17 Mart 2014 Pazartesi

Kaynaşalım Mimi

Herkese Merhabalar,
Bir Dilim Limon Blogunun Sahibi Merve'den mail aldım ve benide mimlemiş :) Çok sevdiğim blogger arkadaşım Merve blogunda tasarımlarını, bir çok konuda ip uçlarını paylaşıyor. Tabiiki bir makyaj blogu ve kendisini keyifle takip ediyorum :)

Bu mim en zoru... Yazdım yazdım sildim, liste yaptım sildim. Yok olmuyor :/ Hiç birinizi unutmadım bir sürü kişi aklımdan geçiyor :(



Ceyda gerçekten çok iyi bir blogger. Bunu söylüyorum çünkü iyi bir yazar olduğu kadar çok da iyi bir okuyucu. Samimiyetine şüphesiz güvendiğim bir blogger arkadaşım :)






Bana inanılmaz sıcak gelen bir blogger. Yazılarını keyifle okuyorum ve bunu sık sık dile getiriyorum sanırım :)




Bence Gizem bir moda dergisinde yazmalısın! Moda hakkındaki yazıları ve yorumlarını özenle hazırlıyor bende dikkatle okuyorum :)



Dilek'in lezzetli bir blogu var. Açken bakmanızı tavsiye etmiyorum yoksa bilgisayar ekranına yapışabilirsiniz. İnanılmaz yetenekli ve hayranlıkla takip ediyorum! Ayrıca blog açmamda bana destek olan arkadaşımdır kendisi :) 

Bu mimi yapmak isterlerse şayet bahsettiğim blogger arkadaşlarımı mimliyorum.

Görselleri arkadaşların bloglarından çaldım, umarım sorun olmaz :P

13 yorum:

  1. Çok tesekkur ederim canım benim yorumların için :) Evet bende zorlandım bu mimi yazarken o yuzden cok uzun surdu bu mimi yazmak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canımm :) Aynen ya aklıma çoook fazla blog geldi ama farklı kategorileri yazmaya calıştım umarım diğer arkadaşlarım kırılmaz :/

      Sil
  2. Blog reader da headerımı görünce çok şaşırdım :) Çok çok sevindim :) ilk aklına gelen isimlerden olmayı başardıysam ne mutlu bana tatlım (>^ ,^<) Nasıl sevindim anlatamam =) Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okudum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım güzel yüzünde gülümseme oluşturduysam ne mutlu :) Çok mutlu oldum yorumunla <3

      Sil
  3. Aaay tatlım çoooook teşekkür ederiimmm. Yazıyı okurken birden kendi headerımı görünce çok şaşırdım tam bir süpriz oldu hehe. :)) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım rica ederimm :) Seni okumak çok keyiflii ! :)

      Sil
    2. Aynı şekilde senide tatlım :)

      Sil
  4. Canım çok teşekkür ederim :) Yeni gördüm ve çok mutlu oldum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım yazılarını okumak keyifli :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş bu mim sayesinde yeni bloglar tanıdım çokta mutlu oldum sevgiler Takibe aldım sizleri merak ederseniz banada beklerim http://goosestyle.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)