4 Şubat 2014 Salı

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

Herkese Merhabalar!

Hepimizi 14 Şubat Sevgililer Günü heycanı sardı.  Eminim bir çoğunuzun hediye arayışı çoktan başladı bile. Ne alsam, ne beğenir, neye ihtiyacı var, kullanabileceği bir hediye mi olsun, ömür boyu hatıra kalacak bir hediye mi olsun Kafamda deli sorular :)


Bende sizlere bir kaç öneri sunmak istedim bu konuda.

Sevgililer Günü hediyeleri denince akla ilk parfümler geliyor. Sevgilinizin / eşinizin bu konudaki zevkini tahmin etmek zor olmasa gerek. Üstelik sürekli kullandığı bir parfüm varsa bu iş tamamdır, sizin için hiç de zor olmayacak :)

Bayanlara hediye seçeneği ne kadar çok olsa da,  hediye seçmek ne kadar zordur kendimden biliyorum. Bizler zor beğeniriz kabul ediyorum. Gerçek şu ki;  bir ömür anısı kalacak hediyeler bizim için çok özeldir. Öyleyse, bir an önce takı modellerinden seçmek için işe koyulun beyler :)

Tabi beylere hediye seçmek de çok zor kabul. Baksanız bir şeye ihtiyacı yok, sorsanız yine yok. Neye ilgileri var bilmek zor gibi görünsede her erkeğin içinde gözlerini pırıl pırıl edecek hoş bir hediye vardır mutlaka. Test edip onayladığım bir hediye önerisi veriyorum hazır mısınız? Erkek Saatleri bunun için biçilmiş kaftan adeta. 

Umarım sizler için hediye konusunda  fikir oluşturabilmişimdir.

Şimdiden 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutlarım

3 yorum:

  1. Bende bugun bu konuyla ilgili bir post paylaşmıştım kuzum.Ellerine saglık seninde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım bakıyorum hemen senin önerilerine de :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık canım, harika öneriler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)