2 Ağustos 2014 Cumartesi

Gratis Alışverişi #20

Herkese Merhabalar!
Bayramın ilk günü Gratis indirimi uzatmış şansıma. Ben de bir kaç alışveriş daha yaptım. Bu bayram indiriminde daha önce aldıklarımı Burada yayınlamıştım. O yazımda Cindy Lou aydınlatıcıyı bulamadığımı söylemiştim ve sonunda buldum çok mutluyum :)

Gratis Bayram İndiriminde Alınanlar Vol2


The Balm Cindy Lou %50 indirimle 25TL'ye geldi. Uzun zamandır ürün almıyorum sanırım The Balm'a epey zam gelmiş doğrusu. Ancak bu kez kızmıyorum çünkü dolar kendini aştı gerçekten... Adamlar haklı yapacak bir şey yok.

Aslına bakarsanız, yakında bitenlerde göreceğiniz Signal White Now'dan memnun kalmamıştım. Ancak yine Signal aldım bu kez diş ipi ve ağız bakım suyundan esinlenilmiş bir ürün (5TL).  Colgatetten çok ama çok memnundum ancak İsrail malı sanıp almadım, ABD markasıymış. İkisi de aynı halt ama neyse. Eve geldikten sonra Farmasi diş macunu geldi aklıma ama ben sipariş verene, o ürün gelene kadar çok zaman geçerdi. Aranızda Farmasi Aleo Veralı misvaklı beyazlatıcı diş macununu kullanan var mı ?

Benri ıslak mendilleri Youtuber Buket'te görmüştüm. İhtiyacımda vardı aldım hemencecik :)
Seyahat kapları çok işime yaradı. Bu kapları farklı bir şekilde kullanıyorum yakında yazısını yazacağım. 1.5 TL.

 Görüntü biraz bayık kusura bakmayın. Akşam eve geldiğimde fotoğraflamıştım. Cindy Lou aydınlatıcının yazısı çok yakında :)

 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle musmutlu kalın <3


ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ. 


İnstagram için Burayı (@misspoine)  Twitter için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

13 yorum:

  1. Guzel gunlerde kullan tatlim. Ben de yapilan zamlara kizanlari anlamiyorum. Sonucta bu urunler dolar uzerinsen aliniyor. Haliyle dolarin fiyatinin artmasi urunlerin fiyatini da arrtiracaktir. Ayrica Tha Balm urunlerini indirimlerde Amerika fiyatlarindan cok daha ucuza aldigimiz ortada. Indirimisiz fiyatlari sa hemen hemen ayni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim :) Eskiden tam indirim gunu bilerek fiyatlari yukseltiyorlardi. Eski etiketleri kaldirmayi ya da degistirmeyi unuttuklari icin kasada fiyatlar fazla cikiyordu. Eve geldigimde fise baktigimda her defasinda her indirimde ayni sorunu yasadigim icin cok kiziyordum ama bu huylarindan vazgectiler neyseki :)))

      Sil
  2. Cindy Lou'yu severek kullanıyorum :)) sen de güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Ben de severek kullaniyorumm harika bi urun :)

      Sil
  3. İyi günlerde kullan canım:))

    YanıtlaSil
  4. canım hayırlı olsun ürünler harika

    YanıtlaSil
  5. Bende rimel aldım indirimden yararlanıp iyi günlerde kullan :) Yeni keşfettim takipteyim bana da beklerım http://meralgumus.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sende güle güle kullan :) Ziyaret edeceğim blogunuzu sevgiler

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)