7 Mart 2014 Cuma

Alışveriş #13

Herkese Merhaba,
Bugün karışık bir alışverişimden bahsedeceğim. Ürünlerin hepsi bana ait değil. Arkadaşımın da alışverişini ekledik fiyat bilgisi vermek için.


Bugün Gratis'te Maybelline indirimi olunca arkadaşıma 180 no'lu şurada bahsettiğim ruju almak için Gratis'e gittik. Her zaman ki gibi stokta ürün yoktu. En kötü renkleri bırakmışlardı. Jel eyeliner bile yoktu. En satılmayan ürünleri bırakmışlar gerisini depoya saklamışlardı sanırım. Çünkü sabahtan gittik. Dün de indirim yoktu Maybelline'de. Ne ara tükendi o kadar ürün ;)
Garnier makyaj temizleyiciyi arkadaşıma önerdim ama 16 TL fiyat görünüyordu. Sorduğumda indirim yok dediler neyseki bi çalışan arkadaş bugün indirime girdi diyip fiyatı okuttu. 7 TL'ye inmişti. Eğer bulursanız mutlaka alın. Eve geldiğimizde arkadaşım denedi ve o da çok beğendi.
Bende denemeyi çok istediğim Garnier BB kremi aldım. Evde denedim, şimdilik çok memnun kaldım. Yazısını kısa zamanda yazacağım. Fiyatı 10 TL'ye düşmüştü.
Açıkcası moral bozukluğu ile çıktık. Çünkü ne zamandır o ruju istiyordu arkadaşım. Bende, indirime girer bekle diyordum. The Balm'dan sadece iki nemlendirici, iki uç tane ruj vardı. Eklips süngerden tutun pamuğa kadar hiç birşey yoktu. Bu ürünlerin ilk günden tükendiğini düşünmüyorum. Stoklar yenilenmeyecekse ne anlamı var indirimin :) Normal günlerde 10 tane ürün varsa indirim günü 3 tane ürün oluyor. Sabahtan tükeniyor onlarda. Yine zam gelmişti artık birşey konuşmak istemiyorum. 
Sonra Ender Park'a girmek aklıma geldi. Böyle zamanlarda tek indirim yapan yerler Watsons, Gratis değil. Ender Park'taki Flormar'da bile %30 indirim vardı. Maybelline'de de %40 vardı. Tavsiyem ile jel eyelinerı ve ruju aldık arkadaşıma. Toplamda 30 TL ödedik. 
Platin'e geçtik. Bütün ürünlerde 1 alana 1 bedava vardı. Golden Rose Velvet mat rujlardan aldık. İkimizin aynı renk bi kaç güne yazısını yazacağım. İkisini 15 TL'ye aldık.

Artık alışveriş yapmak içimden gelmiyor. Arkadaşım rica etmese hiç gitmezdim bile. Alışveriş için 3 yere gittim. 3'ü de indirimdeydi. 2sinde hiç bir sorun yaşamadım. Elimi neye attıysam tester da vardı, ürün de vardı. Ne diyim ki daha siz anlayın...

Okuduğunuz için teşekkür ederim, sizler neler aldınız ? Paylaşmak isterseniz mutlaka yorum olarak bırakın. Sevgiler :)

38 yorum:

  1. Canım ürünlerin azlığı konusunda katılıyorum bu yıl sadece the balm şaşırttı beni çünkü bolca vardı hepsinden. Garnieri bende bugün aldım ve keşke bir şişe daha alsaymışın dedim gayet güzel bir ürün. Aldıklarınızı güle güle kullanın ;) bu arada BB olarak garnierden çok memnunum bende birde diaderrmine Bb lifti aldım denemek için bakalım memnun kalacakmıyız aldıklarımızdan ^_^ öpüyorum çok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o ürün bitene kadar yeni indirim gelir hihih :) Devasa boyutta maşallah :) BB kremi zaten sizlerin tavsiyesi ile aldım. İlk izlenimim çok iyi cunku ben BB kreme tepki olarak doğmuşum, hep söylüyorum :) Diaderminin çeşitli ürünleri arkadaşlarımda sivilce vs. yaptığı için ben hiç yaklaşmadım bile dikkat et canım inşallah sende öyle sonuç vermez.

