28 Şubat 2014 Cuma

Avon Alışverişi #12

Herkese Merhabalar,
Uzun zamandır Avon'dan sipariş vermiyordum. Yeni çıkan absolute rujlarını nasıl merak ettiğimi anlatamam. Ambalajının rengi yüzünden illaki sipariş verecektim. Sonunda kaderimin oyununa geldim ve bir ruj için bir sürü alışveriş yaptım :)


Yazılarını yazacağım için ayrıntıya girmeyeceğim. Zaten geçmiş kampanya olduğu için fiyatlar kampanyalar pek dikkatinizi çekmeyecek. 
Bir kaç bilgi vermek istiyorum. Bu ürünlerin hiç birini daha önce kullanmadım (Rujlar hariç). Rujların ve kalemin fotoğrafını çektim yazılarını hazırlayacağım. Ancak biraz "dırdır" yapmak istiyorum. Hep ürün, ürün nereye kadar biraz da sohbet edelim :)

Fırçaların yazısını yazmayacağım için biraz bahsetmek istiyorum. Denemek için iki adet aldım.
 İlki açılı fırça. Seveni çok ancak ben hiç sevmiyorum bu tarz fırçaları. Fiyatına göre gayet başarılı buldum. Yumuşaklık iyi. Cildim bu konuda çok hassas ve beni rahatsız etmedi. Ancak "allık fırçası" olarak satılması enteresan, allık fırçam puf puf olmalı ki rahat kullanayım. Kesinlikle kontrolsüz bu ürün. Yanaklarıma kontur yapan biri değilim. Kemçik kadar suratıma kontur yapmıyorum. Yapanları da anlamış değilim. Yüzünüzü daha uzun ve dar gösterir. Yumuş yumuş yanakları olanlar yapsın, yerim :)
Neyse,aydınlatmak için iyi bir fırça. Ben ise bu fırçamızı, transparan pudralarımı T bölgeme ve göz altıma uygulamak için kullanmaya başladım. Bu nedenle iyiki almışım dedim. Fazla fırça göz çıkarmazdı zaten :)
Bu arada göz altına pudra uygulanmasını sevmiyorum. Hem göz altlarınızı kurutur hem de yaşlı durdurur. Bu nedenle pudrada tercihim her zaman transparan olanıdır. 
Diğeri fondöten fırçası. Fondöten kullanmak için almadım tabikii. Bir saatte fondöteni yediririm ben bununla yüzüme :) Kapatıcı ve göz altlarıma aydınlık veren krem- likit ürünleri kullanmak için aldım. Henüz denemedim ama işe yarayacaktır. Çünkü daha öncede Flormar'ın  kullanıyordum. Zavallım yıllar sonra pes etti ve öldü.
Cildim çok kuru olduğu için toniklemeyi ve maskeleri bıraktım bu aralar. Sorun şu ki siyah noktalar baş gösterdi. Bende komedon aldım. 
Kalpli tırnak süslemeler nasıl çok tatlı dimi :) Bugün tırnağımın biri kırılmasaydı kalpli tırnak süslemesinden yapacaktım. Kalpli kalpli çok tatlılar mutlaka almalısınız.
Far Away'in yeni çıkan Gold parfümünün testerını göndermişler. Saolsunlar var olsunlar niye zahmet etmişlerse artık. Yaz geliyor ve yaz için ağır bir koku. Far Away'in çok çeşidi çıktı ancak ben sadece Exotic olanı seviyorum ve satışta yok arada bir sınırlı üretimde geliyor. Parfümlerim hakkında konuşmayı sevmem aslında, bu konuda sırcıyım :/ Herkesin kullandığı parfümleri sevmiyorum.

Bir sır daha vereyim. True Color rujlar, Absolute olanları DÖVER. 

Okuduğunuz için teşekkürler, koskocaman öptüm bugün sizleri

23 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan canım :) Neymiş o komedon merak ettim bak... Benim şu gözümün biraz altındaki beyaz şeyler için de işe yarar mı ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Banyodan sonra veya buhar sonrası pıt pıt yapılıyor nasıl anlatim bilemedim :) Bende henüz denemedim. Beyaz şeyler için işe yarayan birşey yok sanırım bu dünyada.. Ben bi göz kremi kullandım ve ondan sonra bende de cıktı o beyazlar hafiften :((

      Sil
    2. aslında en alta kendi yorumuma yazacaktım ama dayanamadım buraya yazayım dedim :) öncelikle iyi günlerde zevkle kullan aldıklarını :) ve dediğim gibi konu geçmişken buraya yazayım dedim; o gözaltlarındakı beyaz pıt pıt şeyler aklınızda bulunsun kolesterolün habercisi olabiliyor kızlar..estetik kaygıdan çok sağlık yönü de var bu işin..ve aklınızda bulunsun..bazı estetisyenler ve daha da kötüsü kadın kuaförler bu beyazlıkları sözümona yakarak dezenfekte ettikleri kızgın iğneyle yok ediyorlar sakın yapmayın size abla veya teyze tavsiyesi artık ne derseniz deyin ;)

      Sil
    3. Yaaa kizcam ama yaş olayina aşk olsun :( İnsanon ruhu gencse bedeni de genctir fistiksin sen :) Uyarin icin tesekkur ederim ama benim cok minik minik ciktilar. Ben dogru duzgun beslenmiyorum kolesterol var midir ki yagli da yemem ben hic.. Taktim suan da boyle oldu mu gidiyorum Biokimyama baktiriyorum sonra :( İyi ki soyledin canim bitanesin. Bu arada ne cahilce birsey ustelikte igrenc ve sagliksiz nasil para kazanacaklarini sasirdi bu insanlar...

