23 Eylül 2013 Pazartesi

Saçınızı Kendiniz mi Boyamaktasınız? Öyleyse Buraya Bir Tık Alalım :)

Herkese Merhaba Kızlar
Bol fotoğraflı bir post olacak :)
Benim kaderim bu işte... Kuaför yakar, kuaför bozar ben toparlarım canım saçlarımı. Herkesin hayran kaldığı saçlarımdan eser yok daha şu yaşımda.. Anlatsam roman olur. Kısaca şöyle geçeyim pembe-turuncu-kırmızı-sarı vs. her renk yaptırdım saçlarımı. Bunlarda bulduğum bazı fotoğraflarım...



Neyse kızlar en son bu turuncuyu olmak için açtırdım saçlarımı. Saç diplerimi ve derimi yaktılar falan fistan.
Dip boyası sorunu artık benim canıma mâl olmaya başlayınca Türk kahvesi rengine boyadılar. O da şöyle:


En sonunda çareyi saçlarımı kendim boyamakta buldum. Artık olgunlaşınca insan daha ağır renkler istiyor. Açık kumralda karar kıldım. Lakin Asya kökenli saçlarım olunca illaki kızıllık kalıyor falan filan. 
Önce Palette bal köpüğü ile başladım. Güzel güzel istediğim saç rengi oturmaya başlıyordu ki: Rengini güzel veren Palette bi o kadar da saçı yıpratıyor. Uyduruk 2 liralık boyayı kullanırım Paletteyi kullanmam. Sonra gittim Garnier aldım. Saçlarımı yumuşattı ve yıpratmadı ancak rengi vaad ettiğinden koyu verdiği gerçeği var. Boyası aktığı zaman ( ki çabuk akıyor) alttaki boyayı çıkarmak yerine kendi rengini oturtuyor diyebilirim. Çok memnun kaldım. Garnier ile dip boyasına devam ettim. Palette ve Garnier sonucum şu şekilde:
Böyle güzel açıldığına bakmayın. Epey sertleşmiş ve yıpranmıştı hemde dipleri...

Avon temsilcisi olduğum zaman boyalarına yaklaşmadım açıkçası. Korktum! Çünkü uzun yıllardır Avon kullanmıyordum ve ön yargımı kırdım bir tane aldım. Sonraki ay bir daha aldım sonra bütün aile Avon Advance Techniques saç boyasından alır olduk. Saç boyası saçı yıpratır değil mi? Hayır işte bu boya vaad ettiği rengi cort diye verip bir de saçınıza bakım yapıyor! Ve Altın Dore renginin bendeki sonucu şöyle:
Karanlık ortamda ve flashta görünen.
(Gördüğünüz gibi üstteki fotoğraftan daha sağlıklı)

Bu yazıları yazarken Avon'un sahibi vallahi villahi billahi de kafama silah dayamış değil...
Neyse Avon'un bütün ürünlerini deneyim derken bir bakmışım batağa saplanmışım gomşuulaaarrr !! Avonu 3 ay bıraktım bu süre içerisinde saçlarımı boyamadım. Sözleneceğim diye de gittim Garnier aldım biraz da rengi koyulaşsın istedim malum kış ayına giriyoruz. Boyadığımda fotoğraflarım bu postta.
Sizlere önereceğim boya ilk olarak AVON. Eğer derseniz ki Avon bulamadım, koyu versin rengi 3 yıkamada kendine gelir alırım diye o zaman GARNİER derim.
Okuduğunuz için teşekkürler canlarım 80 kişiyi geçmişiz. İstediğim sayıya ulaştığımızda hediye çekilişi yapacağım. Hediye biriktirmeye başladım bile :) Sizi çooooook seviyorum 

128 yorum:

  1. Hepsi çok yakışmış ama en çok 4. resimdeki saçına bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Sarının üzerine kızıl geçtiğim için tam rengini versede daha sonradan dipler koyu olduğu için renk sorunu yaşadım ve vazgeçtim :/

      Sil
  2. gerçekten çok güzeelll özellikle son rengine bayıldım. bende hep evde kendim boyuyuordm bir defa kuoföre gittim sarıya boyatmak için. ondada yıllardır kullandığım siyah boya yüzünden saçlarımı yaktım. bile bile yaptım bunu. sonrasında kızıl vb renklerle devam ettim ve en son kahveye boyadım. 1 senedir saçlarıımı boyamıyorm tam bir sene oldu. uçlarından boya aktıkça sarılar çıkmaya basladı. arada bir kestiriyorum. en yakın zamanda ki bu kış içerisinde tekrar sarı balyaj attıracağım. biraz da onu kullandıktan sonra altın karamele bende geçiş yapmak istiyorum.

    bloguma beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :) Kuaforlerin %99 u bilincsiz. Tek dertleri para. Oysaki silici ile sacini acabilirlerdi. Ben 2008de silici ile belimdeki saclarimi actirdim. Sifir yipranma. 100 lira gibi bi miktar odemistim.(ki kuaforum benden az almisti) Biraz maliyetli oryalden. Bu nedenle kuaforler bu urunden bahsetmiyor bile..

