6 Aralık 2013 Cuma

Rossmann-Watsons-Gratis Alışverişim #8

Herkese Merhabalar,
Ne zamandır alışveriş postu girmiyordum. Marketlerden, avondan vs. ürünler aldım ama yayınlama gereği duymadım. Tonik, maske, el kremi, göz kalemi vs. Genel de her zaman kullandığım , yazısını yazacağım ürünlerdi. 

Ancak bu kez hem kazandığım hediyeleri aldım, hem sözlümün bana aldıkları, hem de kendi alışverişim var.

Çekilişime koyduğum hediyeleri fotoğraflamadım zaten gördünüz.
Bir liste oluşturdum kendime ve dedim ki fiyatlarda hiç indirim yoksa kesinlikle almayacağım. Vardı kendime aldıklarımda ama 1-2 TL düşüktü. Anlayacağınız yılbaşını bekleyin sakın acele etmeyin.



 Rossmann bir tek Optimum'da var burada. Facebook'ta "Beni Bul" diye bir oyun başlatmış. Hem sözlümün hem kendi faceimde oynadım. İki tane Pastel oje kazandım. Bizde gelmişken Rossmann, Gratis, Watsons, Yves Rocher yaptık.

 Pastel Ojelerim hediye geldi. Biri kemik rengi diğeri kiremite yakın bir kırmızı.
Sanırım Essence'in yeni çıkan rujlarından 04 numarası. Yazısı yakında. Bayıldım! 7,75TL


Rossmann'dan topuz tokası aldım. Sonunda buldum! Kendi yaptığım donut tokasına elveda! 2,99TL
Gratis'e çekiliş için girmiştim ve çok merak ettiğim Dalan d'olive aldım. 1,00 TL


Avon'dan aldığım SPA'nın vücut peelingi "Yok" gibi. Bende çok merak ettiğim deniz tuzu mineralli bu peelingi aldım. Oda kokusu olarak kullanmak için bi tane daha alacağım :)) 8,99TL
Watsons'dan kuru saçlar için çok övülen avakadolu maskeyi kaptım. 8,50TL



Tırnaklarım kırılıyor, saçım dökülüyor, kirpiklerim kaşlarımda oyuklar oluşuyor. Bunun nedeni kozmetik ürünleri değil. Çünkü bariz vitamin eksikliğim var. Benim bitanem beni de düşünürmüş hemen bay biyolog seçti vitaminleri. Rossmann'a bu ürünler geleli 1 ay olmuş. Çalışan hanfendi çok çabuk tüketildiğini söyledi. Bende işe yararsa yazısını yazacağım. 3,00TL


Ben bu kedileri gördüm tabi, alim mi almayım mı çelişki yaşadım. Kendi kendime tribe girdim galiba, başka reyona gittim sonra aşkım seçmiş almış. birinde duş jeli, diğerinde vücut losyonu var. 12,90TL

Neyse burdaki alışverişi tamamladıktan sonra Yves Rocher'ı  3-4 yıl sonra ilk kez fark ettim. İki büyük mağazanın arasına sıkıştırmışlar. Neyse çok övülen hindistan cevizli parfüme bakmak istedim. Aman Allahım korkunç ağır. Baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı. Eve geldim bir kokladım kediciklerde hindistan cevizi kokuyor ama çok tatlı hafif bir koku. Bu nedenle ağır koku sevmeyenlere tavsiye ederim.

Şehrimde Yves Rocher olduğuna sevindim. Bu nedenle bir sorum olacaktı. Fırçalarından memnun musunuz ve eyeliner fırçası nasıl ?

Okuduğunuz için teşekkürler ve çekilişime katılmak için BURAYI tıklayın lütfen :)

34 yorum:

  1. merhaba, güzel ürünlermiş, güzel günlerde kullanman dileğiyle :))
    ojelerin rengine bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canım :)

      Sil
  2. Güle güle kullan tatlım aldıklarını.Losyon ve jel o sevimli kedicikler için bile alınır bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım çok haklısın ne tatlılar :) Kokusuna bakamadığım için çelişkiye düşmüştüm ama iyi ki almışım, hatta yılbaşından sonraki çekilişe bulursam alacağım :)

      Sil
  3. Bende aynı markanın mahnezyum ve c vıtamınlerını kullandım tatları cok guzel umarım sende begenırsın :) hepsını gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çook teşekkür ederim :) Daha bakmadım onların tadına ama elma işareti var kesin severim :)) B vitamini olanı içtim marakuya diye bir meyveliymiş. Tadı eh işte mecbur içiyorum :))

      Sil
  4. aldıklarını da, hediyelerini de güzel günlerde kullan ;)

    Bu arada yılbaşı çekiliş düzenliyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/12/sammy-dress-cekilis.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Katıldım canım çekilişine :)

      Sil
  5. Kedişlerin çok tatlıymışş,her sene çıkıyor onlar watsonsda,güle gle kullan tatlım aldıklarını.