      Sil
    4. maalesef..ancak biz hanımların da suçu yok değil..güzellik uğruna araştırıp soruşturmadan herşeye atlıyoruz..öpüyorum çok :) ve şahane sözlerin için de teşekkürlerr :)

      Sil
  2. komedonun kullanılışını bilsem denemek isterim ben de :)
    bu fırçalardan büyük yüz fırçası olanı ben de almıştım. çok yumuşak sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende lacaktım da indirimde değildi.. Memnun olan var olmayan var diye de indirimsiz almak istememiştim :)) Bende henüz denemedim ama buhara yüzünü tut ya da banyodan çıkınca bastırıyormuşuz ucuyla. Bakalım işe yarıcak mı :))

      Sil
  3. Fırçalardan hiç memnun değilim ben..Fazlasıyla yumuşak ve kontrolsüz. Fondöteni elimle sürerim daha iyi. Rujlar konusuna da katılıyorum. Zaten birkaç sağlam ürünü dışında fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum bu markanın. Gönderdiği hediyelerle güzel reklam yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım pudra fırçası kullanım sırasında sabit durmuyor eğilip bükülüyormuş :/ Ürünlerinin çoğunu beğeniyorum en iyi markanın bile kötü ürünleri olabiliyor. Fiyatına göre bence Avon gayet iyi. İyi ürünlerini tanımak için çok fazla para harcamak zorunda kalmak en kötüsü. Neredeyse bütün ürünlerini denedim. İyi de çıktı beklentimi karşılamayan da çıktı. sonuçta katologdan seçiyoruz ürünleri :/

      Sil
  4. Bende de Avon'un allık,büyük yüz,far fırçası var,gayet memnunum.Güle güle kullan ;:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Günlük kullanım açısından ideal buldum ben :)

      Sil
  5. Açılı allık fırçası hoşuma gitti benim, ayrıca komedon denen şey bende de var ama daha kullanamadım :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimm :) Killari sık degil maalesef :( Kesinlikle kullanmalisin ben bi kac saat once kullandim iyi ki almisim :)

      Sil
  6. Selam:) öncelikle güle güle kullan hepsiniii:) fırçalardan ben de aldım fondoten fırçasını kullanmadım daha diğerini de çok hafif allık kullandığım için işe yarar geldi bana:) bu arada 14 şubatta sipariş vermeme rağmen bana o testerı bile göndermemişler saolsun çok düşünceliler:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Bazen bana da gelmiyor yeni rujlar ciktiginda iki uc tane tester gonderseler daha fazla siparis olur. Onu bile parayla satiyorlar. Simdiye kadar iki kez ruj testeri geldi ikisinden de siparis verdim mesela:/

      Sil
    2. Aynen, danışman kullanıp beğenirse hem kendi alır hem başkalarına önerir çok karlı çıkarlar ama elden bişi gelmez:(
      Absolut rujların ilk çıktığında testerını sipariş etmiştim bütün renkleri vardı, dediğin gibi true color renk vermesi bakımından daha başarılı ama ablolut gerçekten nemlendiriyor dudakları bakım meselesi doğru gibi geldi neyse bu yorumlarımı ruj yazılarına saklıyıcam :D

      Sil
    3. Immmmm yarin geliyor yazi bakalim senle ayni fikirde miyim hihihi :)) Yorumlarini beklicem yarin canim :)

      Sil
  7. Güle güle kullan canım Avon beğendiğim tek ürünü rujları zaten :) absolutlar sağlam reklam yaptı o yüzden dandik mi diye şüphelenmedim değil senin yorumunu bekliyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Yarin yazisini yazacagim canim :)

      Sil
  8. Bir alışveriş yazısı bu kadar aydınlatıcı olur :) Güle güle kullan canım aldıklarını o kalpli tırnak süslerinde benimde gözüm vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ederim :) Satisi devam ediyorsa almani oneririm :)

      Sil
  9. Canım komedon çok acıtıyor :( Pek tavsiye etmiyorum.
    Bazı cilt bakım uzmanları iz yaptığını söylüyor,önermiyor.Bazıları da iz yapmıyor,elle sıkmakk yapıyor diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm oncelikle uyarin icin cok tesekkur ederim. Ben Avonun bu urununden memnun kaldim cunku hic acitmadi. Belki baska markalarin uc kismi keskindir onlar iz yapabilir. İnanamadim yumusacik bir sekilde ustunden gectim ve siyah noktalarimi cikardi. Siyah nokta bandi vs. faso fiso. Bu arada banyodan ciktigimda yaptigim icin zaten cildim yumusamisti. Kesinlikle cilt yumusamadan kullanilmamali zaten :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)