      Sil
  3. Siyah saç rengini ve son fotoğraftaki saç rengini çok yakıştırdım.Gözleriniz de çok güzel o yüzden sanırım her renk gidiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok tesekkur ederim :) Benim favorim de siyah sac :)

      Sil
  4. Bende kendim boyuyorum hatta ombre saç yaptım kendi kendime :) Uçlardan kestirince çok az kaldı ama şimdi rengini biraz daha açmak istiyorum seninde boyadığın bal köpüğü renginde. palette kullanıyorum bende rengini çok güzel veriyor ama dediğin gibi biraz yıpratıyor saçı :/ diğerleride rengini tam vermiyor :( bakalım benim başıma daha neler gelicek saçlarımla ilgili :) Bu arada saçlarının son hali çok çok çok güzel olmuş sana da en çok bu renk yakışmış ^,^ bide ne kadar güzelsin sen böyleee maşallah maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim hepiniz çooook güzelsiniz :) Palette kullanmak demek 3 ay da 1 düzenli saç kestirmek demek maalesef... Bal köpüğü çok güzel keşke bu kadar yıpratmasa bende o renge devam etmek isterdim:/

      Sil
  5. Türkkahvesi ve sonraki renk nasıl yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Hiç belli olmaz belki Türk kahvesine dönebilirimmm :)

      Sil
  6. bende son fotoğraftaki rengini ve siyah rengini çok yakıştırdım sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler :) Ah o siyah yok mu hem nefret ediyorum hem de çok seviyorum :) Kendi saç rengim kömür siyahı bide neyimeyse gidip mavi siyaha boyuyordum :)))

      Sil
    2. Canım çok teşekkürler :) Ah o siyah yok mu hem nefret ediyorum hem de çok seviyorum :) Kendi saç rengim kömür siyahı bide neyimeyse gidip mavi siyaha boyuyordum :)))

      Sil
  7. Yıllardır saçımı kendin boyuyorum çünkü kuaför demek benim için cinnet demek. Son fotoğraflardaki renkler inanılmaz güzel durmuş.

    YanıtlaSil
  8. İnanmıyorum resmen her renge boyamışsın saçlarını ama en azından hevesin kalmamıştır hiçbirinde :) Tabi bu işlemlerden sonra saçının durumunu tahmin edebiliyorum :) Bu arada türk kahvesine boyadığın saçların var ya müthiş durmuş bir diziden filan alınma sandım önce resmi meğersem senmişssin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınlayamadığım daha bir çok renk var :)) Belimdeki saçlarımı kestirmek zorunda kaldım o derece yıprandı saçlarım. Çok teşekkür ederim bu güzel iltifatın için :)

      Sil
  9. Merhaba ben azeriyim.inshallah herseyi iyi anlata bilirim.benim kendi saclarim siyahti.saclarimi actirdim dipleri acildi sari oldu.uclari kirmizi.sonra 1daha acdirdim biraz da acildi amma cok kotu idi hercur ton var idi.sonra life color aldim diplerin koyulasdirdim uclarin da amma yine kirmizilik var.ben ne yapiyim? Onu da soyleyim saclarim cok kalin.onun icin acilamadi iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Aysel, çok güzel anlatmışsın ancak Azeri diline yabancı değilim Türkçe'de alışık olmadığımız kelime ve cümleleri anlıyorum rahat olabilirsin bu konuda, 1 yıl Azeri arkadaşımla kaldım çünkü :)
      Öncelikle şunu söyleyim Asya kökenli saç tipleri açılma sırasında kızıllık bırakır. Benim de öyle. Profesyonel saç boyaları İtalya-Fransa vs gibi ayrılarak karıştırılır. Bu şekilde oluşacak kızıllık bir nebze olsun engellenir. Bununla uğraşmayan ve bilmeyen çok fazla kuaför var. Bilen birine denk gelmek çok zor. bu nedenle saçlarını ayda 1 kez küllü koyu renklere boyatırsan 3 ayda bu sorundan kurtulmuş olursun. Kızıllık maalesef kolay geçmez. Boya aktıkça ortaya çıkar. Küllü kahve renkler tercihin olsun boya kullanırken.

