14 Aralık 2013 Cumartesi

The Balm Far Paletleri, Allık, Bronzer ve Göz Fırçası

Herkese Merhabalar,
Malum indirim yaklaşıyor. The Balm'da %40-%50 indirim bekliyoruz :) Elimdeki The Balm ürünlerini bir çırpıda gösterip, almak isteyenlere fikir olsun diye yazmak istedim. Çünkü kalabalıktan inceleme fırsatı bulamıyoruz, ürünü bilerek gitmek daha mantıklı geliyor. Bu ürünleri bende böyle düşünerek aldım ve hiç pişman değilim, hepsini severek kullanıyorum :)


 Balm Jovi RockStar Palet

İçerisinde 12 adet far, aydınlatıcı ve allık, 2 adet ruj bulunmakta.
İçindeki ürünler pigmentli , biraz tozutma problemi olsa da, seyahatlerde fondöten dışında bütün ihtiyacınızı karşılayacak kadar kullanışlı bir ürün.


İlk sırada metalik renkler mevcut

 Orta sırada tamamen mat renkler bulunuyor
 Son sırada ise içerisinde mikro ışıltıları olan sedefli renkler bulunuyor.

 Diğer firizde ise mini boy krem tonlarda aydınlatıcısı mary luminizer ve pembe/şeftali arası allığı Frat Boy bulunmakta.  Alttaki frizde hem allık hem ruj olarak kullanabileceğimiz iki ruj var. Mor alt tonlu nude ve kırmızı renkte.

                                        

Nude Tude Paleti
Pigmentli ve hem gündüz hem gece makyajı için kullanacağınız renkler var. İçerisinde 5 adet mat renk bulunmakta.

 Üst sıra sağdan sola doğru renkler

 Alt sıra sağdan sola doğru renkler

 Hot Mama ve İnstain Allık
Sexy Mama Pudra ve Bahama Mama Bronzer Pudra 


En baştaki swatch Hot Mama'ya ait. Pembe-şeftali tonlarda içinde altın ışıltıları bulunan bir allık.
İnstain Toile allık ise tam bir pembe, mat ve oldukça pigmentli. Benim cildimde pek kalıcı olmasa da çok kalıcı bulanlar da var.
Bahama Mama bronzer ise mat, pigmentli ve kalıcı. göz makyajında gölgelendirme, burun konturlemede kullanıyorum, gayet memnunum. (fotoğraftaki swatchta yeşilimsi çıkmış olsa da kızıllık barıdırmayan bir kahverengi)
Bir diğeri ise Sexy Mama transparan pudra. Makyajı sabitlemede gerçekten başarılı. Cildinizde pudra görünüsü oluşturmuyor. gayet doğal ancak kapatıcılık beklemeyin. Tek bir rengi var, makyajı sabitlemek için her tene uygun rengi.


İkili Göz Fırçası
 
Bende The Balm'ın  sadece  tek bir göz fırçası var. Diğer fırçanın karıştırma kısmı çok büyük olduğu için bunu seçmiştim. Çok yumuşaklar, gözlerim çok hassas Essence'in karıştırma fırçasını çok fazla kullanamıyorum çünkü tahriş ediyor. Ancak bu üründe böyle bir sorunum olmadı. Dökülme de yapmadı. Keşke çift taraflı olmasaydı. Dik koyduğum için zarar görebiliyor.


Ürünleri flashlı çekmek zorunda kaldım. Bir haftadır gün ışığı bulmak oldukça zor. Hem renkleri flashlı daha iyi yansıttığını düşündüm. 
Ayrıca The Balm yüz bazı hakkındaki yazım için BURAYA ve BURAYA tıklayınız.

Fiyatları konusunda emin olmadığım için yazamadım. Gerçek şu ki, ülkemizde indirime girdiği an itibari ile diğer ülkelerden daha ucuza aldığımız high end ürünü The Balm'dır.

Bu ürünleri Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. 

