3 Mart 2014 Pazartesi

Golden Rose City Style Maskara

Herkese Merhabalar,
Çekilişte kazandığım hediyeler arasında gelen Golden Rose maskarayı bugün deneme fırsatı buldum. Yeni denediğim bir ürünü hemen buraya yazmak adetim değildir. Fotoğrafları özensiz çekmek zorunda kaldım Umarım sizin için sorun olmaz. 

Golden Rose City Style Maskara 


Ürün koyu pembe ambalajında çok şirin.



Fırçası plastik uçlu. Bir kısmında kısa bir kısmında uzun plastik kılları var. Ben plastik uçları seviyorum. Bu benim için bir bonus oldu.


Tek kattaki bu sonuç beni bir hayli şaşırttı. Hatta instagram hesabımda paylaştım. Bu sonucu bana veren tek Maskara Essence'in I love Extreme maskarasıydı. 
Çok ıslak bir yapısı yok.
Sonuç harika ancak:

Diğer gözüme kullanacağım sırada oluşan sonuç buydu. Ambalaj sağlam değil. 


Fırçanın bir tarafı uzun olduğu için maalesef rimel göz kapağıma bulaştı. 



Şuan da gözlerimde hafif bir yanma ve kaşıntı var. Bu beni  rahatsız etti. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Belki gözlerim uzun zamandır kullandığım Maybelline ve Essence'e alıştığım için tepki gösterdi.
Trajikomik olan ise maskaranın ilk kullanımda bitmiş olması. Hani fırçayı içinde oynattığınız zaman hissedersiniz ambalaj içindeki rimeli. Ha işte bunda hissetmiyorsunuz çünkü; içinde yok. Belki dibindeki az bir miktarı da ben kullanmışımdır. 

Hediyeyedi ancak kullanılmamıştı. Kenarları fırçası vs. temizdi. Bunu da belirteyim ki, kimsenin aklında şüphe kalmasın.

Memnun kalmakla kalmamak arasındaki o ince çizgiyi hissettim resmen. İlk kullandığımda "Harika tek katta mükemmel sonuç" dedim. Dediğime bin pişman oldum. Fırçasını kesinlikle atmayacağım ve diğer maskaralarımda da deneyeceğim.

Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile sevgiyle kalın :)

6 yorum:

  1. Üstteki resmi görünce aa ne güzel olmuş dedim ama alttaki resimdeki durum görünce hiç beğenmedim. :/
    Kaşınma falan yaptıysa hiç kullanma canım.Direk at bence. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İcinde bi daha kullanacagim urun kalmadi ki zaten :)) Usendim silmeye disari ciktim tum gun kasinti devam etti. Acaba suresi mi gecti ki

      Sil
  2. baya etkılı bır rımelmıs blogumd cekılısım var beklrım sevgıler

    YanıtlaSil
  3. Golden Rose'nin bu rimelleri gerçekten şaşırtıcı fiyatına göre çok etkililer. bende turuncu olanı ve sarı olanı severek kullandım halada kullanıyorum ne kurudu ne kırıldı, fırçasını da gerçekten beğendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok beğendim. Övüldüğü kadar varmış. Bu pembeden de diğerlerinden de alacağım. Rimel stoklarım bitmek üzere. Belki bu ürün sorunluydu belki zamanı doldu bilmiyorum çünkü. Hediye olduğu için ne zaman alındı ne zaman edildi bir fikrim yoktu :/ Turuncu ve sarısı plastik fırçalı mı peki

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)