4 Eylül 2014 Perşembe

Avon Luminous Aydınlatıcı / Bronzer

Herkese Merhabalar!
Uzun zamandır düzenli yazı yazmıyorum bunun nedeni muhtemelen sıcaklar ve evde pek durmuyor olmam. Düğünler nişanlar bitmek bilmiyor. Dün çekilişim kapandı ve akşam sonucu açıklayacağım gece de olabilir çünkü kontrolleri bitiremedim. Henüz arkadaşlarımın mimlerini de yazamadım, aklımda hepsi. Bu ürün şuan katologda indirimde ve yeni çıkan bir ürün olduğu için aldığımda merak edeni çoktu. Ben de hemen yazısını yazmak istedim.

Avon Luminous Aydınlatıcı / Bronzer

Avon'un değişmez sağlam ambalajlarına sahip. Aslında görüntü olarak daha şık bir ürün bekliyordum.


Renklerini ve dizaynını Bobbi Brown bronzerlarına benzettim. Açıktan koyuya doğru, ister bronzer ister aydınlatıcı isterseniz allık olarak kullanabileceğiniz bir ürün.
 

Swatchlarda gördüğünüz gibi renkler ve inanın bana pigmentasyon sıfır! Bu nedenle ünlü bir youtuber/blogger arkadaşımız far olarak kullanabilirsiniz dese de o iş zor işte! Nasıl böyle fütursuzca ürün yorumluyorlar anlamıyorum. Bu yanlış fikirler firmaya zarar verir en başta.


Hepsini karıştırdığınız zaman böyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Swachın altında dağılmış halini görebilirsiniz.
 Ben pigmentli ve yumuşak bir ürün bekliyordum açıkcası. Pigmentli allık sevmeyenlerden olduğum için bu ürünü beğendim.


Göz makyajım için kusura bakmayın alerjik bir sorun yaşıyorum bu nedenle pütür pütür çıkmış. 
Sadece yanaklarıma uyguladım. Koyu olan renkleri allık açık olanları elmacık kemiklerime aydınlatıcı olarak uyguladım. Günlük olarak rahatlıkla kullanacağınız bir ürün. 

Çok kaliteli olduğunu söyleyemeyeceğim. 3 kullanım sonrası ürün daha da taşlaşmaya başladı bende.
Kalıcılığı da orta, gün içerisinde tazelemek zorundasınız.

Renk olarak çok beğendiğim, yanaklarıma doğal bir aydınlık veren hesaplı bir ürün oldu benim için. Bitmez ama bitse alır mıyım sanmıyorum :)

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

11 yorum:

  1. bende bu allığı katologda gördüm ve beğenmiştim ama beyaz tenli olduğum için yakışmıyacağını düşündüm ve almadım . Size güzel durmuş gülle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine beyaz tenlilere daha uygun canım :)

      Sil
    2. öğle mi diyon beni solluk tutar gibime geldi ; ama sen öğle diyince tekrar bir bakayım , renkleri sevdim çünkü

      Sil
  2. Görünüşü çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görüntüsüne bayıldım aldım :) Hemen aşındırdım ama bol kullanmak gerekiyor çünkü :)

      Sil
  3. Ah şu ürün taşlaşması yok mu ? Benimde bronzerım taşlaştı. Avon'un bu ürününü instagramda görmüştüm ve çok şık duruyordu yazını görünce çok sevindim ama o kadar iyi değilmiş demekki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de anlamadım neden taşlaşıyor :/ Yüksek pigmentasyon arıyorsan tavsiye etmem canım ama hafif günlük makyajlar için iyi bir ürün. Ben daha iyi bir performans beklerdim en azından daha yumuşak olabilirdi. Biz de far olarak kullanma fırsatı yakalardık :/

      Sil
  4. Avon'un farlarında da aynı taşlaşma sorunu yaşıyorum.."bazı" bloggerların ürünleri çok abarttığı ortada...birkaç ürünü dışında gayet orta seviyede bir marka..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 4lü paletlerinde yaşıyorum maalesef. Benim çok sevdiğim ürünleri var. Ancak renkli kozmetıkte far allık konusunda pek anlaşamıyorum.. Firma hediye göndermişse bile dikkatlice belli edilmeli ürünün hoş olmayan yanı. Bence hiç kullanmadan yorumlamış arkadaşımız bu ürünü :)

      Sil
  5. Çok güzel görünüyor! Resmen al beni diyor ama alamam Rimmel bronzerım bitmeden :((
    Burada yapmak istersen mimlendin tatlım :) http://gzmgdr.blogspot.com.tr/2014/09/mim-13-hangisini-tercih-edersin.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık ya da adınlatıcı olarakta kullanabilirsin canım indirimde bu ay :) Mimi kısa sürede yapacağım bu aralar epey mim biriktirdim :))

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)