26 Ocak 2014 Pazar

Avon ColorTrend Allık / Hot Pink

Herkese Merhaba! 

Bugün sizlere alıp almamakta  kararsız kaldığım bir allıktan bahsedeceğim. Hem pembesini hem de şeftali tonlarında olan Avon ColorTrend'in allıklarından almak aklımda vardı. Ancak ColorTrend'in daha önce allıklarının pigmentasyonlarının nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yoktu. Sanırım ön yargılı davranıp almamakta hata etmişim. Denemek için bir fırsat çıktı ve blog çekilişinde kazandığım hediyeler arasında bu tatlı allıkta vardı.


Ambalajı çok şeker. Katologda göründüğünden daha büyük bir ambalajı var. Ancak 5 gr lık bir ürün. Benim için bu bile kullan kullan bitmicek türden tabii :)


 Yanında bir fırçası var. Ben aydınlatıcımı kullanmıştım yıkadığım için fotoğrafta fırçası yok. Allık sürmek için uygun değil ancak başka alternatifler için oldukça uygun.



Çok şeker bir pembe rengi var. İçinde şeftali ya da bronzluk kesinlikle yok. Pembe allık arayışında olanlara önerebilirim. Pigmentasyonu oldukça iyi. Tozutmuyor. Rengini tam olarak yanaklarınıza veriyor. İçerisinde dikkatli bakıldığında ışıltılar olsada yanaklarda mata yakın bir görüntüsü var. Donuk durmuyor canlı bir görüntü veriyor.

Ayrıca Pastel'in 10 no'lu allığına benziyor.

ColorTrend ürünlerinin fiyatları oldukça uygun. Tam hatırlamıyorum ancak indirim zamanları 7-10 TL civarlarında olması gerekiyordu.
Ben çok sevdim ve sınav döneminde yüzüme canlılık belirtisi göstersin diye sıkça kullandığım bir ürün oldu :) Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler, Sevgiyle kalın :)

6 yorum:

  1. Bende bir diğer rengini alacaktım ama elimde allık olduğu ve çok fazlada kullanmadığım için almamıştım :)
    Essencee'in be loud koleksiyonunda ki allıklara bittim ben asıl ,onlara da bakmalısın .
    Şehir dışına çıkınca mutlaka alacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok merak ediyorum o koleksiyondaki ürünleri ama Adana'daki Rossmann ve Gratislerde görmedim gecen hafta gittiğimde :/

      Sil
  2. Bunun şeftali renginde olanı da çok güzel, fırsatın olursa mutlaka dene bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle düşünüyorum canım tavsiyen için çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Bunun Flora rengini denemek istiyorum bende, bu rengi de çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diger renkleri denemek istiyorumm :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)