20 Aralık 2013 Cuma

Bitenler #3

Herkese Merhaba,
En son bitenler yazımı Ağustos ayının sonunda yazmıştım. Bir çok ürünü bitenler poşetine atmış olsam da bazılarını çöpe göndermişim. Bazı yeni bitenleri de fotoğraflamayı unuttuğum için bir dahaki posta yazacağım.

  

Duru Shine Duş Jeli/İnci, Bu serinin en güzel kokusu bence. İçinde ışıltılar var ancak  yıkandıktan sonra kalmıyor maalesef. Yoğun bir kokusu olsa da kalıcılık hakkında bir fikrim yok. Yenisini aldım.
Gliss Sıvı Saç Kremi, Sıvılaştırılmış keratin içeriyor. Saçlarımı kolay taradım ama sanki kuruyunca saçımı sertleştirdi. Diğer serilerinden 2 tane aldım onları deneyeceğim. Yeniden alırım.
Avon A.T. Elektriklenmeyi Önleyen Saç Kremi ise saçlarımı çok az yumuşattı, kalın ve sert saçlarıma iyi gelmedi. Elektriklenmeyi önlememesi benim saç cinsim için normal.
Avon A.T. Argan içeren Saç Maskesi, Bayılarak kullandığım ürün ancak çok sıkıldım. Kaç tane bitirdim bilmiyorum.


İpek, Lilibe pamuğa göre ince olduğu için İpek pamuğu daha çok seviyorum ama kalın disk pamuk sevenler için Lilibe ideal. 
Pure & Cream  Islak Havlu adından da anlaşılacağı gibi kalın havlumsu yapıya sahip. Ayrıca kremli olduğunu bilmiyordum. Bebek popoları için yapıldığından normal tabii :)


 Sensodyne Beyazlatıcı Diş Macunu, nefret ettiğim, beni kendimden tiksindiren bir ürün. Bunu övenlerin dişleri zaten bembeyaz olanlar olmalı. Doktorum doğuştan diş minemin kırık beyaz olduğunu söyledi. Doğal olarak bembeyaz diş aramıyorum bu tarz ürünlerde. Çok kahve tüketen biri olarak, oluşacak koyulukları önlemek, bakteri oluşumunun önüne geçmek amacım. Diş kenarlarında sarılıklar bırakan, ağız kokusu yapan ve dilimi feci şekilde yakan bu minicik, 1-2 haftada biten diş macununa 10 TL para verdiğim için kendimden utanıyorum. Çok afedersiniz ama insan dişini fırçaladıktan sonra kötü koku alır mı kendinden ya! Neyseki Colgate Optik Beyaz almışım  Allahım sana şükürler olsun, kurtuldum! 
Rexona roll'onun kokusunu çok sevdim. Tam benlik asla rahatsız etmedi ve stoklarımda olan vazgeçmeyeceğim bir ürün oldu. Kesinlikle koku yapmıyor.


 Essence I love Extreme Maskarayı çok seviyorum. 3.'yü açtım kullanıyorum bile. Ancak son kullandığım üründe inanılmaz bulaşma ve akma var. Devam ederse bir daha alamayacağım. Oysaki çok ama çok severek kullanıyordum. Kirpiklere hacim, uzunluk veriyor ve kesinlikle tek tek ayırıyordu.
Rival de Loop Young Kapatıcıyı göz altlarıma aydınlık vermesi için kullanıyorum. Yapısı çok güzel. Yenisini açtım bile.
Avon İdeal Flawless Pata Krem, bu serinin fondöteninden ne kadar memnunsam, bu üründen o kadar nefret ettim. Ivory rengi ancak çok koyu. İnanılmaz yağlı bir yapısı var, ki kuru ciltli olmama rağmen beni mahvetti. Bacaklarıma kullandım, dibini gördüm ve çöpe gidiyor.

Avon Clinical Serum, cilt lekelerimden yazın beni kurtaran bir ürün oldu. Kullanmayı bıraktım lekelerim güneşe çıkınca devam etti maalesef. Yenisini aldım, elimdeki ürünler bitince başlayacağım ve asla bırakmayacağım. Uzun bir yazı yazacağım bu ürünle ilgili.
Solutions seyahat serisi, 15 ml. olmalarına rağmen beni iyi idare ettiler. Gündüz kremi 15spf, güzel kokulu bir ürün. Nemlendirmesini başarılı buldum. Ayrıca BURADA bahsettiğim Solutions yüz temizleme jelinide bitirdim, fotoğaflamayı unutmuşum.
Vaseline El kremi ve Tırnak Güçlendirici keratin katkılı bu ürünü kışın hiç sevmemiştim. Nemlendirmesi yetersiz geliyordu. Yazın tekrar kullanmaya başladığımda çantamdan çıkarmadım. Çok memnun kaldım.
Oriflame 30spf Güneş Koruyucu bu kremin dibinde biraz kalmış, çok eski bir ürün çöpe gidiyor. Kokusunu çok seviyordum bulursanız tavsiye ederim :)
Bitenlerim şimdilik bu kadar. Kış ayı geldiğinden beri pek birşey bitiremiyorum. Hava soğuk eskisi gibi günde 2 kez yıkanmalar, onu sürim bunu sürim heveslerim sona erdi. Yerimden zor kalkıyorum çünkü hava çok soğuk :( Bazı ürünleri de çöpe atıyorum unuttuğum için, aman ne güzel.