      Sil
  2. Güle güle kullanın. :) Maalesef dediğin sorunu burda ki Gratis'te de yaşadım, birçok ürünü bulamadım. Yine de pamuk, sıvı saç kremi ve Essence'in merak ettiğim bir kapatıcısını alma fırsatı bulabildim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim :) Essence'de bazı ürünlerde bi kaç tl lik indirim dışında başka indirim olmadığı için ne hikmetse stoklar dolu doluydu :)))

      Sil
  3. Bende Garnier suyu aldım. Watsons tan değil tabi %50 indirimle 8.49 tl ye geldi bana siz daha uygun almıssınız =) 2.yi de yedeklesem mi acaba demedim değil, h20 dan daha uygun ve memnun olan cok olunca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende indirimli diye Watsonstan geçen haftalarda 12 TL ye aldım :)) Henüz karşılaştırma fırsatım olmadı hatta Garnieri denemedim bile umarım öyledir çünkü h2o'nun temizlemesinden hiç memnun değilim :/

      Sil
  4. Bende gratisten şikayetçiyim açıkçası. Kendi alışveriş yazımda yazmadım ama sen burda yazmışken bende söyleyim dedim :) İndirimde herşey çabuk tükeniyor olabilir ama sen ona göre stoğunu yapıcaksın ve raflar hiç boş kalmayacak ki herkes ihtiyacını karşılasın... 2 mi yoksa 3 kez mi indirimde the balmın far bazını almak istedim yok yok yok hep yok dediler başka şey soruyorum bitti o var mı yok bu var mı yok yani ihtiyacım olmayan bi çok şeyi alıp almak istediğim bazı şeyleri alamadan bende alışverişimi yaptım çıktım. Kızıyorum ve sinir oluyorum aradığımı bulamayınca....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onların amacı "The Balm" vs. diye müşteri gelsin ama "satmak istediklerimizi satalım" kafası zaten. Cilt ürünleri dolu doluydu çünkü onları satmak istiyorlardı. The Balm, Maybelline, Loreal markalarındaki indirimler müşteriyi dükkana çekmek. Bu nedenle sadece ihtiyacım olanı aldım :)

      Sil
  5. iyi günlerde kullan şekerim..ben de herzamanki gibi uzaktan kumanda marifetiyle bizim gelini yolladım sabah saat 10 gibi..bakırköyde 5 mağazası var ama istediklerimin hiçbirini bulamamaış deli oldum nezaman indirime girdi de tükendi anlamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım yaa sizin oraya açmadılar halen dimi :/ Renkli kozmetik bulmak zor canım çünkü adamların niyeti renkli kozmetik satmak değil :)

      Sil
  6. aynen öyle..the balmla yemliyolar alamadan çıktığın yetmiyomuş gibi 1 metrelik lüzumsuz ürünler faturasıyla çıkıyosun !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almasınlar, almayalım :) İstediğim şey yoksa hiç birşey alasım gelmiyor benim de tam tersi :) Şekil A da görüldüğü gibi sadece istediğim BB kremi aldım :)

      Sil
  7. Özellikle gitmedim ama işim halletmek için çıktığımda dün ve bugün uğradım gratise, dün akşam üstü uğradım ve cilt bakım ürünü rafı neredeyse boştu bir kaç nivea ürünü kalmıştı. Dedim heralde akşam olduğu için bugün sabah uğradım hiç bi değişiklik yoktu. Görevliye sordum neden raflar hep boş yenilemiyor musunuz diye yarın bir uğrayın dedi ama kesin konuşmadı yarın da olacağını zannetmiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın belki yenilenir cilt bakım ürünleri çünkü cilt ürünleri tükendiği zaman gerçekten stok yeniliyorlar :)

      Sil
  8. walla sen zaten akıl yaşta diil baştadır sözünün canlı örneğisin ne diyim ;)

    YanıtlaSil
  9. Yarın bakıcam bende umarım burdada ürübleri saklamamışlardır. Hepsini güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah istediklerini bulursun canım :) Teşekkür ederim bu arada yoksun fotoğraflar gittiğinden bu yana :/

      Sil
    2. Malesef canım ama güzel bir dönüş yapıyorum :)

      Sil
  10. Güle güle kullan canım =) Antalya da ki mağazalarında bütün ürünler vardı ve çekmeceler bile ağzına kadar doluydu ilk gittiğimde sadece far bazı yoktu eleman yeni ürünler geldi ama bir tek o gelmemiş diğer mağazaya bakın dedi gittim ve ordan aldım. Üstelik indirim zamanı raflarıda yeniliyorlar her gün. Sanırım sırf bu yüzden şanslıyız biz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkür ederim :) Yaa çok şanslısın güle güle kullan aldıklarını :) 4-5 indirim boyunca far bazı bulamadım ben burda :( Hatta normal de de hiç denk gelemedim. Bir kez gelmiştim o zaman da far bazını bu kadar merak etmiyordum :/