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım bir faydası olmuştur. Sevgilerle :)


YILBAŞI ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ 

19 yorum:

  1. Çok yararlı olmuş, indirimlerde insan ya kendini kaybediyor yada ürün incelemeye vakit bulamıyor :) okuyanlar bunu kesinlikle dikkate alsın bende bu yöntemi uyguluyorum hep :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Kesinlikle bende bu ürünleri blogları gezerek ön bilgi edinerek aldım :) İyiki almışım hepsi benim yivrularım :)))

      Sil
  2. çok faydalı bi post olmuş canım eline sağlık :) İndirimde ilk kapıcagım sey nude tude paleti olucak bakalım kalmış olucak mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim inşallah olur sabahtan gidersen mutlaka bulursun, bir de stokları yeniliyorlar indirim zamanı da :aklında bulunsun. Kalmazsa indirim zamanı arada bir uğramanı öneririm.

      Sil
  3. Güle güle kullan hepsini :) Çoğu ürünü bende de var hepsinden memnunum çok güzel bir marka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, kesinlikle ben de çok memnunum :)

      Sil
  4. indirim olursa balm jovi palette ve Bahama mama da fena halde gözüm var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kaçırma indirim zamanı her ikisi de gerçekten parasını hak eden ürünler :)

      Sil
  5. benım hala nude tude ve balm jovi paletim yok
    Sanırım bu indirimde almalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben bu iki paleti bi alana bi bedavadan aldım. Eğer öyle bir kampanya olursa da bu şekilde ikisini edinmeni öneririm :)

      Sil
  6. çok güzel bi post olmuş ::)) keşke daha önce böyle bir paylaşımla karşılaşsaydım..malum ben marmaristeyim ve herşeyimi uzaktan kumanda aldırıyorum..zamanında bu far paletleri okadar övüldü ki balıklama daldım..balm jovi gerçi tam benlik en azından dengeli ancaaaakkk..nude tude tam bir fiyaskoydu zira tamamen ışıltılı bir far..ölü yatırımdı malesef..üzeri pütürlü olduğundan satışını da yapamadım..offf poffffff !!! keşke tüm bloggerlar senin gibi ayrıntılı çalışsa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımçok teşekkür ederim :) Önemli olan sana uyacak bir palet olup olmadığı, bunu anlamak için mutlaka swatchlarını görmek lazım. Mesela ben sedefli ve ışıltılı farları severim. Mat farları tozuttukları için çok tercih etmem ama mat farı seven de çoktur :) Sanırım sende mat seviyorsun o yüzden sevmemişsin :/ Aslında uygun bir fiyata satabilirsin nude paletini alanlar oluyor bloglardan görüp :)

      Sil
  7. Bahama Mama ve Instain hariç diğerleri bende de var. :)
    Çok faydalı bir post olmuş canım,eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, faydalı olduğuna sevindim :)

      Sil
  8. Tatlım ne kadar guzel bir yazı yazmıssın :) Ben Balm Joviyi cok istiyordum ama sadece acık kahve ve krem tonlarında far kullandıgım icin almadım. İcindekilerin cogu kullanılmayacaktı diye dusundum :) Guzel gunlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok teşekkür ederimm :) O zaman biraz gözlerine farklılık katma zamanı gelmiş, başka renkler denemelisin :)

      Sil
  9. Balm Jovi herşeyimiz zaten :) Ben diğer paletleri de görüp hiç istemedim Balm Joviyi görünce bu benim olmalı demiştim :) Frat Boy ve Cabana Boy allıkları da çok seviyorum. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Cabana mor alt tonlu bir allık bana yakısmıyor o renkler sanki dayak yemişim gibi yanagım morarmıs gibi oluyor :)))) Frat Boyu da Balm Jovi'deki bitince alcam gerçekten kullanmaya kıyamıyorum o kadar güzelki :)

      Sil
  10. Bu yil ki son tatilimde bir suru sehiri dolastim turkiyede hicbirinde gratis mazasi bulamadim :( the balmdan almak istediklerim cokk ozellikle hot mama ve mary lumanizer i cok merak ediyorum hepsini gule gule kullan balm jovi paleti farlari cok guzel gozukuyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)