16 Nisan 2016 Cumartesi

Sephora Outrageous Volume Maskara

Herkese Merhabalar,
     Maskara konusunda hassas biriyim. Çünkü; içeriğin yapısı ve fırçanın şekli her kirpik yapısında farklılık gösterebiliyor. Ben genel olarak plastik uçlu maskaraları tercih ediyorum. Hem kirpikleri daha az yapıştırıyor hem de kirpikleri ayırırken daha muntazam ve daha kolay sürülebiliyor. Bugün de testerını denediğimde; bayılıp düşünmeden aldığım bir ürünle karşınızdayım.

Sephora Outrageous Volume Maskara

Ürün oldukça bereketli, içi dolu ve tombiş bir ambalaja sahip. 



     Uç kısmı benim en sevdiğim türden kirpikleri ayırmada başarılı buluyorum. Ancak ağız kısmı tam olarak ürünün fazlasını almadığından;  kirpiklere dolu dolu ürün geldiğinden yapış yapış bir tabaka oluşturuyor. Ben mağazada denediğimde testerın ucu böyle değildi kısa ve taraklı bir uç vardı. Eve geldiğimde biraz şaşırdım. Bir ürün satıyorsanız testerı birebir aynı olmalı. Ya bana başka bir ürün verdiler ya da tester tamamen bir yanıltmaca. 



     Ürünün fazlasını sıyırarak aldığınızda ise gayet başarılı. Ağırlık yapıyor mu derseniz çok hafif yapılı bir ürün olduğunu söyleyemem ancak beni rahatsız etmedi. Akma bulaşma yaşamadım. Kirpiklerimi uzattma konusunda da başarılı. 




     50 TL civarlarında aldığım bu ürün parasını hak ediyor mu derseniz bence fiyatı değerinden yüksek. Hemen hemen aynı fiyatlarda olan Clinique'in maskarasını daha hafif ve daha başarılı bulmuştum. 

Okuduğunuz için teşekkürler: Bir başka postta görüşmek üzere,
Sevgiyle Kalın :)

 İnstagram için Burayı (@misspoine) 
 Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

4 yorum:

  1. Bende plastik biraz tombul fırçaları daha çok seviyorum 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende göz kapağıma bulaşmasalar tombul uçluları seviyorum aslında :)

      Sil
  2. Bu maskarayı seviyorum.Tek kusuru temizlenmesinin zor olması benim için...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)