Bana katlanıp buraya kadar gelip okuduysanız teşekkür ve takdir ediyorum :) 
Sevgiyle kalın, öptüm kocaman

YILBAŞI ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ 

22 yorum:

  1. Arganı severek kullanıyorum bende . Sensodyn macunu da seviyorum. Avon clinical serum o kadar iyi mi yahu =) Anneme söylemeliyim alsam mı diyordu. Genmelde böyle ürünleri bırakmamak gerekiyor (= sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç sevmedm diş macununu :/ Bence signal white now ve optik beyaz çok daha iyi ve daha hesaplı canım denemeni tavsiye ederim :) İnanılmaz memnun kaldım, annem beni hergün gördüğü halde cildin için ne kullanıyorsun diyordu :) Bırakmamak lazım, bırakınca eski haline doğal olarak dönüyor. Kabullendim artık güneş lekelerimi :(

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Aynen gelsin yeniler yılbaşı indirimindeee :)

      Sil
  3. Bayağı bir avon ürünü gördüm resimlerde. Benim de bir çok bakım, makyaj ürünüm Avon. Bu arada bloğumdaki çekilişe beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım Avon temsilcisi olduğum için stokladıklarım ve yeni aldıklarımla epey var elimde de :) En son çekiliş için alışverişler yapmıştım. Artık yapmıyorum ocak ayında bırakıyorum maalesef. Çünkü Avon'dan milyarlarca sadece kendime ve anneme alışveriş yapmış olsam da hiç bir katkısı olmadı. Minicik bir testerdan başka birşey elime geçmedi şimdiye kadar. Asla bırakmayacagım bir kaç ürününü de başka bir satıcıdan alacağım :/ Bakıyorum canım çekilişe :)

      Sil
  4. avon fawless fondötenin samplelını kullandım çok beğenmiştim bende. almayı düşünüyorum indirime girince. sensodyn şaşırdım kaç senedir kullanıyoruz :) herkesin diş yapısı farklı tabii :) hadi bakalım yeni ürünlere geçelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondötenini tek geçerim çok seviyorum 2. şişemdeyim :) Sensodyne eğer kötü gelmemiş olsaydı diğer diş macunlarımdan da memnun kalmazdım ama aradaki farkı sözlüm bile fark etti. Optik beyazdan memnun kalmayan bi kaç kişi gördüm ama ben memnun kaldım mesela, dediğin gibi kişiden kişiye fark ediyor ama ben diş minesi sarı, kırık beyaz olanlara bunu hiç tavsiye etmiyorum. Özellikle kahve, sigara tüketiyorlarsa diş kenarlarında maalesef koyu renk kalıyor. Benim diş fırçam da serttir halbu ki :/

      Sil
  5. Merhaba bloğunuzu takip etmeye başladım bana da bekliyorum sevgiler :)
    pisimel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Güzel şeyler bitirmişsin sende ,(: vaseline kremi bende sevemedim öyle çok yazısınıda yazdım zaten bitenlerimde olucak tatlım, yenı yıl alışveriş listen hazırmı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yazın memnun kaldım tırnaklarıma iyi geldi ve çabuk emiliyordu ama kışın sıfır bir ürün :/ Alışveriş listesi çıkarmadım çünkü ihtiyacım olanların dışına çıkmayacağım. Çok fazla stok var ve artık tarihleri geçmeden onları bitirmek istiyorum :/

      Sil
  7. Ya bu Gliss ilk çıkarttığında gerçekten güzeldi ama sonrasında bozdular bence bişiler oldu.Birde canım Roll-on kullanırken lütfen dikkat et içinde alüminyum içeren roll-on lar kullanma :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde sonlara doğru etkisini yitirdi Gliss :( Ya ben öğrendiğim zaman stoklamıştım bu ürünü çokta memnun kaldım :/ Keşke alüminyum içermese. Yves Rocher alüminyum içermiyormuş sanırım onu denicem canım, önerin için teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Epeyce ürün bitirmişsin canım.Yenilerle ödülü hak etmişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha bitirilecek bir sürü şey var, bunların ödülünü aldım canım hihih :) ama Yılbaşında ihtiyacım olan şeylerle kendimi ödüllendircem inşallah, tabii burada yayınladığımda sonucu görecez :)))

      Sil
  9. off bende de birikmiş de birikmiş..darısı benim başıma :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başına canım, bende üşengeçlikten bu kadar biriktirdim yeni yayınladım :)))

      Sil
  10. Ben Essence in i love nı hiç sevmedim iade ettim hatta .Çok fazla döküldü akmadı.Bildiğin pütür pütür döküldü göz altlarıma .Mimledim seni kuzucuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dökülmedi canım aktı ama bugün pudra ile göz altımı sabitledim bi sorun yaşamadım çok şükür :) Bakıyorum hemen tatlım :)

      Sil
  11. Oooo maşallah :) Bende biten ürünler yazsı hazırladım .
    Avon'un pata kremini merak ediyordum hatta alacaktım , iyi ki almamışım diyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondotenini tavsiye ederim canım :) Bakim bakalım neler bitmişş :))

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)