1 Eylül 2014 Pazartesi

Bitenler #9

Herkese Merhabalar,
Yeni bir bitenler yazısı ve bu yazı tam yaza yakışır şekilde saç ürünleri ile dolu :)

Bu ay bitirdiğim ürünlerin pek azından memnun kaldım.

 Gliss Şampuan: Bu seriye bayılıyorum! Kalın telli saçlarınız varsa bir deneyin derim. İkinci şişemdeyim saç dökülmesi yaşıyorum ve şampuandan mı havadan mı emin değilim. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz
Elseve Saç Bakım Yağı: Bu ürün sürekli yedeklediğim her duş sonrası kullandığım bir ürün. Verdiği parlaklık, yumuşaklık ve kokusuna bayılıyorum. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz.
Elseve Komple Onarıcı Yapılandırıcı Saç Maskesi: Klasik saç ürünü kokusunu hiç sevmedim. Sıktı resmen. Kötü bir saç kreminden farklı etkisi yoktu. Elseve serilerini hiç sevmiyorum tek sevdiğim az önce bahsettiğim yağ.
HC Ovex Saç Maskesi: Bittiğine üzüldüğüm bir ürün. Keşke daha uygun fiyatlı olsaydı hemen alırdım. Yazısı için BURAYI tıklayabilirsiniz.
Signal White Now Diş Macunu: 4 kişi ile konuştum ve 4'ü dişlerim çürüdü dedi. Benim dişim kırıldı ve dolgumu bile delmeyi başardı bu ürün. 2 arkadaşıma da farklı doktorlar bu ürünün içeriğinde her zaman kullanılmaması gereken bir madde olduğu ve bu ürünü kullanmamaları gerektiğini söylemişler. Ben biraz geç öğrenmiş oldum..
Bioderma 'nın bu testerı ile bir şey anlayabileceğimizi düşünen firmaların kafasından istiyorum.

Essence Likit eyeliner: Bu suya dayanıklı olanıydı. Pul pul dökülüyor kötü bir yapısı var. Makyaja yeni başladıysanız fırçası size göre hiç değil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yazısı için BURAYA tıklayınız.
Clinique High Impact Maskara: Kıl fırçası kirpiklerimi yapıştırır diye düşünmüştüm ancak tam tersi tek tek ayırdı. Uzunluk ve dolgunluk vermesi orta seviyede. İnanılmaz hafif bir yapısı var bence sırf bu nedenle parasını hak ediyor. Asla akma bulaşma yapmadığı için alt kirpik diplerime kullanıp bitirdim.
Flormar Smokey Eyes Karbon Black Göz Kalemi: Yedeklerimdeki açıldı. Sürümü çok kolay ve akma yapmıyor. Üstelik gerçekten simsiyah!
Elite Maskara: Kirpiklerimi yapıştırdı ancak alerjik reaksiyon göstermedi. Akmavs. yaşamadım.



Lagirta disk pamukları Apakslara göre kalın buluyorum. Ben ince pamuk seviyorum ancak son aldığım Apaksların dikişleri açıktı ve orantısız kalınlıkları vardı. Lagirta stokladım bende.
Organicum saç kreminden  3 tane bitirdim. Berbat bir ürün asla almam! Birazcık bile yumuşaklık vermedi. Ucuz ürünler de değiller. Bence almayın.
Propa saç kremi: Bu da fiyatına değmez bir işe yaramayan bir ürün.
Propa Propolis Krem: Rahatlatıcı kremlerini seviyorum bu markanın.
Propa Tea Tree Oil: Kaç tane bitirdim bilmiyorum bu numunelerden. Çam ağacı gibi koksanızda vücudumda yumaşcık bir hisse sebep oldu. yüzünüze de kullanabilirsiniz. Yağlı ciltlerde dengeleyici özelliğe sahipmiş. 
Vichy İdealia Serum: Gece ve gündüz kremi gerçekten çok güzel. Hafif ancak etkili bir yapısı var. Kokusunu da çok sevdim. Büyük boyunu elimdeki ürünler bitince alabilirim.

11 yorum:

  1. Elseve yağ diyince tüylerim diken diken oluyor:) Malum bendeki kırmızı kapaklı olan resmen aseton kokuyor:) Ama sarısına bir şans verebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın o üründen pek memnun kalan yok :/ Sarı kapaklı olan senin kırmızı için söylediklerinin tam tersi bence şans vermelisin :)

      Sil
  2. Lovely selection xx I've just started a blog of my own and if you're interested you are very welcome it visit. Followers are desperately needed!!! http://xbeyoutifulx.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  3. Ovex'ten bende memnun kalmıştım. Saçlarımın dalgasını kendine getiren bir üründü ama bana göre de biraz tuzlu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de elektriklenmeyi biraz önlemişti, ki benim için bu imkansızdır :)) Aynen bana da fiyatı tuzlu geldi :/

      Sil
  4. Clinique high impact rimeli bende seviyorum,elite rimelide tam kullanıyordum ki kardeşim el koydu :// ovex ile aşk yaşıyorum :) keşke indirime girse. Signal white gold now kullanıyordum ki yazını okuyunca şok oldum,fikri mühim kitiyle gelmişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senacım haftada bi kaç kez kullan Signali. 3dolgu yapılcak bana bi de dişim çekilcek bu macun yüzünden :( ovex keşke girse indirime ben de alıcam ama pek ümidim yok :))

      Sil
  5. Kozmetikle ilgili çok faydalı bilgiler varmış bloğunuzda adeta bir güzellik uzmanı gibi...takiptesiniz teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu değerli yorumların için 💕 :)

      Sil
  6. elseve in yağını merak ediyordum hatta geçenlerde elim gitti geldi (: şimdi sayende alınıcaklar listemde (:
    bu arada bende yeni blog açtım beklerim (:
    http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)