10 Mart 2014 Pazartesi

Bitenler #5

Herkese Merhabalar,
En sevdiğim yazısı dizisiyle karşınızdayım :) Çok fazla ürün bitirmedim. Bitmek üzere olan çok fazla ürünüm var. Darısı onların başına :)

Bakalım neler bitirmişim.


Avon Super Enchant  maskara katologlarda yok. İnternette sipariş girerken temsilciye özel satışta oluyor. Uç kısmı kıl fırça olduğu için pek benlik olmasa da fena değildi. Kirpiklerimi dökmedi ve ağırlık yapmadı. Avon'un kuru çıkmayan bir maskarasına rastlamak beni şaşırtmıştı :) Bir daha almayacağım başka ürünler denemek istiyorum.

Essence I Love Extreme, plastik fırçası ve yoğun formülü ile kalbimi feth eden ve devamlı aldığım bir ürün. Yedeklemedim bu kez çünkü bu ürünü kullanacağım diye diğer maskaralarıma sıra gelmiyor :) Yazısı için BURAYI tıklayınız.

Flormar Spider lash 3in1, çok kez bitirip yenisini aldığım bu ürün kıl fırçalı ancak kirpiklerimi yapıştırmadı ve 2. katta güzel dolgunluk veriyor. Daha iyilerini keşfettiğim için bir daha alınmayacak. Bu son yedekti ve bitti.


 Gün ışığından dolayı görüntü kötü olsa da orada 3 ürün var :)

Rival de Loop / Young stokladığım ve en sevdiğim kapatıcı. Yazısını yakında yazacağım. Bulursanız bir deneyin fiyatı oldukça iyi.

Avon temizleme sütü, aslında çok önceden çöpe gönderecektim ancak unutmuşum bitenlere atmayı. 1 yıl dolmadan kokusu kötüleşti. Zaten sevmediklerim arasındaydı. Yarısından fazlasını zorla bitirdim. Yazısına ulaşmak için Burayı tıklayabilirsiniz.

Bioderma Hydrabio serum testerını iki kez kullandım. Tam hatırlamıyorum ama kuru ciltler içindi sanırım. Jel kıvamlı. Cildimi gerçekten yumuşattı ancak nemlendirmesi yeterli gelmedi.


Viking anti bakteriyel el jeli, bir türlü alışamadım bu jellere yapış yapış bir yapısı var. Çöpe gidecek zaten süresi doldu.

Miss Flora hava ferahlatıcı jelin ambalajı ne kadar kötü olsa da inanılmaz güzel koku yayıyor. Başka bir kutu içerisine koyabilirsiniz içindeki jeli görüntüsü rahatsız ederse. Bugün iki farklı kokusunu aldım onları da deneyeceğim. 1 TL gibi bir fiyatı var. 3-5 günde bitsede meyveli kokusu bütün odayı sarıyor. Mum yakmaya gerek kalmıyor :) Şok marketlerde bulabilirsiniz.

Down Under Argan saç kremi beni hayal kırıklığına uğratan bir ürün oldu. Watsons'tan almıştım. Bozuk da olabilir bilmiyorum ama su gibiydi yapısı. Bildiğiniz çeşme suyu gibi akıyordu. Saçlarımı yumuşatmadı aksine çok sert yaptı. Bu ürünün övüldüğüne inanamadım ilk başta. Sonra Hande'ye yorum bıraktığımda kendi ürününün su gibi olmadığını söyledi. 4 kez kullandım ve bitti... Bir daha asla almayacağım. 

Avon Little Black parfüm denemem için bir yakınım tarafından verilmişti. İçerisinde az birşey vardı. Güzel bir parfüm. Kadınsı ancak ağır değil. Klasik Avon kokularında bir nota oluyor. Bu üründe de vardı ve bir süre sonra çok sıkıyor insanı. Satın almam.

Loreal boyalarımdan daha önceleri çıkan boya öncesi serumu da kullandım. Elimde çokca var. Boya öncesi bu ürünü kullandım ve bir işe yaradığını düşünmüyorum bu nedenle elimdeki diğer serumları boya kabıma döküp kullanacağım :)

Okumaya değer bulup sonuna kadar geldiyseniz size minnetarım, sevgiyle musmutlu kalın :)

17 yorum:

  1. Avon'un bu makyaj temizleme sütü gerçekten felaket,benimkinin de kokusu kötüleşti çöpe gidecek.Little Black Dress'i ben de çok severek kullanıyorum:)
    Çok az ürün bitirdiğim ancak bu tarz yazıları çok sevdiğim için ben de biriktirmeye başlamayı düşünüyorum artık,bakalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sağlam yorumlar bitenlerden çıkıyor canım yazmalısınn :) O temizleme sütü işkence resmen iyiki kokusu bozuldu da dibini görmeden gönderdim :) Parfüm güzel ve kalıcı :)

      Sil
  2. Bir gün Rossman'a gidersem önerdiğin kapatıcıyı alacağım.

    Rossman daha fazla yaygınlaşmalı,daha çok şube açmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle hatta bu konuyla ilgili mail attım ve bu konuda çabaladıklarına dair bir mesaj attılar :))) Az olmasının nedeni sanırım marketlerinin büyük olması :/

      Sil
  3. bende ki down under argan saç kremi de su gibi değil fakat o şekliyle de etkili bir ürün değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ürün sorunlu demek ki :/ Zaten ısınamadım sanırım bütün saç kremlerimin papucunu meşhur avokadolu saç kremi (maske yani) dama attırdı :)

      Sil
  4. 3 tane rimel bitirmişsin, daha ne olsun:)
    Down under krem bende de var, baya krem kıvamında canım,seninkinde bir sorun vardı herhalde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol bol kullandığım için :)) Stoklarım azalınca bile panik oluyorum :)
      Zaten benim şansıma ancak bozuk ürün çıkardı :D

      Sil
  5. Avon'un göz temizleyicisini fırçalarımı temizlemek için kullanıyorum .Tavsiye ederimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kokmasa bende öyle değerlendirecektim ama kötü kokmaya başladı :/

      Sil
  6. Ben de denemek için alacaktım göz temizleyici iyiki okumuşum yazını:) Garnieri kullanıyorum şimdi sevdiğimm bir ürün oldu zaman gösterecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Garnierı aldım ve artık denemek istiyorum ama Bioderma bitmek bilmedi :D

      Sil
  7. ben o oda kokusunu merak ettim=) buralarda şok yok olsa alırdım hemen ilginc bi kabı varmış bence kokusunu da yayıyorsa denemeye deger cidden=) bu bitenler yazısı güzel oluyor işte bu yüzden=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende en çok bitenleri okumayı seviyorum:) İnanılmaz koku yayıyor. Bugün Floral olanı aldım bu sarı kadar etkili değil. Bulursan bi dene bunu canım :)

      Sil
  8. Rİval de Loop'un kapatıcısını bende aldım cok merak ediyorum tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yorumlarını merakla bekliyorumm mutlaka yaz olur mu :) Güle güle kullan :)

      Sil
  9. Pek cok urun bitmis tebrikler. Sizi cekilisime davet ediyorum

    Turkishcandycane.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)