10 Mart 2014 Pazartesi

Avon True Color / Denim Blues

Herkese Merhabalar,
Avon True Color Far Paletlerinden daha önce Şuradaki yazımda  Purple Haze'i incelemiştim. Bugün ise mavi tonlarda olan far paletini inceleyeceğim.

Avon True Color / Denim Blues


 Siyah ambalajında 4'lü far paletinin en güzel özelliği içerisinde aynası olması. Ambalaj sağlam ve seyahatlerde oldukça kolaylık sağlıyor. 


 İlk iki renk mavi alt tonlu iken sol alttaki far mor alt tonlu bir lacivert. 


 İlk renk grimsi bir açık mavi, ikincisi buz mavisi. En sondaki koyu bir lacivert ve en çok kullandığım bu renk.
Buz mavisini kullanmıyorum. Açıkçası, makyajda mavi tonlarını  pek sevdiğim söylenemez. Ancak sondaki koyu rengi makyajda derinlik katmak için ve mor alt tonlu maviyi ise alt kirpik diplerime renk vermek amaçlı kullanıyorum. 


Avon'un genel olarak farlarında pigmentasyon sorunu var. Bu palette de bu sorun var ve tozutma problemi de beraberinde gelince sıkıntı olsada, kullanılmayacak bir palet değil. En koyu renk mat ve diğer renkler hafiften sedefli. Diğer yazımdaki paletteki gereksiz renk sorunu bu palette de var. Dünyada başka renk kalmamış gibi birbirine benzeyen iki rengin 4'lü bir palette işi ne ?
 Farlar biraz sert belki tozutma problemi ve sürdüğünüz yerde rengin sabitlenmemesi bu nedenledir. 

Avon bu farlarda hem formül hem renk skalası olarak yeniliğe gitmeli diye düşünüyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

6 yorum:

  1. Aynen benzer renkleri kısıtlı bir palette toplaması saçma olmuş Avon'un. Renkleri en iyi şekilde değerlendireceğinden şüphem yok, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Denemek istediğim farları var ancak pigmentasyon ve renk sorunları nedeniyle cesaret edemiyorum :/

      Sil
  2. Renkler birbirine çok yakın ...Tek bir rengini kullanmak istersen eşliğinde başka bir paletten farklı bir renk aratıyor...Tek güzelliği kadifemsi dokusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım :)Yapısı bana sert geldi :/ Swatchlarda da görüyorsunuz bir rengi veriyor bir vermiyor ama yine de iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum:))

      Sil
  3. Bu elindeki ürün en az 1,5 senelik olmalı. Avon geçen sene tüm farlarını yeniledi ve bu ürün artık satılmıyor da üretilmiyor da. Formülleri de dizaynları da değişti ürünlerin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1,5sene olmasi mumkun degil. Purple haze yeni temsilci kampanyasi ile gecen yil bu zamanlar hediye olarak Avon'dan gelmisti. 2013de de sıkca satisa girdi. Yeni cikan seri yakin zamanda geldigi icin bu farlar halen Avon temsilcilerinin elinde satista oluyor. Yrni cikan 4lu farlardaki bazi renk skalasinda halen pigmentasyon sorununun devam ettigin cok kez okudum. Ozellikle 8li paletlerinde olumlu cok az yorum yapildi. Maalesef Avonun farlari yeterli degil. Dizayn degissede formul pek yenilenmemis gibi gorunuyor. Mocha Latte rengini alip deneyecegim yakin zamanda

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)