1 Mart 2014 Cumartesi

Avon Ultra Color Absolute Ruj / Soft Coral

Herkese Merhabalar!
Ambalajı hoşuma gittiği için sipariş verdiğim, Avon'nun yeni çıkardığı rujlarından tek bir renk aldım.

Avon Ultra Color Absolute Ruj / Soft Coral


 Ambalajı inanılmaz şeker. Makyaj koleksiyonumda olmazsa olmazdı zaten. Kapak şefaf ve ürünü kolaylıkla seçebiliyorsunuz.
 Tasarımı siyah ambalajlı True Colour rujlar ile aynı ve çok beğeniyorum.


Renk kırmızıya yakın bir mercan gibi duruyor. Katologda da öyle. 
E vitamini içerdiğini ve dudakları beslediğini vaad ediyor.

   

Ürün kesinlikle opak değil. Örtücülüğü üst üste sürseniz bile yakalayamıyorsunuz. Simli, sedefli değil parlak bir yapısı var. Kat kat sürünce üstünden hafif bir gloss geçmişim gibi durdu. Ancak hem çizgilere doluyor hem de çok sürüldüğünde kenarlarda birikme yapıyor. Sabitlenmesi iyi değil. Çok fazla kaygan bir yapısı var. Yapış yapış olmuyor. Kalıcılık beklemek hata olur. Nemlendirmesi gayet iyi. Uyguladıktan 5 dakika sonra yumuşacık dudaklarım oldu. Bence bu konudaki vaadini kesinlikle yerine getiriyor.
Ben opak olmayan rujları da çok sevdiğim için sorun olmadı. Tabikii bütün renklerinin opaklığı 'aynı' diyemeyiz. Renk tenime öyle güzel uyum sağladı ki bayıldım. Baharda ve yaz aylarında sıkça kullanacağım bir ürün oldu.


Yukarıdaki swatchlarda; aşağıdaki tek kat üstteki 3-4 kat sürülmüş hali.
Soğuk ışık altında yavru ağzı gibi dursada gün ışığında daha çok turunculuk baskınlaşıyor. 

Bu serinin renkleri bana çekici gelmedi. True Color serisinin yapısını ve renklerini daha çok sevdim. İstediğim bütün renklerini de aldım zaten. 

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı olur. Yeni katologda hem indirimde hem de hediyeli bir kampanyası var. 13 TL civarında satışta.


11 yorum:

  1. Rujunnn rengii çok farklı duruyor :) Dudaktaki duruşuyla hiç alakası yokmuş gibii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek katta maalesef böyle, güneş ışığında ise alttaki gibi görünüyor. Lip balm gibi bir yapısı var aslında ruj demek doğru olmaz diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. Renk çok güzel ama opak olmaması pek bana göre değil.. True color rujları merak ettim sen beğendiysen kesin güzeldirr =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güvenin için çok teşekkürler canımm :) Onda da bilerek aldığım bir tane opak olmayan vardı yazısını yazmıştım. Diğer aldıklarım mükemmel çıktı. Bi kaç güne son aldıklarımı da yazacağım beğendiğin olur belki içlerinden :)

      Sil
  3. Söylediklerine aynan katılıyorum:) Ben de tüm renklerin deneme boyu olduğu için hepsini deneme şansım oldu, çok koyu renklerde renk verme daha iyi ama açık olanlar, renkli lipbalmlar gibi nemlendirme özelliği çok iyi hatta ruj geçtikten sonra bile dudaklar yumuşacık kalıyor. Ama renk verme çok başarılı değil, ben açık renkli olanları başka rujların üzerine uyguluyorum böle daha parlak görünüyor alttaki rujun rengi:) Sen de başka rujların üzerine parlatıcı olarak ve renk farklılığı yaratmak adına kullanabilirsin:)
    Güle güle kullan dediğin gibi dış görünüşleri çok şeker insan bir tane bulunsun diyor rujların arasında :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerin için çok teşekkürler canım :) Aynen bende öyle düşündüm bi tane olsun ruj kutumda diye hihihi :)

      Sil
  4. mimledim seni:)
    http://belgin-ce.blogspot.com.tr/2014/03/mimlenmisimyaben.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım en kısa zaman da cevaplayacağım :)

      Sil
  5. Coral is one of my favourite colours :-)

    I´m following you now. Would you like to visit my blog and follow me back?

    xx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you, but i dont follow you. Because of faulty gadget :/

      Sil
  6. Merhaba ben cemre avon satış lideriyim Ücretsiz üye olana adresine ücretsiz katologu gönderiyorum ve ilk 3 ay hoşgeldin hediyeleri var ek gelir saglamak için en iyi fırsat satıs yapma zorunlulugu yok kota sorunu yok beceremedin mi üyeliğin istediğin zaman iptal oluyor denemeye değer sende kazanmaya başla mesaj atmanız yeterli😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)