      Sil
  10. Ben simdi istiyorum ki sacim sonuncu resmdeki gibi renk olsun.yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi fotoğraftaki gibi olsun istiyorsun söyle ben sana yardımcı olayım :)

      Sil
  11. Cok sevindim cevab verdiyin icin tesekkur ederim.altin dore en son sac renki.amma baska renk de ola bilir.koyu renkler de istiyorum.amma saclarimda bazi yerler acik bazi yerler koyu.resim nasil ekleye bilirim bilmiyorum malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben Hayriye benim saçlarım çikolata kahve idi sonra palette aciciyla açtım 3 renk oldu tahmin edebiliyorsunuz ve çok yoğun turunculuk oldu koleston 8.1 ile boyadım turunculuk gitmedi tekrar koleston 9.1 ile boyadım çok güzel oldu her banyoda saçlarım açıldı ve şimdi dilerim siyah orta kısım turuncu uçları sarı ne tavsiye edersiniz

      Sil
  12. Ben simdi yarin ya da o biri gun yeniden renk koydura bilirmiyim? Sacima zarar olmaz? Anca saclarim o kadar da yanmayib.iyi kalib bence.kuofere gitmelimiyim yoksa baska arkadaslarla yardimci olub evde yapa bilirim.Wella Koleston Perfect 7.75 Açık Palisanderkk bu renk gibi istiyorum.yani koyu renkler istiyorum.ben simdi yapsam o renk olurmu.cok kotu durdayim.evden disari cikmak istemiyorum bu durumda.cok kotu diyil amma kompleks yaradiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer 7.75 i boyarsan her yeri eşit olur canım, bir süre sonra akar dediğim gibi 2-3 boyama sonrası kızıllık ve renk farkı geçer :)

      Sil
  13. Canim Ben simdi alib da koya biıirmiyim yoksa bir sure bekleyim?1de hangi marka tavsiye ediyorsun? Kuofere gidib de hapim yoksa arkadaslarla yapa bilirim.cok soru verdimmmm ya

    YanıtlaSil
  14. İstedigin zaman boya yapabilirsin canim. Koyu renk yapacagin icin iyi boyayan bir arkadasina yaptirabilirsin. Benim kuaforlere pek guvenim yok hic bir zaman istedigim renge boyamadilar cunku. Rengini dogru secmeye dikkat et canim ve bitkisel olmayan boya kullan. Bitkisel boyalar cabuk akar. Avon satan varsa siparis verebilirsin akma yapmiyor. Baska akmayan boya suan aklima gelmedi :)

    YanıtlaSil
  15. Canim cok tesekkur ediyorum kocaman kocaman öpüyorum.tercihlerin icin sagol.avon burada bula bilirim var burda.kendi sacina kalinca hepsi yakismiz azerilerin 1meseli var.Gozele al da yaraşar şal da.yani hepsi yakismis canim.tavsiyelerine yapacam.inshallah iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben teşekkür ederim :) İnşallah istediğin sonucu elde edersin öpüyorum çook :)

      Sil
  16. Merhaba canim.ben saclarimi boyatdim.mukemmel oldu.tesekkurler yardımım için.ben de biraz kuofer işlerinden aliyorum.annem diyor ki benim de sac rengini degistir.annem hep siyah boyadan kullanmiş.ben annemin sacin ne ile açsam iyi olur.yardim ede bilirmisin? Acik rengler istemiyor koyu reng koymak istiyorusuz.lutfen yardimici ol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım annenin saçında siyah boya varsa açmanızı tavsiye etmiyorum. Ben bu yüzden saçlarımı mahvettim... Onun yerine 6 ay kadar beklesin kendi doğal saçı üzerine boyar. Kahve tonlarına boyarsınız. Yıpratmadan açmak istiyorsanız saç renginden çok daha açık renklerle açmaya başlayın 15 günde bir sarı renge boyarsanız yavaş yavaş açıcı olmayan sarı boya saçını açacaktır. 3 ay sonra üzerine açık kahve tonlar boyarsınız :)

      Sil
  17. Teşekkur ederim canim benim.ok.onda sen soylediyin gibi yapacam.yipranmaması önemli

