4 Aralık 2013 Çarşamba

Makyaj #4

Selam Kızlar, 
Bugün okul sonrası alışverişe ve yemeğe gideceğiz. Beni geç saate kadar idare etsin diye makyajımı biraz ağır tuttum. Fotoğraflar her zaman ki gibi kötü, canlı değil. Ne gölgelendirme belli ne allık ne renkler tam. Aslında Canon Powershot var ancak yeni aldığım şarjlı piller bile bir çekim sonrası bitiyor.  Aldığımdan beri en fazla 5 kez kullanmışımdır. Yılın en iyi dijital fotoğraf makinesi seçilmişti birde 4 yıl önce :/

 Önce Flormar'dan aldığım farı kullandım ancak soluk bir lacivert oldu, normalde koyu kurşuni bir renkti. Beğenmedim city color'dan içinde minnicik renkli simler barındıran siyah rengi kullandım. flormar 07 paletindeki açık kahverengi ile gölgelendirme yaptım. Maybelline jel eyelinerı alta üste içine  gelişi güzel sürdüm. 


Bu fotoğrafta kirpiklerim neden böyle çıkmış bir fikrim yok :) Rimel olarak üste flormar spider lash ve alta Maybelline cat eyes kullandım. Kaş altlarımı , göz pınarlarımı ve elmacık kemiğimi  mini luminizer ile aydınlattım. Kaşlarıma çok az kaş farımı sürdüm.


Allık olarak Pastelin pembesini ve Hot Mamayı karıştırdım. 


Dudaklarıma Flormar 202 kalem sürdüm. Flormar LF32 ile ruj ile üzerinden geçtim.

Bu arada sınav sonuçlarım süper geldi, bunun şerefine hediye çekilişimi perşembe ya da cuma başlatacağım, takipte kalın koskocaman öpüldünüz :)

15 yorum:

  1. bence çok hoş ve doğal olmuş

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel canım :)

    YanıtlaSil
  3. sınavların için çok sevindim tebrik ederim..fotolarda netlik yok belki ama baştan 3. foto oldukça ipucu veriyor makyajın konusunda bence çok hoş bi makyaj olmuş..ee...zemin de güzel maşallah ;) öpüyorum :-*

    YanıtlaSil
  4. Çok yakışmış sana bu makyaj :) Gerçi ne yapsan yakışıyor ^,^

    YanıtlaSil
  5. goz rengin cok guzell masallah :) ve rujunu cok sevdim

    YanıtlaSil
  6. Makyaj güzel olmuş. Rujun rengini de beğendim :) Lenslerin markası nedir acaba, öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)