5 Aralık 2016 Pazartesi

PROPA L'ROUGE ARGAN ŞAMPUAN

Herkese Merhabalar,
Bugün tanıtacağım ürün bir katolog ürünü aslında. Propa; Avon gibi kendine özel markaları içinde barındıran katolog ile satışı olan bir marka. Ancak ulaşımı gittigidiyor.com gibi siteler sayesinde daha kolay. Bir tıkla sipariş verilebilir olduğundan sizlere tanıtmak istedim.

L'rouge Argan Şampuan 



     Şampuanımız kuru, normali yağlı diye bir ayrım yapmamış. Açıkçası ben de size öyle bir ayrım yapamayacağım çünkü her saç tipine gidecek bir yapısı olduğunu düşünüyorum.

     Sağlıklı, esnek ışıl ışıl parlayan saçlar vaad eden bu ürün argan ile birlikte içeriğinde E vitamini içeriyor. Kuvvetli nemlendirme sayesinde saçların esnekliğine kavuşması için üretilmiş bir ürün olması dışında güneşin zararlı ışıklarına (UV) karşı saçları koruyan içeriğe sahip.
İçeriğinde çeşitli besleyici yağlar, mineraller, protein gibi zengin içeriğe sahip olsa da market şampuanlarının içeriğinde olan sodyum, alkol, citric asit gibi zararlı maddeleri de maalesef içerisinde barındırıyor.
     Bu şampuanı özellikle yazma sebebim daha önce kullandığım ürünlerden biraz farklı olan özelliği olması. Aşırı kuru saçlarıma sürdüğüm şampuanlar kullanma esnasında bana hep ağır geliyor. Dağılması zor ve saçımı kazık kadar sertleştiriyorlar. Bu ürün de tam tersi çok hafif bir yapısının olması saçta kolayca dağılması ve kullanım sonrası saçlarımı sertleştirmek yerine yumuşatması benim için en büyük artısı oldu. Gerçekten çok beğendiğim bu ürünü maalesef eczane ürünü kullanmak zorunda kaldığım için bırakmam gerekti. İçeriği hem güzel hem kötü olmasına rağmen son zamanlarda saçlarıma en iyi gelen şampuandı. 
     Maalesef son 2-3 yıldır saç derimde kuruluktan dökülmeler ve aşırı saç dökülmesi sebebi ile zor zamanlar geçiyorum. Allah'a şükürler olsun ki normal insan saçından beş kat fazla olan saça sahip olduğum için kel kalmadım henüz :) Tabi artık normal insan saç sayısına ulaşmışımdır. Bu arada saç deriniz soyluyorsa yakında bir şampuan paylaşacağım. Bu şampuan öyle bir saç uzatıyor ki bazılarınız için umut ışığı olacak. 
Neyse bir müjde verdiğime göre bu postu da mutlu mesut kapatabiliriz. 
     Argan şampuanımız uygun fiyatlı gayet bereketli de bir ürün. Şampuan konusunda bir seçenek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim. 
Ayrıca ürün üzerinde Türk malı olduğu belirtilmiş. Bu da olumlu bir özellik :)

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın...

İnstagram için Burayı (@misspoine) 
 Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.


5 yorum:

  1. bu markayı hiç duymamıştım o bahsettiğin şampuanı da dört gözle bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu hafta içi yazacağım. Çok hızlı uzadığı için artık kuaföre gitmiyorum evde hallediyoruz o işi makineyle :D

      Sil
  2. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen katıldım. Sizide bloguma beklerim www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil
  3. Müjdeyi ne zaman paylaşırsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, şehitlerimizden dolayı yazmak istedim yazı içimden gelmedi ama bi kaç güne yazısını hazırlayıp yayınlarım.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)