29 Ocak 2014 Çarşamba

Bitenler #4

Herkese Merhabalar,

Yeniden en sevdiğim yazılardan biri ile karşınızdayım. Umarım sizler de severek okuyorsunuzdur bu tarz yazıları. Bence bitenler yazıları bir ürün hakkındaki en doğru yorumları barındırıyor.


Ben ürün bitirmek için kasmıyorum açıkcası. Ürün bozulursa bozulsun umrumda değil. Çünkü  bitirmek için fazla fazla kullanmakta cildimize zarar veriyor. Bu kullandığımız ürünlerde kimyasallar dolu dolu... Herşeyi bir kenara bırakın, domates bile çoğu bünyede alerji yapar, kara lahana kanseri önler ancak çok yenirse kanser yapar. Kısacası herşeyin çoğu zarar veya doğal şeylerin bile bazen zararı olabiliyor.

Geçelim benim bitirdiğim ürünlere ve yorumlarıma

Yüz Ürünleri


L'oreal Suya Dayanaklı Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi: İnanılmaz memnun kaldım Ancak iki fazlı bir ürün ve ben bazen çalkalamayı unutup kullandığımda mavi su azaldı ve sonlara doğru etkisini yitirdi. Bende cilt makyajımı temizlemekte kullandım.

Avon ClearSkin Siyaho
Nokta Temizeyici T
nik: İnanılmaz ciltte ne kadar kir, pislik varsa alıp götürüyor. Siyah noktalarımı temizledikten sonra kullandığımda daha kalıcı sonuç alıyorum. Yedeği açıldı bile.

Banyo Ürünleri


Abba Moisture Şampuan: Facedermo çekilişinde hediye gönderilmişti. Naneli şeker gibi kokusu var. Çok hafif mentol da var ancak rahatsızlık vermiyor. Şöyle ki bu ürünün tam boyu 250 ml 54,00 TL. Bana gelen ürün ise 50 ml ve ben 3 kez yıkadım saçlarımı. İki günde bir duş alsam ve her banyoda 2 kez yıkasam 2 hafta gidecek. 2 hafta için 54 TL verecek bütçem yok verenlere de saygı duyuyorum :) 3 kereden pek bir şey anlamadım fakat %100 bitkisel bir ürün olmasına rağmen saçımı sertleştirip kurutmadı.

Selin Ada Limonlu Duş Jeli: İlk kokladığımda normal bir duş jeliyken kullandığımda bayıldığım bittiğine üzüldüğüm bir duş jeli oldu. Elimdeki ürünler bitince bununla devam etmek istiyorum. Parfümlü doğal bir limon kokusu var. 

Makyaj Ürünleri 



Kalyon tırnak Güçlendirici: Diyecek birşey yok tek kelime ile harika! Ancak fırça sapı dandik siyah tutacak kısmı ayrıldığı için zar zor kullanıyordum.

Rival de Loop Maxi Definition: Fırçası plastik. Kıl fırçalı rimelleri sevmiyorum. Bu tarz rimeller kirpiklerimi ayrıp dolgunluk veriyor. Gayet memnun kaldım. Tekrardan alabilirim.

Flormar Spider Lash 3in1: 3 ü bir arada maskara. Eskiden severek kullanıyordum ancak daha iyi rimeller keşfettim. Bir daha almayacağım.

Flormar dip liner: 1 yıldır benimle olan bu ürün ne bozuldu ne de bitmek bildi. Sonunda bitirdim çok mutluyum. Tavsiye ederim :)

Lip Balm: Bu nemlendiriciyi bir kozmetikten almıştım. Bim'de de A101'de de satılan ürün değil. Nivea da değil. Markası silinmiş olduğu için aynısını bulamadım tabiiki :/ Renk verişi doğal, nemlendirmesi güzel ancak kalıcı değildi. Kokusu da hafifti. Niye anlatıyorsam artık markasını bile bilmiyorum :(


Ivır Zıvırlar



Cettua burun bantı: Sonunda bitirdim. Sevmedim. Bir daha almayacağım.
Apaks disk pamuk: Bu pamukların yumuşak, tamamen dikişli olması ve çok fazla ürün emecek kalınlıkta olmaması sebebi ile tekrardan alacağım hesaplı bir ürün oldu. 
Family Islak havlu: Severek kullandığım bir ürün ancak bu aralar play world elmalı ıslak mendiline takmış durumdayım. 

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

Devam eden ÇEKİLİŞİME katılmak için BURAYI tıklamayı unutmayın :)

14 yorum:

  1. Selam
    Bende Cettua burun bandından hiç memnun kalmadım hatta bendeki bozulmuştu yapışmadı bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın en gereksiz ürünleri arasında bence. Hiç bir işe yaramıyor üstelik tüylenme yapıyor :/

      Sil
  2. Ben de çok seviyorum bu tarz yazıları.Kalyon'un da tırnak eti yağını kullanıyorum şu sıralar,tırnak güçlendiricisi de aklımda bulunsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde tırnak eti giderici bir ürüne ihtiyacım var Kalyon'un almayı düşünüyordum :)

      Sil
  3. Loreal'in çift fazlı makyaj temizleyicisi benimde favorilerimde ve benimde unutup çalkalamadan döktüğüm çok oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman canım çalkalamaya özen göster yoksa etkisini çok yitiriyor :/

      Sil
  4. Cettua burun bantları çok övülüyor ama ben de bir türlü sevemedim kendisini :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende aldıktan sonra olumsuz yorumlarla karşılaşmıştım :)) Aslına bakarsan pek memnun olan kimse yok artık

      Sil
  5. Cettua bantlardan şikayeti olmayan sayılı kişilerdenim herhalde. Evet tum siyah noktaları alıp goturmuyor ama tek tuk olanları guzel temizliyor bence :)

    YanıtlaSil
  6. Ben Cettuaları seviyorum :) Galiba gözenek yapısına göre vs değişiyor performansı.. Selin pembe greyfurt&nar duş jeli de çok hoş tavsiye ederim denemediysen canım:) Limonluyu merak ettim ben de ondan alabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo çekilişime bile koydum canımm :) Limonluyu da seversin bunu beğendiysen :) Benim gözeneklerim kolay açılmıyor çünkü büyük değiller ondandır sanırım. Banyodan sonra bile temizlemek gerçekten güç oluyor. En iyi gelen peel off siyah nokta çıkarıcılar benim için :/

      Sil
  7. Cettua bandı bende seviyorum baya temizliyor. Ben duştan sonra açılmış gözeneklerime uyguluyorum o şekilde işe yarıyor. Watsons ın burun bandını çok övmüşlerdi denemediysen onu da bir dene istersen canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım birde siyah bantlar varmış sanırım onları denemek istiyorum :) Benim gözeneklerim açılmıyor banyodan sonra bile. Aslında çok siyah noktam yok hatta siyah da değiller ama hafif pütürcükler beni rahatsız ediyor işte onlara da etki etmeyince sevemedim :/

      Sil
  8. Avon Clear Skin toniğin içerisinde alkol var mı? Doğru dürüst bir tonik bulamadım ve alkollü tonikler cildimde tahrişe neden oluyor. :/ Eğer bu üründe alkol yoksa deneyebilirim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)