3 Ağustos 2013 Cumartesi

Watsons ve Rossmann Alışverişim

Herkese Merhabalar,
Bunlar Watsons ve Rossmann'dan yaptığım alışverişler


Bende şu büyük (?) Watsons alışverişimi yaptım. 
Loreal, Maybelline gibi markalarda, %50 indirim olması çok cazipti. Ancak fiyatlar, etiketler o kadar karışıktı ki elime aldığım her üründen vazgeçtim. Kimi ürünün etiket fiyatı üzerinden indirim yapılıyor, kiminden yapılmıyor. Kiminin üzerinde indirim yazısı var, kiminde indirim var olsa bile yazı yok. Zaten ellerinde doğru düzgün ürün kalmamıştı. Üstelik burada yayınlamadığım maybelline krem eyelinerını da 01 black istediğim halde 06 black-pink( bildiğiniz kahverengi) vermişler. Ona keza 5. büyükşehirde dünyanın bir ucunda sadece bir tek alışveriş merkezi içinde olması da kocaman bir eksi özellik. Neyse gelelim nasıl yaptığımı anlamadığım küçük alışverişe.
Önce Watsons'dan yaptıklarım bunlar: (Watsons fişimi kaybettiğim için hatırladığım kadarıyla yazacağım.)
3'lü Watsons ıslak mendil aldım. Bazı ıslak mendiller ter kokusu gibi iğrenç bir koku verdiği için şüphe duysam da bunları aldım ve beğendim. Çantaya atmalık bir boyutu var. 2-3 lira birşeydi hatırlamıyorum.
NYC takma kirpiklerde indirim yoktu ancak uygun fiyata aldım. 6-7 TL civarı.
Down Under Argan Oil saç kremi indirimli demişlerdi ancak indirimsiz geçmiş 15.90TL olması lazım.
Kayısılı ve beyaz çikolatalı maskeler. Tanesi 1.99TL .
Solait 50 Faktör güneş korumalı krem kasada belirli miktarda alışverişe 3 TL karşılığında veriliyordu.
Aldığım bu ürünlerin hiç birini daha önce kullanmadım. Kullandıktan sonra yazılarını yazacağım.

Gelelim Rossmann alışverişime
Optimum Watsons'dan yaptığım alışveriş sonrası ücra köşeye sakladıkları aşağı kata Rossmann'a indim. Örneğin Essence standında belirli ürünlerde indirim vardı. Nerdeyse bütün standlar bu şekilde belirli ürünlerde indirimdeydi. Hatta kuzenimin Watson'dan indirimli diye aldığı bir kaç ürün burada ya normal fiyatıydı ya da daha da indirime girmişti. 
Bakalım Rossmann'dan neler almışım.

Essence Floral serisinde indirim vardı. Pek birşey kalmamıştı. Sade makyaj seven kardeşime lip glosslardan aldım. 3,49 TL
Essence far bazını denemek için aldım. 8,55TL
Essence fondoten 3,49 TL'ye düşmüştü. Tamamen denemek için aldığım, kullandığımda şok olduğum bir üründü. Yumuşacık, pürüzsüz.... diyorum ve bu ürünün yazısını en yakın zaman da yazacağım.
Çok tatlı bir toka aldım. 4TL
R.Young standından bayılarak aldığım French manikür seti. 5,95TL
Birde 2 adet minik hediye kutuları aldım. Tanesi 1 TL.
Yine buradaki kozmetiklerin yazısı yakın zaman da blogumda olacak.

Veeeee Alışverişimin en tatlı yeriii :) Canlarım canınız çeksin diye eklemedim aslında almak isterseniz diye ekledim:) Rossman Toffifee'lerde indirim yapmış. 48'li Toffifee 12,99 TL


Alışverişim bu kadardı. Bende kendimi tutanlardanım çünkü çok fazla stok var, çok fazla ürün var. Bitirme projesi yaptım ve istikrarlıyım bu konuda. Saç bakım ürünlerinde güzel indirim vardı, bilginize. Hepinizi kocaman öptüm. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim :)

2 yorum:

  1. Essence fondotenin fiyati da sokluk ama 3,49 mu? ;)) ben soktayim simdi.ama nasil bilmiyorum hic kullanmadim uzun saatler kalici mi?bu arada gule gule kullanin aldiklarinizi..sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, fiyati oldukca dusmustu :) Uzun saatler yuzumde tuttugum bir gunum henuz olmadigindan kesin birsey soyleyemem kalıcılık hakkında. Ancak kıvamı yerinde. Begenerek kullaniyorum :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)