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Turk kahvesine bayildm o rengi boyamadan once hangi renkti sac fark eder mi birde aralarda baska renklermi var ...bnm saclarim siyahti palettenin isiltili kakao rengine boyadm turuncumsu oldu:(loreallin turk kahvesi ni aldm nasil durduguna bakmak icin nette arama yaparkn buldm blogunu gercek turk kahvesi cok yakismis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle tesekkur ederim :) Turk kahvesinden önce turuncuydu saclarim :) Yani bilerek turuncu renge boyatmistim güneş kızılı diye geciyor o renk. Senin saclar nasil bir turunculukta bir fikrim yok ancak Turk kahvesi muhtemelen bu rengi tutacaktir turuncu sacinin uzerine. Loreali bilmiyorum renk nasil cikar benim sacimi kuafor Türk kahvesine boyamisti baska bir rebk atmadik sacima. 3yikama sonrasi renk tam oturdu :)

      Sil
    2. Bilgiler icn tesekkurler sacim su an uc renk aslnda umarim iyi sonuc alırım:)

      Sil
    3. Rica ederim Türk kahvesi koyu bir renk oldugu icin esitleyecektir :)

      Sil
    4. Boyama sonucu tam istedigm gibi oldu bn birseyi oldugu gibi kullanmayiprk sevmiyorum icine birazda kizillik kattim :) siznle paylssmsk istedm ..ayrica bn yves rocher in yulaf serisini kullaniyorum boyanin yipratici etkisini azaltiyor ve daha yumusacik oluyor tavsiye ederim...paylastigin kurude en kisa zmn da deniyecm :)

      Sil
    5. İşe yaradığına çok sevindim :) Tavsiyen için teşekkürler not alıyorum elimdeki ürünler bitince deneyeceğim Sevgiler :)

      Sil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Cnm Avon Alton doreyi bulamadim son resim super bide bal köpüğünün ustunemi boyadin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altın doreyi bulamadıysan mutlaka indirimde değildir. İndirimsiz satılan sayfasına bakmalısın. Siyahın da üstüne boyasan bal köpününde üstüne boyasan hemen hemen aynı sonucu alabilirsin canım. Ben kendi saçım çok siyah ve diplere uyguladığım zaman rengi güzel tutturuyordum ancak bi iki tık koyu duruyordu doğal olarak ama yıkandıkça renk oturuyor zaten.

      Sil
  22. Canim cok acil yardimina ihtiyacim var istedigim sac rengi bal kopugu fakat anlayamadigim birsey var simdi saclarin turk kahvesi renginin ustune palette bal kopugu boyadin ardindan garnierle boyadin galiba iste burda bi sorum olcak o ortaya cikan renk yani koydugun fotodaki rengi ayni sekilde paletteyi boyadiktan sonra elde edebildin mi ben ayni rengi elde etmek istiyorum ve saclarim kestane renk hicte boya yok ince telli de o yuzden bir kez boyamak istiyorum palette mi garnier mi hangisiyle foto daki rengi elde edebilirim haftalardir arastirma yapiyorum :(:(:(

    YanıtlaSil
  23. Canım balköpüğü yapacaksan Palette ile yap. Geçen gün annem koleston ile denedi ve resmen yeşil koyu bir renk oldu :/45 dakika değil de 1 saat bekletip yıka. Doğal saç üzerinde sonuç iyi olacaktır. Zamanla saç rengin akar ve ikinci boyayışta daha iyi oturur renk. Palette yıpratan bir boya ama açıcı gibi değil. Rengini de çok iyi veren bir boya. Bu nedenle ben açma işlemlerimi artık normal boyalarla ve zamana yayarak açıyorum. Sana da o şekilde yapmanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palette bal kopugu renk ile senin o harika sac tonunu umarim elde edebilirim.Bayramdan sonra nisanlimla tatile gidicez ve ozamana kadar sac rengimin oturmasini istiyorum yarin gidip alip boyamalimiyim yoksa hani soyle bayrama 2-3 hafta kala mi boyamaliyim acaba :)

      Sil
    2. Bence şimdiden boya :) Daha sonra sadece dip boyası yapar öyle gidersin tatile

      Sil
    3. Yarin gidip alip 3 gun sonrasinda boyucam yardimlarin icin cok cok tesekkur ederim sen olmasan saclarimi koleston acik kullu kumrala boyayip yesillenip ortada gezicektim ayy Allah korudu :):)
      Tekrar tesekkur ederim :)

      Sil
    4. Rica ederim canım işe yarayacaktır inşallah :) Saçların uzunsa ilk boyama için 3 kutu kadar boya almanı öneririm

