20 Temmuz 2014 Pazar

Eklips Far ve Kapatıcı Fırçası

Herkese Merhabalar!
Eklips'in yeni çıkarmış olduğu fırçaları görünce şaşırdım önce. İlk fiyatlarına baktım o kadar hesaplıydı ki, Ecotools sandığım fırçalar meğer Eklips'e aitmiş :) Fazla fırçanın zararı yok diyerek iki adet fırça aldım.

Eklips Far ve Kapatıcı Fırçası


Fırçalar hayvanlar üzerinde test edilmemiş doğal ürünlermiş. Sapları bambu ağacından. Bir far fırçası bir de kapatıcı fırçasını denemek istedim.


Kapatıcı fırçası biraz daha sabit iken far fırçası kesinlikle karıştırmak için uygun bir fırça. Kapatıcı fırçasını far fırçası olarak ya da kapatmak istediğiniz küçük bölgeler için kullanabilirsiniz.


İnanılmaz yumuşak fırçalar değiller ancak Essence fırçaları benim gözümde tahrişe neden olmasına rağmen bu fırçalarda böyle bir sorun yaşamdım.
Fiyatları indirimsiz 3-4 TL civarındayken bir şans verin derim. Özellikle makyaja yeni başladıysanız ve fırçalara çok fazla para vermek istemiyorsanız tam size göre. 

Pudra fırçasını da denemek istiyorum. Şayet denediyseniz benimle paylaşırsanız sevinirim!
Sevgiler :)

ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. 

İnstagram için Burayı (@misspoine)

Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

26 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. Daha dün kapatıcı fırçası yorumlarını aradım bloglarda. İyi denk geldi bugün :)

    YanıtlaSil
  3. Acili kontur fircasini da oneririm :)
    Bunlari denemedim ama far fircasini almayi dusunuyorum her dk karistirma fircalarini yikamak yerine bi kac tane uygun fiyatli almak goz cikarmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneri için teşekkürler canım :) Bi kaç tane allık fırçasına ihtiyacım var alıp denerim. Çabuk kirleniyor ve allıkların renkleri karışıyor çünkü. Ben de senin gibi düşünerek aldım ve günü kurtarıyor kesinlikle :)

      Sil
  4. Guzel gunlerde kullan tatlim ben de alacagim en kisa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım tavsiye ederim bi dene mutlaka :)

      Sil
  5. Güle güle kullan bende karıştırma fırçası için bir araştırmaya girecektim ki yazını görünce bununla başlamaya karar verdim. Denk gelince hemen alacağım! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım alınca yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
  6. Elimde yeterince fırça var aslında ama tembelliğim sağolsun bazen yıkamayı unutuyorum temiz fırça kalmıyor bu yüzden bir iki fırçasını almak istiyorum. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kurtarıcı bu far fırcası hem far sürmek için hem karıştırmak için tavsiye ederim :) Teşekkür ederim tatlım benim :)

      Sil
  7. ambalajları ecetools u çok andrıyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk gördüğümde ecotools sandım fiyatları görünce şaşırdım aklıma eklips gelmedi hiç :)))

      Sil
  8. Bende de 2 far, 1 eyeliner, kaş kirpik, fan, açılı kontür fırçası var. Çok beğendim hepsini. Kapatıcı fırçasını da alayım far sürmek için uygunsa:)

    YanıtlaSil
  9. Bende far fırçası almayi düşünüyordum yardimci oldun saol :)

    YanıtlaSil
  10. Kesinlikle :) Çok hesaplı olup faydasını gördüğüm vazgeçediğim bir çok ürün vardır bu nedenle denemek gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  11. ben de 4 adet fırça aldım bugün,,,henüz kullanmadım ama alma nedenim sadece cruelty-free olması idi yani kılları sentetik,,,gerçek hayvan kılı değil... sadece hayvan deneyi yapılmamış markaları kullanan biri olarak sevinerek aldım doğrusu...sapı da bambu ağacından...eco tools fırçalarım da mevcuttu,onlara benziyor dış görüntüsü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun güle güle kullan :)

      Sil
    2. çok teşekkürler....gratis broşüründe yada dergisinde,hangisiydi anımsamıyorum 5 fırçalık set halinde eklips fırçaları vardı...onlardan bir türlü bulamıyorum ama...benim aldıklarım tek tek 4 tane idi...o 5lik setin içinde 2 adet çok işlevsel görünen fırça var...muhtemelen biri fluffy,diğeri de blending olabilecek 2 adet fırça...bunlar hakkında yorumunuz varsa beklerim,,,teşekkürler....açıkcası bu fırçalara aman aman ihtiyacım yok,coastel scents sitesinden aldığım cruelty-free fırçaları kullanıyorum hala ama sırf cruelty-free hair yazdığı için markaya destek vermek amacıyla satın alıyorum...keza wet n wild ürünlerini de aynı mantıkla satın alıyorum...kozmetik yada fırça delisi değilim ama sırf deney yapmayan markalar da tercih edildiklerini bilsinler diye ihtiyacım olsun olmasın herşeyi alıyorum...:) benimkisi farklı mevzu,hayvan aşkı...

