8 Eylül 2014 Pazartesi

4 Blogger 1 Ürün / Eklips Makyaj Süngeri

Herkese Merhabalar,
Bu kez etkinliğimizde tanıtacağımız ürün bir makyaj süngeri. Eminim bir çoğunuz denemiştir. Henüz denemeyenlerdenseniz, makyaja yeni başladıysanız ya da süngerlere karşı önyargınız varsa 4 bloggerdan makyaj süngeri hakkındaki deneyimleri okumak size yararlı olacaktır.

Eklips Makyaj Süngeri


Kullanışlı bir kutuda ürüne sahip olduğunuz için kutuyu ürünü muhafaza etmek için kullanabilirsiniz.


 Soldaki ürün benim defalarca kullandığım, sağdaki ise henüz hiç kullanılmamış olan yedek süngerim.
Ürünü her kullanmadan sonra yeniden kullanmak için sabunla daireler çizerek yıkıyorum. Şimdiye kadar pek çok yöntem denedim ancak zarar vermeden en iyi temizleyen "Sabun" Sadece şeklinde ufak yamulmalar olabiliyor :) Gördüğünüz gibi su ile iyice doyduktan sonra ürün şişiyor ve elinizle iyice sıkıyorsunuz. Kağıt bir peçeteye sarıp, bi kaç saniye fazla suyu çekmesi için bekliyorsunuz. Ve süngerimiz makyaja hazır! İlk kullanımda da aynı işlemi yapın ki boyasından arınsın daha hijyenik olsun. 


Alt kısmını fondöten, üst kısmını kapatıcı ya da krem/likit kontur işlemlerinizde uygulayabilirsiniz. Fırça ile uyguladığınız fondötenin kalıp gibi durmasını engellemek için sünger ile üzerinden geçebilirsiniz.
Sünger ile çok doğal sonuçlar elde ediyorum. Kimse cildimde fondöten olduğunu anlamıyor. Bazı zamanlarda cildim çok kuruyor ve kabuk görüntüyü engelleyen tek şey bu makyaj süngeri oluyor. Göz altlarıma kapatıcının birikmesini engelliyor. Yeteri kadar ürünün cildimde kalmasını sağlıyor.

Sünger fontöteni çok çekiyor ürün ziyan oluyor, gibi sorunlar okumuştum. Kullanım "öncesinde" yıkamamızın nedeni ürünün "Fondöten yerine suya doyması"dır. İyi yıkanmamış, kurumuş, az nemli süngerlerin fondöteni çekmesi normaldir. Buna dikkat ettiğim için fırçaya ne kadar ürün gerekiyorsa o kadar ürünü de sünger için kullanıyorum.

Fondötenin örtücülüğünü kısıtlıyor, gibi sorunlar da okudum. Maalesef kapatıcılığını alıyor çünkü bu sünger doğal sonuçlar için daha uygun. Yani günlük kullanımlarda.

BB krem CC krem gibi ürünler ya da çok likit ürünler için uygun olduğunu düşünmüyorum. CC ve BB kremlerin amacı fondöten ile aynı değil. Çok likit yani akışkan ürünler genel de çok fazla kapatıcılığa sahip olmadığından ciltte dağılımı daha az olacaktır.

Eklips ülkemizde olmayan Beauty Blender çakması olarak adlandırılsa da ben bunu kabul etmiyorum. Eğer öyle olsaydı makyaj fırçalarını ilk çıkaran marka hariç diğer fırçalarda çakma olurdu.
Beauty Blender denemedim ancak ülkemizde böylesi uygun fiyatlı çokta güzel iş gören bir ürün varken, yurtdışından getirdiğimiz bir süngere 50-70 TL gibi uçuk fiyatlar vermek istemiyorsanız 6-8TL civarındaki bu süngere Gratisler'den sahip olabilirsiniz.
 Eklips Sünger hakkında blogger arkadaşlarımın yorumlarını okumadan geçmeyin derim :) Emeklerinden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim :)

