3 Şubat 2014 Pazartesi

Avon Ultra Color Rich Mat Ruj / Matte kiss

Herkese Merhabalar,
Bugün sıkça kullandığım ürünlerden birini tanıtacağım. Özellikle geçen kış çok sık kullandım. Bu kış genel de nemlendiricilerden gittim ve hatırladığıma sevindiğim bir rujum oldu!

Genel olarak Avon'nun mat ruj anlayışı enteresan ancak bu benim hoşuma gidiyor. Mat olduğunu vaad ettiği ürünler tam olarak mat değil. Tam olarak kadifemsi o görüntü oluşmuyor. Sanırım bunun nedeni, dudakları kurutmasını engellemek için sağladığı nem içeriği! 

Avon Ultra Color Rich Mat Ruj / Matte kiss

 Klasik Avon ambalajında şık bir görüntüsü var ve inanılmaz sağlamlar bu benim için önemli. Çok tatlı bir kokuya sahip ve koku hassasiyeti olanlar sevinebilirler. Çünkü kokuyu almak için burnunuzun dibine sokmanız gerekiyor.


Renk, hafif kızıllık içeren bir kahverengi. Oldukça pigmentli ve doğal bir bitişi var. Kahverengi ruj sevmem diyenlerin bir de bu ruju denemelerini tavsiye ederim. Sürümü oldukça kolay. Kabuklanma, kuruma yapmıyor. Altına lip balm kullanmama gerek kalmadı, ki benim dudaklarım kışın soğuk havasında çok kurur ve çatlar.

Avon 2012'nin başlarında ruj konusunda çığır açtı bence! Mükkemmel renk skalasıyla, kaliteli ambalajları ile her çeşit ruju bizlere sundular. Hem de çok uygun fiyatlar!

Bu ruju aldığımda 7-8 TL civarındaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 yorum:

  1. Renk mi güzel yoksa dudaklar mı bilemedim :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  2. Avonun bu serideki rujlarını çok seviyorum gerçekten hepsi güzel. Kullanımı da yumuşak ve oldukça rahat sürülüyor canım. Bunun da rengi çok hoşmuş. Sevgi ve muhabbetle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir renk daha var o da oyle canim kesinlikle katiliyorum :) Sevgiler canim :)

      Sil
  3. işte alıp almamak konusunda kararsız kaldığım ruj rengi güzelmiş sipariş verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canim :) Eger koyu renk seviyorsan koyusunu da al derim :)

      Sil
  4. baykuşlu arka planınız çok sevimli.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)