17 Şubat 2014 Pazartesi

İşte Tebessüm Etmeme Sebep olan Bloggerlar ♥

Herkese Merhabalar,
Gelen hediyelerimden bahsetmek istiyorum. Çünkü teşekkür borçlu olduğum güzel kalpli insanlar var.
................... 

Aslında yılbaşında sevgili Şafak'ın çekilişine katılmıştım. Güzel kurabiyelerinden oluşan yılbaşına özel bir hediyeydi. Sevgililer Günü için de yine bir kurabiye çekilişi görünce sevindirik oldum. Bunun nedeni, kurabiye düşkünü bir sevgilim olması. Hiç denemedim şeker hamuru olayını. Kötü olur da elime yüzüme bulaştırırım diye cesaret edemedim. El becerisi istiyor ve bana sanat gibi geliyor bu olay :)
Kazandım :) Mutluluktan uçtum tabi ve sevgililer gününde elime geçti sözlüm de çok şaşırdı ve çok beğendi :) İkimizde kocaman teşekkür ediyoruz :)
 İşte kurabiyelerimiz Çok yetenekli öyle değil mi ?

Şafağın Dünyası bloguna ulaşmak için BURAYI tıklayabilirsiniz :)


...................

Bir sonraki günlerde ise çok cici bir blog keşfettim. Kendisini izleyenlerden oluşan bir çekiliş düzenlediğini sitesine katıldıktan sonra fark ettim. Kalpli kutu fotoğrafı dikkatimi çekti tabi. İçerisinde birşeyler var ama ne olduğu belli değil. Neyse, zaman geçti bir baktım Poine Pa yazıyor. Çok mutluyum tabi ben! Ancak hala bilmiyorum gelen hediyeyi. Adı üstünde hediye :)) 
Kavuştuk kalpli kutum ile. İçerisinden Çikolata, kalpli anahtarlık (ben öyle kullanıyorum şuan anahtarlığıma taktım) Kırmızı bir atkı ve hoş bir şal çıktı. Çikolatanın biri çoktan bitti :P Kutuyu da kapattım ceyizime kaldırdım içindekilerle :) Çok teşekkür ederim bu güzel hediyeler için



Mutlu İkiz Annesii bloguna ulaşmak için BURAYI tıklayabilirsiniz.

...................

Şimdi sıra geldi çook önce gönderilen iki hediyeye. O arkadaşlarımız bana kırıldıysa çok üzgünüm. Çünkü bu hediyeler benim evimde değildi hatta şuan göreceksiniz ki hiç biri kullanılmamış.
Begüm'ün kitap çekilişini kazanmıştım. Bana bir sürü kitap, cd, kalem, post it, uç ve silgi göndermiş. Sadece cd yi sözlümle izledik kalemi de kardeşim aldı. Sonra fotoğrafı çekilcek diye gittiğim yere götürdüm sonrası malum... Begüm'ü çok sevdim epey sohbet ettik hatta benim çenem durmamış olabilir :) Çok teşekkürler bu güzel hediyeler için


Desenli oje bloguna ulaşmak için BURAYI tıklayabilirsiniz :)


Sevgili İlken'nin ise firma ile yaptığı çekilişte ise kazandığım ürün İzi Wash ürünü. Ben renk koruyucu normalde de kullanıyorum. Henüz denemedim bu markayı, elimdekiler bitmeden açmak istemediğim için. Kendisine ve firmaya da teşekkür ediyorum

...................



Cadının İkizi bloguna ulaşmak için BURAYI tıklayabilirsiniz:) 

Beni, evime kadar gelen bu hediyelerle nasıl mutlu ettiğinizi tahmin bile edemezsiniz. Sizleri bu vesile ile tanımış olduğum için çok mutluyum çok... Ayrıca notlarınız ve güzel dilekleriniz için de teşekkürler kocaman öpüyorum sizleri :)

12 yorum:

  1. Sanırım epey de şanslıyız :) Kazandığınız her şeyi güle güle kullanın, afiyetle tüketin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hiç şanslı değilim :) Çok fazla çekilişe katıldım çok azını kazandım ama şimdiye kadar kazandıklarım hep mutsuz, huzursuz veya sıkıntılı günlerime denk geldi bu nedenle benim için çok daha özel oldu bu hediyeler :)

      Sil
  2. canım benim, nedendir bilinmez bende seni çok seviyorum, şeytan tüyü var sende eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm bende seni çook seviyorum iyiki tanımışım seni :)

      Sil
  3. Güzel günlerde kullanmamı diliyorum:) ben de teşekkür ederim bu güzel yazı için. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım sansın hep acık olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım sana da bol bol şans diliyorum :)

      Sil
  5. canım benm güzel günlerde oku okut :)) kırılmak ne kelime ne kadar yoğun olduğunu biliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim öpüyorum :)

      Sil
  6. Güle güle kullan tatlım :) Ben de seni iyi ki tanıdım güzel bir bahane bu hediyeler =)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)