      Sil
  11. Selam :) Bebek totoları içinse katılırım tabiiki 8 aylık kardeşim var :))

    YanıtlaSil
  12. bu arada belki yeri değil ama yves rocherden de resmen nefret ettim tıpkı gratis gibi yapmış.. 7.9 serisi serum 89 tl idi 2 gün önce çok net hatırlıyorum..bugün mail göndermiş %30 indirim özel güne özel indirim diye... fırsat bu fırsat deyip alayım istedim..krem sözümona 113 ten 83 tlye indirilmiş yuh dedim yaaa insanlar bukadar da enayi yerine konulmaz...blogumda yazacaktım güzelce döşenip ama kadınlar günü postumu yayınladım buraya içimi döktüm kabak senin başında patladı yani sorry baby ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha canım benim istediğin gibi yazabilirsin. Hem bloga uğrayanlar postlar kadar yorumlarıda okuyorlar. Firmaların gözü açıldı çünkü bu ülkenin %50si vur eline al ekmeğini maalesef :) Birde kadınlar birşeyi isteyince ona engel olamıyorlar. Beyler öyle değil... Kazıklandıklarını fark ettikleri an koşarak uzaklaşıyorlar. Babam hep der ki " Ben 1 lirayı kazanana kadar ter döküyorum" Evet eğer para kolay kazanılmıyorsa paramla beni kimse kazıklayamaz. Almam ürünlerini olur biter. Keşke herkes böyle düşünüp cebine sahip çıksa. Bu firmalarda kendilerini toparlarlardı.

      Sil
    2. keşkeeeeee :( bu firmalara arada hadlerini bildirmek gerekiyor...benim sırtımdan para kazanacaksın; ama biraz büyüyünce doymayıp beni kazıklayacaksın...yok öyle yağma :( öpüyorum seni çok :)

      Sil
    3. Aynen yaptıkları bu..Bende seni çoook öpüyorummmm :)

      Sil
  13. bb krem ve temizleyici benimde favorim iyiki almışsınız canım ama keşke watsonsa ugrasaydın temizleyici watsonsta daha da uyguna geliyo, yani gratis.... bilmiyorum ya %55 indirim koydukları loreal bile watsonsın %50 indirimlı fiyatından fazlaydı, çok ayıp yani söylenecek söz yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ya Watsons cok uzak :( Burda bi tane var. O da ulasimi cok zor ve uzakta olan optimumda :/

      Sil
  14. Gratis beni de the balm konusunda hayal kırıklığına uğrattı.. Güzel günlerde kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  15. Ben aradığım ürünlerin çoğunu ilk gün gittiğimde buldum ;fakat Benri pamuklardan Eskişehir'de hiç bir Gratiste bulamadım. Annemi aradım oda İstanbul'da bakmış oda bulamamış. Bittiğini söylediler ama Benri pamuklara ayrılmış ufacık bir stand bile yoktu. Bitmiş olsa bile en azından fiyat etiketleri ve boş standları olurdu :/ Garnier'ın temizleyicisini denemeyi çok istiyorum canım ama elimde şu an çok fazla Bioderma H2O var onlar bitsin bende alacağım :) Güle güle kullan aldıklarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim :) İlk gun olsa bile urunler maalesef uc bes tane oluyor. Bende the balmin far bazini aradim taradim bulamadim :(

      Sil
  16. Ahh Ahh yarama tuz bastın ama :( Garnier'in makyaj temizleme suyunu almak için 3 Gratis gezdim lakin kalmamıştı :(:( Onun yerine temizleme sütü almak zorunda kaldim oda bir tane kalmıştı :/ bulduğum anda kapıcam bir tane bundan. Gğle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim tesekkurler Watsonsa baktin mi orda da indirimdeymis

      Sil
  17. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Ben sırf gerekli gereksiz bir sürü şey doldurmayım diye gitmedim. İndirim zamanı çok tehlikeli oluyor :) Bu arada blogumda bourjois 123 fondöten çekilişim var. beklerim

    http://pembeliseylerim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler pc den girdigimde ugrayacagim blogunuza. Ben bu kez basariyla atlattim bu indirimi :)

      Sil
  18. Aayy platine gitmek hiç aklıma gelmedi, halbuki en uygun fiyatlar hep orada normalde de:)) Güle güle kullanın canım aldıklarınızı :)) Rujların yazısını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederiz :) Evet canim bazen gercekten cok uygun oluyor fiyat. Bir yakinin ile alisverise gidersen 1+1 kampanyasi ile fiyatlar uyguna geliyor.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)