15 Temmuz 2014 Salı

Bitenler #8

Herkese Merhabalar,
Yine en sevdiğim bitenler yazısı ile karşınızdayım. En iyi yorumlarımız çoğu zaman bitenler oluyor. Bu nedenle bitenler okumayı ve yazmayı çok seviyorum :)


Yaz gelince daha çok ürün bitiriyorum. Bu daha çok bakımlı olmaktan değil günde iki kez duşa girmekten ve kışın soğukların ve okulun yorucu etkisi ile daha az ürün kullanmaktan kaynaklı aslında :)

Watsons Avokadolu Saç Maskesi: Kuru saçların memnun kalacağı bir ürün. Yağlı saçlarda ağırlık yapabilir. Çok güzel bir kokusu var. Stoklarımda mevcut.
Avon Argan Yağlı Saç Maskesi: Saç kremi olarak kullandım. Güzel bir ürün ancak çok sıkıldım bir daha satın almayacağım.
Gliss Saç Açıcı Sprey:  Kolay kırılan ve yıpranmış saçlar için olanıydı. Açmasını ve kokusunu hiç sevmedim. Çok şekerli bir kokusu var. Sarı olanıydı. Boyalı ve röfleli saçlar için olanından daha çok memnun kalmıştım.
Selin Duş Jeli: Ada Limonlusunu sevsemde Pembe Greyfurt ve narlı olanı pek benlik değil. İçindeki bitkisel tanecikler zor durulanıyor. Kokusu ekşi geldi bana.

Loreal K. M. Temizleme Suyu: Sevdiğim bir ürün, yeniden alabilirim.
Anew Vitale Temizleme Jeli: Kokusunu ve temizlemesini sevsem de jel formülü zor durulanıyor. Bir daha almayacağım.
Avon A.T. Elektriklenmeyi önleyen Saç Serumu: Yapış yapış yapıp ağırlaştırıyor ve işe yaramıyor.
Queen Elizabeth leke vs. açıcı krem: Bu ikinci şişem yaz için çok ağır yarısından fazlasını kullandım. BİM'de satılyor ama küçük görmeyin bu ürünü. Salyangozları sırf bu nedenle öldürdükleri için almayacağım.

Avon İnfinitize Maskara: Ucu o kadar kötü ki kirpik diplerime batıyordu. Bir işe yaramıyor, biraz uzunluk veriyor. Dolgunluk beklemeyin.
Avon Mega Effets Maskara: Çok sevdim. Dolgunluk ve tek tek ayırmada çok başarılı. Ayrıca kömür siyahı harika bir ürün. Akma yapmıyor. 
Essence Kalıcı Fondöten: Kokusu artık rahatsız etmeye başlamıştı ki bitti sonunda. Kapatıcılığı azdan ortaya doğru. Bir daha almam.
Dior BB krem: Bana koyuydu açık renkli fondötenlerimle karıştırdım. Hafif bir yapısı var.


 Rexona Cotton rollon: Kokusuna bayıldığım çok kez bitirdiğim bir ürün. 48 saat etkili yazıyor. Kışın doğru ancak yazın 8-12 saat etkili.
Rexona powder rollon : Pudralı bir kokusu olmasına rağmen keskin geldi koku ve beni çok rahatsız ediyor gün içerisinde. Zaten 48 değil de 24 saat etkili yazıyor. İyi bir sonuç için 48 saat olanı almanızı tavsiye ederim. Ürün, yazın ter kokusunu önlemediği için koku daha da iğrençleşiyor. Ayrıca inanılmaz derece de kaşıntı yapıyor. Çok az kullandım çöpe gidiyor.
Arko Nem Böğürtlenli Krem: İyi ki bitti çünkü bu çok sevdiğim kokudan yazın nefret edebilirdim. Kışın sürün sürüştürün misler gibi ancak yazın uzak durun. 

Family ıslak mendil: Fiyatını çok artırdılar. İyi ürün.
Lagrita disk pamuk: A101lerde satılıyor fena değil ancak Apaxı daha çok seviyorum.
Propa yüz temizleme jeli: Uzak durulası iğrenç kokulu işe yaramayan bir ürün.

 Ürünlerin bazılarının yazısı mevcut. İsimlerin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın :)


28 yorum:

  1. Baya baya bitirdin! Oh rahatladın da. Ayrıca ürün ile ilgili anlatımlaın çok hoşuma gitti. Bilgiye sahip olduk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya bitirdim sıra stokları eritmekte sonra alışverişşş :) Canım teşekkür ederim sizlere faydalı olması beni çok mutlu ediyor :)

      Sil
  2. oooh rahatlamışın, salyangozlu kremlere bende kötü bakıyorum
    Rexonanın cotton olanı gerçekten 24 saate kadar etkili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde nasıl yer açıldı :) Evet çok memnunum Rexonadan canım :) Salyangozlar ölmesin :( Keşke ülkemizde uygun fiyatlı test yapmayan ürünler olsa ne güzel olurdu :/

      Sil
  3. Böyle bol ürün bitirebilenlere çok özeniyorum :) Avon Mega Effects yorumun o kadar meraklandırdı ki ilk defa bir Avon ürünü denemeyi düşünür oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemelisin ben rimel konusunda seçiciyimdir her ürünü beğenmem ama bu ürüne bayıldım. İndirimli fiyatı 16 TL olmasa bir kez daha alacaktım :/