    YanıtlaSil
  6. Ben sözlümü optimuma goturebilmek için neler yapıyorum ya.Gitmiyor oraya sevmiyormus :) Bu arada çok salagım ya o topuz tokasını yapmak için bulasık sungeri aldım 6 tl 2 tanesi hayır bulaşık sungeri nasıl 6 tl oluyor ondan da haberim yoktu hiç :D Çok güzel şeyler almışsın canım gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, bir sürü vardı gittiğin zaman mutlaka almalısın :) Kesin Reali seviyordur, çünkü sözlüm de Optimumu sevmiyor Real daha iyiymiş :) Forum açılsa da oraya alıştısak :)))

      Sil
    2. Aynen ya reale gidelim diyo realde ne watsons var ne rossman :D Aynen Forum bize yakın kesin sever orayı..Foruma H&M acılsa keşke dilekçe yazalım mı canım :)

      Sil
    3. Real yeni sezonda başarılı ama zaten gazipaşa ziyapaşada var aynı mağazalar :/ İkea açılcakmış o günleri de görürüz inşallah :)
      Yazalım canım açsınlar artık H&M ... Koskoca 5. büyük şehir Zara bile sadece realde var :/

      Sil
  7. güle güle kullan cnm hepsi çok güzel kedişlere bayıldım yarın koşucam watsons a:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Yeni yıl için farklı çeşitlerde de paketler yapmışlar onları da gözden geçir derim :)

      Sil
  8. Güle güle kullan tatlı kediciklere bayıldım katalogda da şirin gözüküyordu :) Yves Rocher fırçalar iyi ama eyeliner fırçası jel eyeliner sürmek için biraz kalın tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şirinler çook :) Canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim evet jel eyeliner için arayıştaydım. Herkes Bim'de satılan natural love setindeki eyeliner fırçasını övüyor ondan alacağım sanırım :/

      Sil
  9. ayykedilere ba-yıl -dım !!! D'olive inanılır gibi değil. ben o minicik kremin bu kadar iyi nemlendirmesini anlayamıyorum bir türlü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons'a yolun düşerse almalısın canım :) Evet Dalan D'olive çok iyi bir el kremi övdükleri kadar var. Yarın 3 çanta boyu el kreminin karşılaştırma yazısını yazacağım :)

      Sil
  10. Tatlim cok guzel seyler almissin bende elimdeki sac bakim urunleri bitince balli maskeden alacagim bakalm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Benim de elimde 1 bakım kremi 1 de saç kremi var hala ama diğerlerini bitirdim diye kendimi ödüllendirdim :P Saçların yağlanıyorsa ballısını al canım kuruysa bu benim aldığımı al bence. Çünkü ben alışverişe çıkmadan biraz araştırdım, watsonsdaki kız da saçınız kuruysa avokadoluyu alın, yağlı veya normalse ballı uygun dedi :)

      Sil
  11. oyşşş kedicikler çok tatlıymış =)
    güle güle kullan canım hepside çok güzeller

    YanıtlaSil
  12. Çoook güzel :) Tekrar diyorum ki biz sevdicekler yönünden şanslıyız tütütü :))) Hangi Optimum'dan söz ediyorsun İstanbul Ataşehir ? Yani orasıysa şaka mı yapıyorsun diyeceğim çünkü ben hiç Rossman farketmedim orada :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım maşallah :) Tatlımmm Adana Optimum İstanbula km.ler olan Adana :((

      Sil
  13. Güle güle kullan kediciklerin çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
  14. Hepsini gule gule kullan.
    Kedicikleri cok begendim, bende alacagim, siyah beyaz banyom icin guzel dekor olur bence. Siseleri plastik mi cam mi acaba ogrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim:) Plastik ama kaliteli bir goruntusu var tavsiye ederim cok guzel durcaktir banyonda.

      Sil
  15. Bende eyeliner, kabuki, allik fircasi, makyaj sungeri var. Hepsine asigim. Gercekten cok kaliteliler. Ozellikkle eyeliner fircasi muazzam. Guven bana pisman olmazsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir arkadaş kalın dedi diye gittiğimde bakmak için bile girmedim. Ben daha ince istiyorum kalın eyeliner fırçam var. Allık fırçası için de gidince bir bakacağım. Çok uzakta ya keşke 2 gün önce yazmış olsaydın :)) Çok ama çok teşekkür ederimmmm

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)