İlke'nin Blogu için Buraya,
Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

21 yorum:

  1. yaşlı ve genç sünger yan yana ehehe=)

    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen emektarım benim halen ilk gün ki gibi işe yarıyor bırakamıyorum :))

      Sil
  2. Kalemine sağlık canım çok güzel bir post olmuş :) Sabun gerçekten iyi temizliyor gibi görünüyor akşam deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Bence denemelisin tertemiz olcaktır :)

      Sil
  3. Pınar'ım eline sağlık Aslında Beauty Blender malesef Tr'de pahalı.BB süngerden öte çok bambaşka bişi sana yurtdışına çıktığımda mutlaka alıcam o zaman beni anlıcaksın :) e tabi BB yoksa bu eklips lerde işimizi görür değil mi:) öperim kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke Türkiye'de daha hesaplı olsa deneme fırsatı bulsak ve çook teşekkür ederim bitanem benim <3 Aynen BB olmayınca doğal bir sonuç için işimizi görüyor kurtarıcı diyelim :) Bende öptum koskocaman :)

      Sil
  4. Ben de sunger ve firca konusunda cok yuksek meblalar vermek istemeyenlerdenim. O paralara cok daha guzel ve uygun fiyata muadili olmayan urunler alinabilir :) Eklips sunger benim de severek kullandigim bi sunger ozellikle yuzumde fondoten oldugu bile belli olmasin dedigim gunlerde elim direk ona gider :) cok guzel bi yazi olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Aynen ben de yüzümü pürüzsüz ve doğal görünmesinden yanayım günlük hayatta bu nedenle bu ürünü çok seviyorum :)

      Sil
    2. Ben bu ürünü çok hevesle aldım ama hep bb kremle kullandığım için bekledğm sonucu alamadım. Şimdi tespitinizi okuyunca sorunu anladım.

      Sil
    3. Yazının faydalı olmasına çok sevindim :) BB ve CC kremler genel olarak baktığımızda krem formundadırlar. Asıl amaçları fondöten gibi cildi o anlık rutuşlamak değil aynı zaman da beslemek cilt tonunu düzenlemek nemlendirmekte görevleridir. Bu tarz sünger formunda ürünlerle cc ve bb kremleri yedirmek hem ürünün kapatma etkisini azaltır (zaten fondotenler gibi yüksek kapatıcılık yoktur) hem de içeriğindeki cilt düzenleyici nemlendirici gibi etkilerini azaltmış olursunuz :)

      Sil
  5. Çok güzel bir yazı olmuş.Sayfanı çok beğeniyorum :) http://whiteandblackclouds.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) Blogunuzu ziyaret edeceğim sevgiler

      Sil
  6. Ellerine sağlık canım, tekrar tekrar alacağım bir ürün benim için =) Belki bir BB değil ama, fiyat performans iyi olunca işimizi de görünce =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) BB gelse projemize eklerdik hemen :)

      Sil
  7. selam
    Adanalı blog yazarları üyelik turundayım. melek yagmur adı ile takip ediyorum. ben de bloguma beklerim sevgiler http://melekyagmur.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Melek hanım blogunuzu ziyaret edeceğim sevgiler:)

      Sil
  8. merhabalar
    Adanalı blog yazarları izleyici olma turundayım . meltem yaz adı ile izleyicinizim . ben de bloguma beklerim :) http://meltemyazi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Meltem Hanım :) blogunuzu ziyaret edeceğim sevgiler

      Sil
  9. Hoşgeldiniz Can bey blogunuzu ziyaret edeceğim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. This one is great!

    Would you like to follow each other maybe?

    I'm from Slovenia, fashion and beauty blogger.

    www.blogvivalavida.com

    YanıtlaSil
  11. Sayfanızı severek takip ediyorum çok güzel konular var bu zamana kaar blog takibi olarak http://senlemoda.com ve sizin blogunuz çok faydalı başarılı bir blog

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)