      Sil
  4. Ne güzel bir sürü ürün bitmiş :) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Kısa ve öz harika bir yorumlama olmuş bebeğim bir çırpıda okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum tatlım benim teşekkür ederimmm <3 Önceki bitenlerim gibi ne sizi ne kendimi yormak istemedim :)

      Sil
  6. Uzun süre Gliss'i kullandım ama daha sonra Down Under Naturals'a geçiş yaptım ve Tangle Teezer'ı aldığımdan beride hiç bişey kullanmıyorum. Saydığım bütün ürünlerdende memnundum memnunumda :) Mega Effect maskarayı bende çok seviyorum. Kirpikleri müthiş ayırma özelliği var. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tangle Teezer ben de mi alsam yaa ama benim amacım saçlarım bakım yapmak aslında ve yumuşatmak kuzum :/ Saçlarım sert ve kalın telli :(
      Mega ise kesinlikle tek tek ayırıyor ve kat kat sürmeye gerek bırakmıyor anında etki veriyor :)

      Sil
  7. çok üzülüyorum bu rexonaları kullandığınızı gördüğümde..sadece 24 saat etkili ve hergün yenilemek; dolayısıyla bu zararlı maddeleri hergün bünyeye almak zorunda kalıyorsunuz...neden deotak kullanmıyorsunuz bebişim...duştan sonra 1 kere sürüyorsunuz 1 hafta mis gibi rahatsınız..hem de sürekli zararlı maddeler dolmaz gözzeneklerinize...deodorantı bile giysi üstüne sadece tazelenmek için sıkarsınız emin olun..abla tavsiyesi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ona da emin olamadım bitanemm :/ Hem işe yarar mı hem de daha fazla zararlıysa hadi. Uzun süreli kokuyu önleyen bir ürün sonuçta. Ay bilemedim bak şimdi
      Bu değil mi söylediğin ürün http://www.hizlial.com/kozmetik-kisisel-bakim/parfum/deotak-deodorant?adw=1&gclid=CMba6seFyL8CFeyWtAodEmMAsQ ben bunları pahalı sanıyordum 10 TL yazıyor

      Sil
    2. evet bunlar..kesinlikle pahallı bir ürün değil 1 tane alıyorsun aylarca yetiyor çünkü her 2 kol altına birer bohut kadar iyice yediriyorsun 1 hafta ne endişe duyuyorsun kokarım diye ne gözeneklerini tıkıyor ne de boşa para harcamış oluyorsun..en güzel özelliği de terlemeyi kesinlikle önlemiyor...TER KOKUSUNU ÖNLÜYOR...kime tavsiye ettiysem vazgeçilmezi oldu...sen bilirsin tabii :) ve hemen her parfümeride ya da eczanede de var :)

      Sil
    3. Canım sana yorum attıktan sonra senin yorumunu beklerken biraz araştırdım. Çok çeşitli yorumlarda okudum ama genel olarak hep memnun kalmışlar. Şimdi sen söyleyince de almaya karar verdim. Senin önerilerin benim için çok değerli :) Ürünü bu hafta içi almaya çalışacağım. Deneyince yorumlarımı sana mail olarak gönderirim :)

      Sil
    4. Canim konu acilmisken soyleyeyim benim deodorantlara sticklere alerjim var . Mumkun degil kullanamiyorum. En son icerigi iyi diye Gratisler de satilan Cyrstal Essence'in roll-on'unu aldim. Aylardir kullaniyorm ufacik bir alerjiye bile sebep olmadi. Ayrica korumasi da sahane. Ona da goz at istersen :)

      Sil
    5. Canım Cyrstal kokuyu çok iyi önlemiyor die duymuştum hiç denemedim ama elimdekiler bitince hem Cyrstali hem deotakı denicem teşekkürler önerin için :)

      Sil
  8. Ohhhh bayagi bi ferahlamissin cnm darısı benim başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım rahatladım yer açılıyor çok seviniyorum :)

      Sil
  9. Canım blogunu yeni keşfettim çok geç kalmışım tasarımına sana bayıldım :)

    Bu arada watsons maskeye bayılıyorum özellikle ballısı çok güzel eğer ballı kullanmadıysan onuda denemeni tavsiye ederim :)

    Sevgiler
    Mehtap
    mylittlemascara.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Hoşgeldin çok teşekkür ederim :) Ballı kuru saçlara iyi gelmiyormuş canım avokadolu kuru saçlar için ballı ve biralı olan yağlı saçlar içinmiş bu nedenle almamıştım :)

      Sil
  10. Canım oh oh ne çok ürün bitirmişsin benim de bu ara bitenler sepetim hayli doldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen yayınlamalısın sonra yazması fotoğraflaması yorucu oluyor :))

      Sil
  11. Blog keşfi etkinliğinde gördüm geldim :) Blogunuz çok şeker. Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim senin de ismin çok ilginçmiş :))) Hahahayyyy geliyorum ziyarete bloguna :)

      Sil
  12. Ayy watsons maskelere ben de bayiliyorum ama uzun zamandir watsons'dan alisverisbyapmadigim icin almiyorum. Ne cok sey bitirmissin canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da Watsons çok uzak canım o nedenle çok fazla alışverişim olmuyor ama sevdiğim ürünleri yedekliyorum her zaman gidemediğim için :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)