1 Nisan 2016 Cuma

4 Blogger 1 Ürün / HC Hair Care Complex

Herkese Merhabalar,
4 Blogger 1 Ürün Etkinliğimize kaldığımız hatta özlediğimiz yerden devam ediyoruz. HC Hair Care ürünleri ile daha önceden tanışmıştım. Hatta Hc Ovex saç bakım maskesinden 2 kutu bitirdim. Daha önce blogumda yazdığım bu ürüne Buradan ulabilirsiniz. 
     Hc Hair Care ailesi bu kez etkinliğimiz için herkese saç tipine ve saç sorunlarına göre ürünler gönderdi. Benim saçlarım kuru ve bu kuruluktan kaynaklı saç derimde soyulma ve aşırı saç dökülmesi yaşıyorum hem de uzun zamandır. Bana öyle bir ürün göndermişler ki; şayet bu durumlardan biri ile karşı karşıyaysanız bu yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim.


     Öncelikle paketin içinden Hc Hair Care Bitkisel Bakım Kompleksi olan Complex ve  Ovex'in küçük boyu çıktı. HC Complex içeriğinde, organik zeytin yağı, ısırgan otu, Sinameki, Hint yağı, Çörekotu yağı, Kekik, Biberiye, Papatya, Badem Yağı, jojoba yağı, susam yağı, fındık yağı, dulavra otu, Buğday Yağı, E Vitamini, B Vitamini, B1 Thiamine, B2 riboflavin, B6, B12 vitamini bulunmaktadır. 
     Gerçekten de baskın gelen yağların kokusunu üründe almamak mümkün değil. Buram buram bitkisel yağ kokuyor. Bu gözünüzü korkutmasın duruladıktan sonra kokudan eser kalmıyor. Aksine ürüne güveninizi artıran bir durum söz konusu. 


Hc  Complex saçın yağ ve nem dengesini sağlamaya, kepek ve deride kaşıntıyı engellemeye en önemlisi de saç uzamasını hızlandırmaya yönelik vaadler içeren patentli formüle sahip bir ürün. 
     
Ürünü elinize sıkıp parmak uçlarınızda hafifçe ovalayıp ısınızla birlikte formülü daha da aktif hale getirebilirsiniz. Parmak uçlarınızla saç diplerinize yedirip en az yarım saat bekletip durulamanız yeterli olacaktır. Ancak ben mümkün olduğunca bu süreyi uzun tutuyorum. Daha sonra saçlarımı şampuanlayıp duruluyorum. 

       Haftada 2 kez olmak üzere 1 aydan fazla süredir kullandığım ürünün bendeki etkilerine gelecek olursak; Vitamin ve bitkisel formül içeren bu mükemmel bakım saç diplerimi canlandırdı. Ve saçlarımın kuruluğu %80 azaldığı için kepek oluşumu da en aza indi diyebilirim. Saç dökülmesi uzun süredir büyük problemim saçlarımın yarısını kaybettim ne yazık ki. Bioblas şampuan bu durumu %30 kadar azaltsa da Hc Complex sayesinde bu oran %60 lara çıktı. Sorun; ürünler ya da vitamin eksikliğim vs. değil. Ürünlerle saç dökülmemi geciktiriyorum aslında.  Saç dökülmem iç acıtıcı hal alabiliyor. Özellikle eşim 'saçların dökülüyor içim acıyor' dese de çare uzun saçlarımı kısa kestirmekte sanırım. Minik minik yenileri çıkıyor bunun altını çizmek istiyorum :) Ürünüm henüz bitmedi şayet başka bir gelişme yaşarsam ürün bittikten sonra kesinlikle güncelleme yapacağım.

Saç uzatma konusunda inanın net bir şey söyleyemiyorum çünkü saçlarım zaten uzun. Ancak içeriğinde kullanılan vitamin ve bitkisel yağlar ile daha önce saçlarımı bu uzunluğa getirdiğim doğrudur :)

Hc  Complex'ten çok memnun kaldım. Tek zorluğu saç diplerine eşit miktarda yedirmek. Ne kadar azaldı saçım desemde kalın telli saçlarım olduğu için bu konuda zorlanıyorum. Üründen memnun kalmak için püf noktası kesinlikle saç diplerine ürünü iyi yedirmek. 

Ürünü indirimli fiyatı ile satın almak için Burayı tıklayabilirsiniz.
Hc Hair Care ailesine, yorumlarımıza değer verip bu güzel ürünü gönderdikleri için teşekkür ederim :)
 Farklı saç tiplerine sahip arkadaşlarımın değerli yorumlarını okumak için;

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
İlken'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın 
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

        İnstagram için Burayı (@misspoine) Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

6 yorum:

  1. Bakım yağını bir türlü düzenli kullanamadım ancak Ovex bana çok çok iyi geliyor.Saçlarımı onun kadar iyi açan bir krem yok ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kullandıklarım içinde en iyisi ovex. Yumuşacık yapıyor :)

      Sil
  2. Kalemine sağlık ne güzel anlatmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜRLER TATLIM :) Senin de emeğine sağlık :*

      Sil
  3. iyi günlerde kullan canım :) senin yazılarını beğeniyorum eline emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) Beğenmene sevindim yazılarımı :*

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)