29 Kasım 2016 Salı

EKLİPS FONDÖTEN VE KONTUR FIRÇASI

Herkese Merhabalar,
Ben de bir fırça doyumsuzluğu olduğu doğru ve yalnız değilim kızlar bi-li-yo-rum :) Tabii ki R.T. Expert Brush'a benzer buldum mu affetmem. 
Bi kaç ay önce bir blogda yine "Bilir kişi raporuyla" Eklips'in bu yeni fırçasını Real Techniques'in çakması ucuz basit diyerek küçümser şekilde Instagram'da tanıtırken görmüştüm. Kimdi inanın hatırlamıyorum ama yorum yazmamak için kendimi zor tutmuştum. Sırf hesaplı olduğu için aşağılanan ürünler olduğu zaman bana geliyorlar. Yapmasalar ya şöyle şeyler neyse !


EKLİPS FONDÖTEN VE KONTUR FIRÇASI


 Bu ürün yine R.T. markasının 301 Flat Kontur fırçasına benzer yapılsa da bence Expert ile kullanım açısından daha benzer. Bence benim gibi küçük yüzler için kontur kullanımına uygun değil biraz daha küçük tasarlanabilirmiş. Bu nedenle ben fondöten türevleri için kullanmayı tercih ediyorum. 
İnanın indirimli indirimsiz herkesin alabileceği bir fiyatta. Bir çok yüz fırçası; fondöten, BB, CC kremleri sürerken fırça izi bırakabiliyor. Cilde iyice yedirilene kadar bu gayette normal. Fırça beni çok uğraştırıyor diyorsanız su ile etkileşime giren bir sünger edinin. 


Ürünün fırçaları sık bir yapıya sahip olduğundan fondöteni içeriye emip ziyan etmiyor. Verimli bir şekilde kullanabiliyorsunuz. İlk aldığımda dışardan baktığımda sanki sert bir fırçayla karşılacakmışım gibi gelse de gayet yumuşacık ve cildimde tahrişe neden olmadı. Benim cildim çok hassastır. Hatta Essence fırçaları gözümü tahriş etmişti bir dönem :/ Bu fırçada böyle bir sorun yaşamadım. 

Ve şampiyon Expert Brush kameralar karşısında! Gerçekten gelmiş geçmiş en güzel fırça. Boyut olarak biraz daha küçük Eklips'e göre. Bu nedenle göz altlarıma sürdüğüm kapatıcıyı da Expertle dağıtmaktan keyif alıyorum. 
Eklips Expert fırçaya yakın ve fondötende de aynı etkiyi veriyor. Kontur dağıtmada da oldukça başarılı. Ben krem ve sıvı ürünlerde kullandım ve kusursuz buldum. 
Herkese garip gelebilir ama ben file içine tüm fırçalarımı koyup çamaşır makinesine atıyorum. 30 derecede yarım saatlik programda bir kaç kıyafetle beraber atıyorum. Eklips bu konuda başarısız. Kesinlikle kıl dökmüyor ama sap kısmı birleşme yerinden ayrılmıştı. Silikonla tekrar yapıştırsam da artık elimde yıkıyorum. Zaten çamaşır makinesi bir risk ben alıyorum size de tavsiye ederim ama sorumluluk bana ait değil :D

Eğer fondöten fırçası arayışındaysanız özellikle ekonomik ürünler istiyorsanız duyduğunuz olumsuzlukları çöpe atın ve bir şans verin bu fırçaya derim :) Bu arada tasarımı da gayet beğendim. Eklips'i piyasadaki bu güçlü çıkışı için tebrik ederim! 

     Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur.
Okuduğunuz için teşekkürler: Bir başka postta görüşmek üzere,
Sevgiyle Kalın :)

 İnstagram için Burayı (@misspoine) 
 Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.


6 yorum:

  1. evet bilirkişiler ve en doğrucular çok var instagramda ne yazık ki :-(( ben bu fırçayı çok sevemedim ama pudra fırçası ile gayet iyi anlaştık hep onu kullanıyorum son zamanlarda ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım :) Pudra fırçam olduğu için almadım bende ama göz fırçaları da çok güzel eklipsin :)

      Sil
  2. Güzel ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim... https://hastaliktakip.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Blogunuzu ziyaret edeceğim :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)