      Sil
    3. Ecotools fırçalar iyi hoş iş görüyor ancak fırçada çok fazla far tutuyor. Aynı fırçayı bir başka renk için kullanmak istersen yıkamak zorunda kalıyorsun. Karıştırma fırçası sanki yapış yapış oluyor bilmiyorum ben yeterli bulmadım.. Konu hassasiyetini destekliyorum evde 3kedisi olan ve hayvan hastası biri olarak ben de elimden geldiiğince dikkat ediyorum ancak ülkemizdeki cruelty free marka bulmak hem zor hem de olanlar pahalı özellikle cilt ya da şampuan konusunda. Ancak ihtiyacın yoksa ecotools almanı önermem. Bu arada fırçalar zaten teste tabi tutulmuyor. Hayvan kılı (genelde keçi kılı) kullanılan fırçalar için de hayvanlar bir işkenceye maruz kalmıyor. Bence dikkat edilmesi gereken madame coco gibi saçma sapan bir markanın kaz tüyü yorganlarda indirim yaptık diye milyonlarca mesaj göndermesi. Sadece kozmetik konusunda değil tüm markalarda dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum :)

      Sil
  12. ecotools mükemmel değil evet ama mac de cruelty-free değil,hadi desem ki bi 217 alıyım,paraya kıyıp...asla almam! Türkiye de cruelty-free bulmak zor evet ama dikkat ederseniz Gratislerde bu anlamda bayağı ürün bolluğu var...Amie,Wet n Wild, The Balm,Essence,Benri, ..Pierre, Himalayas gibi....Türklerden de var bolca..o kadar da durum vahim değil yani ihtiyaç bazında bakarsak,,ama sırf psikolojik saplantısı olduğu için tüm parasını kozmetiğe yatıran,kullanmayan ama biriktiren tipler için elbette ki durum vahim:)) takdir edersiniz ki,,,ayrıca Astonish marka cruelty-free ev temizlik ürünleri de mevcut türkiyede,,,online ve mağaza bazında satıştalar....yani sevgili arkadaşım,,,vegan,cruelty-free yaşamak isteyen herkes kozmetik,ıtriyat ve ev temizlik malzemeleri konusunda Türkiye'de de alternatiflere sahip...aksini iddaa etmek işin kolayına kaçmak olur kanımca:) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Astonish dediğin markayı ilk kez duyuyorum :) saplantı kısmı beni ilgilendirmez saplantısı olan düşünsün. Ben çalışan biriyim. Akşamın bir vakti işten çıkıp markette gördüğüm işime yarayacak şampuanı alıyorum misal. Artık alışveriş postlarımda yok benim fark ederseniz. Bir İstanbul değil yaşadığım yer adam başı ayak ucumda Gratis bulabileyim. Benim gibi bir sürü insan var. Gercekten fiyat açısından ve benzerlik açısından muadili yoksa test yapan markalardan alıyorum. Zaten kullandığım ürünlerin %90ı test yapmayan markalar özellikle maskara gibi sürekli tükettiklerim. Gönül ister hiç bir marka test yapmasın ama her test yapan markayı alan zevkten alıyor diye bir şey söz konusu değil. Sözleriniz çok çıkışır tonda yazılmış. Oysa benim söylediğim çok başka bir şey. Ben zaten mac kullanan biri değilİm ya da daha büyük test yapan markaları.. Kendimi kaybederek alışveriş yapan biri de değilim artık. Elli tane mavi farı elli tane yeşil farı olan biri de değilim. Sadece her test yapmayan marka bulunabilir değil demek istiyorum. Varsa bile elimizin altında değil her zaman :)

      Sil
  13. Pudra fırçası bence gayet güzel fiyatı 6.6.40 filan olması lazım emin değilim

    YanıtlaSil
  14. Pudra fırçası bence gayet güzel fiyatı 6.6.40 filan olması lazım emin değilim

    YanıtlaSil
  15. Pudra fırçası bence gayet güzel fiyatı 6.6.40 filan olması lazım emin değilim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)