11 Şubat 2014 Salı

Yıldönümü Hazırlığım ve Sevgililer Günü Önerisi

Herkese Merhabalar,
Kaç gündür post yazmıyorum. Tatilin tadını sürekli uyuyarak çıkarıyorum aman ne güzel. 
1 Şubat 2012 ilişkimizin başladığı tarih. 2 yılı doldurduk. Sözlüyüz bu arada. Benim sevgilim nedendir bilinmez hediyeye falan düşkün suprizler falan sever. Annesi fazla şımartmış. Bide zor beğenir. Umrumda mı no. Ancak doğum gününde kalbimi çok kırdığı için hırs yaptım ve güzel bir supriz hazırlayıp GOL olsun istedim. 

Gratiste retro serisi adı altında çıkardığı albümlü kutudan aldım.


Fotoğraflarımızı çıkarttırdım. Tarihlerini ve o gün ile ilgili anılarımızı yazdım. 


 Kutunun içine de kokulu renkli yaprakları serpiştirip geri kalan fotografları da içine ekledim.


Sevgilim balık sever. Ben bütün canlıları severim ama ilgim yoktur balıklara. Evlerinde var ama sürekli ölüyorlar töbe töbe. Fark ettim ki onları izlerken gözlerinin içi gülüyor. 
Birgün bana:
-Beni tanıyorlar. Bak şimdi akvaryumun önüne geçeceğim toplanacaklar hemen, dedi.
Baktım hakkatten toplanıyorlar. Bizim ki sevindirik. 
-Dur bide ben geçim, dedim. Allah sizi inandırsın çok şaşıracaksınız (!) benim de başıma toplandılar. 

Telefonla konuşurken akvaryumu temizler anlatır, balıkların kuyruklarını diğer balıklar yer anlatır. Sevincini, üzüntüsünü paylaşıyor. Bende dedim ki demek ki onun için mutluluk kaynağı. Vay be.
Ben de akvaryum aldım. İçini de kendim dizayn ettim. İki tane de balık yerleştirdim. Cinsleri melekmiş. Beyaz olan Pınar, Mavi olan Gökhan :))
Tabi benim bitanecik aşkım fotoğraf çekmeye bayılır süper çeker o yüzden eğik büyük çekmiş. Yine de teşekkür ediyorum kendisine.


Balıkları göremiyorsunuz çünkü onlar ağacın etrafında dolaşmaya bayılıyorlar :)


İşte burdalar minnoşlarım :) Bu arada akvaryumun evlenince kendi evimize taşıyacağımız birşey olması da sevindirici çünkü birazcık benim de ilgimi çekmeye başladılar. Arada haberlerini alıyorum minnoşların :)

Sevgililer günü için umarım faydası olur. Daha önce cüzdan, kemer, saat, gömlek, biyolog resimli kupa, bjk forması, kol düğmesi falan almıştım. Bunlarda size öneri olabilir. 

Sevgililer gününde hiç birşey almayacağım. Suprizde yapmicam. Kendisinden birşey de istemediğimi söyledim. Benim sadece mutlu ve huzurlu olmaya ihtiyacım var. Bence sevgilinizde sizde önceliğinizi buna ayırmalısınız. 

12 yorum:

  1. Pınarcım cok cok guzel bi hediye incelik ve emek var en başta daha ne olsun ki :) Ben olsam nikahı basardım ahhaah şaka tabiki .Çok düşüncelisin,düşünceliyim,düşünceliyiz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok tatlısın teşekkür ederim :) Ah biraz da onlar düşünceli olsalar ya bizim gibi :))

      Sil
  2. Cnm ne guzel surprizler bayildim,sozlun mest olucak bence:)

    YanıtlaSil
  3. Benim eşimde balık hastası evde ki akvaryumun içine 5 kişi sığar o_O Çok düşünceli bir hediye olmuş ve bizde sevgililer gününü pek kutlamıyoruz diğer zamanlarda alınan hediye ve sürprizler bana daha güzel ve özel geliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bana da öyle canım birde bizim özel günlerimiz üst üste olduğu için de bir tadı tuzu kalmıyor açıkcası :) Yine birlikte geçiririz ancak özel bir kutlama yapacağımızı sanmıyorum. Sanırım ilerde bizim evimizde de öyle bir akvaryum olacak ama olsun ya ben onun sevdiği şeyleri seviyorum hemen :)

      Sil
  4. ne güzel hediyeler bunlar, işte biz kadınlar ince düşünürüz, detaylı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Biz düşünüyoruz beyler de düşünmek yerine ne alim diye bize soruyorlar :))

      Sil
  5. Ne kadar düşüncelisin canım. :) Ellerine,fikrine sağlık. :)
    Benim sevgilimde ilk yıllar sürprizlerden nefret ederdi,romantik hediyelerden hiç hoşlanmazdı.Sinir olurdum bu huyuna. :D Neyse şimdi eskisinden daha iyi. :)
    Nice mutlu,güzel yıllarınız olsun beraber :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederimm :) Ben sevgilimi çözemedim ya ama onun benden beklentisi çok sanırım halbuki benim ondan hiç bir beklentim yok :D Bu yüzden midir bilmiyorum romantizmi süpriz vs. körelmiş nereye gitsek, ne istiyorsun diye bana sorar oldu :))) Aman size nazar değmesin maşallah maşallah sizinde mutlu uzun yıllarınız olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah :)

      Sil
    2. Sağol canım benim size de nazar değmesin. :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)