Ürünü elinize aldığınızda yumuşacık ipeksi bir dokunuş hissedeceksiniz zaten. 
Ve... Bir çok saç ürününün aksine yumuşacık misler gibi çiçeksi bir kokusu var. Evrensel bir koku desem cuk diye oturur bence.


Kutu üzerinde kullanım talimatı var. Okumak istemeyenler için kısaca özetleyim:
Duş seansınız bitti. Saçınızın ıslaklığını ve nemini havluyla aldınız. Ürünü, saçınıza yetecek kadar (dipler hariç) özellikle yıpranmış bölgeler olan uçlara kullanıyorsunuz. 5 dakika bekledikten sonra tamamen durulamamak şartıyla hafifçe duruluyorsunuz. Bu aşama çok çok önemli.
Haftada 2-3 kez tekrarlayın.
Sonuç: İpeksi saçlar :)

Peki uzun süre kullanım sonucu nasıl?
 Kullanım sonrasındaki anında etki mükemmel. Dolaşmış saçlarınız için duş sonrası ayrıca saç açıcı sprey kullanmanıza gerek kalmayabilir. Nitekim benim böyle oluyordu.
Uzun vaadede kullanım yorumlarım için önce saç tipimden bahsedeyim. 
Çok ama çok kuru saçlarım, kabarık, kalın telli, sert, yıka çık saçı olmayan tipte saçlara sahibim. Uçlarda oryal kullanılmış ve brezilya fönünün yıprattığı o etki hala devam etmekte. Hemen hemen her ay dip boyası uyguladığım için saçımın üst yarısında en az 3 kat boya var. Saçlarıma ısı işlemi ve boya uyguluyorum. Kısacası, sürekli bakım yaparak kurtardığım ancak her an beni çıldırtan saçlarım var.

Saç kremi bile kullansam saçlarım banyo sonrası zor şekil alır, fönlemek ya da preslemek tam bir işkence olur. Ürün, bu işlemi kolaylaştırdı. Çok sık ısı uyguladığım halde bu ürün sayesinde saçlarım yıpranmıyor. Gelecek sorunların önüne geçtiğine eminim. Saçlarıma bu ürünü kullanmadığım günlerde dahi saçlarımın yumuşadığını hissetmemek mümkün değil. Evdeyken parlaklık kazandığını daha iyi görsem de Adana sıcağında dışarı çıkar çıkmaz kabaran ve güneşten nemini kaybedip matlaşan saçlarıma yapacak bir şey yok maalesef :( 

Benim gibi sorunlu saçlara sahip biri bile bu üründen yüksek performans sağladıysa sorunsuz ya da az sorunlu saçlara mutlaka öneririm. Saçlarınız sorunsuz ise gelecek sorunların önüne geçmeniz de fayda var. Saç kesimine 50 TL vermek yerine bu ürüne saçların uzamasına izin vererek bu ücreti vermek çok mantıklı. Bereketli de bir ürün, mayıs ayından bu yana kullandığım halde yeni yeni sonlara yaklaştım.

Tek eksisi: Ürünü 5 dakika bekletmek. Ben bunun da kolay yönetimini buldum. Dişlerimi fırçalıyorum. Yüzüme peeling uyguluyorum. Vakit hemencecik geçiveriyor :) Kışın sıkıntı işte, özellikle banyonuz soğuksa. Ben de gelecek kış durulanma gerektirmeyen diğer serilerinden alacağım. 

Beni uzun zamandır takip edenler bilir; kolay kolay ürün övmem. İşinize yaramayacağını ya da kendime yaramayan bir ürünü ballandıra ballandıra anlatıp, sizi madur edecek bir sorun beni üzer ve vicdanen rahatsız olurum. 

Ürünü sipariş vermek için BURAYI tıklayabilirsiniz. 

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle musmutlu kalın :)


6 yorum:

  1. Canım, bende senin gibi peeling falan uğraşıyorum beklerken :) yada daha kısa tutuyorum saçta.Benimde çok sevdiğim ve memnun kaldığım bir ürün, senin de sevmene sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birşeyle uğraşmadan geçmiyor o 5 dakika :)) senin de sevmene sevindim canım çünkü saç ürünlerinde gerçekten " İşe yarayan formüle sahip ürün" bulmak çok zor

      Sil
  2. Ürünü kullanmadım ama yazılanları okuduktan sonra almaya karar verdim teşekkür ederim:)
    http://kozmetikcantasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim umarım senin de beklentilerini karşılayan bir ürün olur :)

      Sil
  3. güzel bir ürüne benziyor canım hiç duymamıştım daha önce :) güzel paylaşımın için teşekkürler :)

    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)