5 Aralık 2013 Perşembe

Flormar Far Paleti 07

Herkese Merhaba,
Bugün neredeyse herkesin bildiği meşhur Flormar'ın 07 no'lu paletini inceleyeceğiz.
Videolarda, bloglarda övülen paleti sonunda ben de edindim. Bir parfümeride beyaz ambalajlısı 7 TL'ye satılıyordu. Es geçmiş, umursamamıştım. Sonradan anladım ki hata yapmışım. Gölgelendirme için bir palet arıyorsanız; performansı fiyatının çok üstünde. Şimdi biz böyle yazdıkça Flormar fiyatları uçurmaya devam edecek ama neyse :)
 İşte benim bitanem, uğruna Flormar'a karşı savaş açıp tedarik edilen ürünüm. İyi ki yerine başka bir ürün seçmemişim.

Flormar  5'li Far Paleti No 07


5 renkten oluşuyor. Paletteki renklerin toplamı  9 gr. The Balm'ın Nude paletinde 12 renk var ve 11,08 gr. Yani gramajı kıyaslarsak, bu paletin epey fazla.
 

 Kadifemsi bir yapısı var. Tozutma yapmıyor. Sanki nemli gibi ama değil. Rengini hemen veriyor. Bu doğal tonların bu kadar rengini iyi vereceğine inanamadım. Oldukça kalıcı.


Renkler fotoğrafta gördüğünüz gibi. Öyle bir renk skalası oluşturmuşlar ki, mesela; 2 no'lu farı pembe farları kullandığımız zaman, 3 no'luyu  siyah far kullandığımızda , 4 no'luyu yeşil tonlu far kullandığımızda gölgeleme de rahatlıkla kullanıp uyumu sağlayabiliriz. Ben şahsen bu konuda sıkıntı yaşıyordum. Siyah far kullanıp sıcak bir kahve ile gölgelendirme çok sırıtıyordu. Rengi yumuşatmak için uğraş dur ondan sonra.. Bu far paleti ile böylece sıkıntım bitti. 

Diğer renklerini de denemek istiyorum. Ancak bu paletten sonra aradığımı bulamazsam hayal kırıklığı yaşarım diye de korkuyorum. Sizler diğer paletleri için ne düşünüyorsunuz bu seriye ait, paylaşırsanız sevinirim.
Kesinlikle her makyaj yapan hatunda olması gereken bir palet, tavsiye ediyorum.
 
Fiyatı Flormar mağazalarında 16,50 TL (indirimsiz)

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum  :)

YILBAŞI ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

6 yorum:

  1. Bende kullaniyorum bu paletten ve cok memnunum canim. Beyaz olani keske alsaymissin oldukca uyguna geliyormus ama olsun sonucta uzunn yillar gidecek bir urun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok güzel güle güle kullan :) Sorma ya öyle bir hata yaptım sonradan pişman oldum ama neyse ki kavuştum iki kattan fazla fiyat ödesem de :))

      Sil
  2. Bende bu hafta bitmeden bu paletin yazısını mı hazırlasam diyordum. Severek kullandığım bir palet. Sıcak tonlar herkeste bulunması gereken bir palet. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarını bekliyorum canım yazmalısın bence :) Bende çok sevdim elim hep bu palete gidiyor aldığımdan bu yana :)

      Sil
  3. Ben bu paletle yapışık yaşıyorum :) Urban Decay naked basics paleti almaktan vazgeçtim bunun sayesinde :) Sende güle güle kullan tatlım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim, ilk paketi açtığımda naked basics aklıma geldi :) Teşekkürler canım sende güle güle sür sürüştür :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)