11 Ağustos 2014 Pazartesi

4 Blogger 1 Ürün / Bebak Acı Badem Sütü Makyaj Temizleyicisi

Herkese Merhabalar!
4 blogger uzun vaadeli düşündüğümüz bir etkinlikle karşınızdayız. Bizler eş zamanlı olarak, bir ürün hakkında deneyim sahibi olup yazılarını hazırlayacağız. Farklı cilt tiplerinde, farklı zevklerde tek bir ürünün etkisinin nasıl olduğu, kimlerin memnun kaldığı kimlerin kalmadığı hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Umarım sizler için faydalı bir etkinlik olur. Benim için çok keyifli bir etkinlik oldu :) 

İlk tanıtacağımız ürün için Bebak Acı Badem Sütü Makyaj Temizleyicisini seçtik. Aslında bu ürün, severek takip ettiğim sevgili Kermit Alemlerde blogunun güzel sahibi Eda'nın bana gönderdiği supriz hediye paketinden çıkmıştı. Çok iyi bir blogger olmasının yanında kocaman da bir kalbi var, sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum kendisine :)

 Bebak Acı Badem Sütü 


Kullanışlı bir ambalaja sahip. Kapağı gayet sağlam ve bence küçük boylarını rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz :)
İçeriğindeki acı badem yağı ve özü sayesinde kışın soğuğundan yazın sıcağından cildi koruyup beslemeyi vaad ediyor. 

Makyajımı disk pamuğun üzerine döküp gözümde bi kaç dakika bekletip hafifçe sağa sola oynatarak çıkarıyorum. Üzerinden sadece bir kez Garnier ya da Bioderma ile geçiyorum. Bu nedenle yağlı bir his ya da yapış yapış bir sorunla karşışlaşmamış oluyorum. Zaten ürünün ağır bir yapısı yok. Yatmadan önce mutlaka yüzümü yıkarım. Sabah kalktığımda göz çevremde siyahlık olmuyor. Göz çevrem çok kuru ve unutmayın bu tarz nemlendirme etkisi olan ürünler kırışıklık oluşumunu erteler.  Sadece gözünüze uyguladığınız sürece bence üzerinde yazdığı gibi bütün cilt tiplerine uygun bir ürün. 
Hassas olan gözlerimi asla yakmadı. Göz içlerime kaçıp buğulu bir görüntü oluşturmadı. Şayet böyle olsaydı ürünü kullanamazdım. Zaten miyopum kör gibi oluyorum.
 Kokusuna gelince. Sevenleri de var sevmeyenleri de var. Ben bademin tuzsuz yani kavrulmamış halini çok severim. Kokusunu da çok severim. Bu ürünün kapağı en çok koklanmak için açılmıştır :) Oda parfümü falan da yapsalar süper olur.
İnternette ürün hakkında tüylenme yaptığına dair yorumlar vardı. Benim gibi sadece gözünüze kullanarak bu eksiye artıya dönüştürebilirsiniz. Ürün bitmek üzere ve kirpiklerimde belirginlik söz konusu. Çok fazla rimel kullanmaktan zayıf çıkan kirpiklerim daha kalın çıkmaya başladı. Hatta bu nedenle artık tek kat rimel sürüp dışarı çıkıyorum.

Aslında Eda bana bu ürünü göndermeseydi kesinlikle satın almazdım. Avon makyaj temizleme sütünde yaşadığım deneyim bütün temizleme sütlerine karşı ön yargı oluşturmuştu. 
Eda göndermişse vardır bir bildiği diyerek ilk denediğim ürün Bebak oldu. Garnier'in göz çevremde oluşturduğu tahrişi Buradaki yazımda anlatmıştım. Zaten temizlemesinden de pek memnun değildim. Bebak Acı Badem sütü resmen ilaç gibi geldi.

Tabii ki bittikçe alacağım. Hatta el kremini de deneyeceğim.

 İşte Bebak Acı Badem Sütü için benim canlarım hangi yorumları yapmışlar?
İlke'nin Blogu için Buraya,
Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
Arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim kocaman öperim :)

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın :)

10 yorum:

  1. Çokça duyduğum bir ürün denemekte fayda var tavsiye için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ben o üstünden geçmeleri sevmediğimden demek ki beğenmedim göz makyajı temizleme de canım, aşırı dağıttı.
    Ama göz kremi niyetine bunu kullanmak çok mantıklı geldi bana şu anda :) diğer kremleri kullanırken çekiniyorum hep kimyasal diye ama bu bi nebze daha doğal.
    ellerine sağlık, sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sana yorum yazdığım gibi önce pamuğun ürünü çekmesi gerekiyor. Kesinlikle doğal olması çok iyi senin de ellerine sağlık canım öpüyorum çok :)

      Sil
  3. Ne tüylenmemi yapıyormuş, bak bunu senden duymuş oldum o_O

    Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya bazıları yazmışlar instagram da blogda falan tüylenme yaptı vs. diye. İçerisinde badem yağı var ne beklenirki kaçın, tarzı yorumlar bile vardı cidden anlam veremiyorum :) Tüy çıkaran her şeyi kirpiklerime sürebilirim ben :P

      Sil
  4. cnm bebak acı bademli temizleme sütünü annemler gençken kullanırmış,tabii o zmnlar şimdiki gibi misel solüsyonlar falan yok.Cildi yıpratmadan temizlediği için annem banada yıllardır önerir,denedim çok sevdim:) beni tek rahatsız eden yoğun kokusu oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kokusunu çok seviyorum ama koku hassasiyeti olanlar için keşke farklı bir serisini çıkarsalar :) Anneler her şeyin en iyisini biliyor :))

      Sil
  5. Öncelikle çok güzel bir proje olmuş ama ben de kokuyu sevmeyenlerdenim :/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)