      Sil
    5. Mrb ben saçımı patlıcan morguna boyadım tabi önce açıp turuncu bi renk elde ettikten sonra ilk boyamaya patlıcan moru çok güzel tuttu ama bi iki yıkamada pembe açık mor gibi iğrenç bisi oldu sonra tekrar boyadım yine bi yıkamada berbat oldu hangi renk kapatir bu pembe mor saçı bilgi verirmisiniz kuzlar

      Sil
    6. Mrb ben saçımı patlıcan morguna boyadım tabi önce açıp turuncu bi renk elde ettikten sonra ilk boyamaya patlıcan moru çok güzel tuttu ama bi iki yıkamada pembe açık mor gibi iğrenç bisi oldu sonra tekrar boyadım yine bi yıkamada berbat oldu hangi renk kapatir bu pembe mor saçı bilgi verirmisiniz kuzlar

      Sil
    7. Merhaba aslı, kalitesiz boyalarda bu tarz renk solmaları yaşayabiliyoruz. Daha iyi markalardan alacağın patlıcan moru ile devam edebilirsin pembeliği kapatmak için değil de istediğin patlican moruna ulaşmak hedefin olursa daha mutlu olacağın renklerle dolaşmış olursun. Onun dışında illaki istemiyorum diyorsan maalesef mor, bakır, kızıl renklerin içeriğinde kızıllık olduğu için market boyaları ile iki üç boyamada dahi kapatmak neredeyse imkansız. En oluru siyah, çikolata kahve ya da koyu kahverengi boyadır.

      Sil
  24. Ahh nerede bende uzun saclar sekillendiriciler sagolsun yaktikca kestirdim suan koltuk alti hizamda birde ince telli saclarim 1 kutu yeticektir hatta artadabilir :):)
    Bu arada ilgin ve yardimlarin icin ne kadar tesekkur etsem azdir uzerimden koca bir yuk kalkti sayende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 kutu yetmez bence koltuk altı hizandaysa. Azar azar kullanmak zorunda kalırsın o da bir işe yaramaz. Bence 1 kutu almalısın. Tümünü boyayacağın için riske atma derim. Rica ederim canım :)

      Sil
    2. Haklisin riske atmamak gerek en iyisi ben 2 kutu aliyim :)

      Sil
  25. Canim bugun boyayi almaya gittim farkli farkli urunler vardi.Hangi urunu alicagimi sasirdim / palette naturals color bal kopugunu alicam galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hep Palatte naturals alıyordum muhtemelen onun bal köpüğünü almışımdır canım :)

      Sil
  26. Peki canim bir kac sorum daha olucaktida kahve kopugu sac rengi hakkinda bir bilgin varmi varsa arasindaki fark ne hangi ton daha dikkat ceker hangisi daha soft acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve köpüğü daha koyu canım ve bal köpüğü kızıllık içeriyor. Diğeri daha küllü tonlarda. Bence yaz ayına gidecek renk bal köpüğü :)

      Sil
  27. Merhaba Son resimdeki sac renginiz çok güzel benimde saclarim sari acil degistirmem lazim bal köpüğü veya son resimdeki saç rengini çok beğendim.yardimci olursaniz sevinirim.bu arada çok guzelsiniz ve bütün renkler inailmaz yakismis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon Altın Dore kullanabilirsiniz. Ben sarı üzerine elde etmedim boyayı ne yazık ki. Sarı üzerine bal köpüğü bu rengi vermeyebilir :) Bu renk için küllü renklerden uzak durmanızı tavsiye ederim :)

      Sil
  28. Merhaba son fotograftaki saç renginizi çok beğendim hangi marka ve hangi numaradır bu renk?

    YanıtlaSil
  29. Gizemli kahve uzerine turk kahvesi nasil olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizemli kahve denemedim ama Türk kahvesi renginden açık olan renkler üstüne güzel oturur diye düşünüyorum

      Sil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Ana sac rengim siyaha yakin nevacolor la her renk tutuyor orkide moru bile birebir tuttu ... en son gizemli kahve yaptim badem kahvesinden sonra suan koyu ama turk kahvesine boyamak istiyorum acaba dipler acik uclar koyu olur muu ;) boyayi aldm yorum bekliyor boyamak icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Türk kahvesi nevacolor markasında nasıldır bilmiyorum ama ana saç renginize tutacağını düşünüyorum. İlk koyu bile dursa 3-4 yıkamada renk oturur zaten :)

      Sil
  32. Merhabalar benim saclarimda acik sari bal köpüğü ve altin sarısı rengini karıştırırsam turunculuk ya da yeşillik olur mu koyu sari gibi daha doğal olmasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçınız açık renk ise küllü renkler yeşillik bırakır. Koyu ise açık sarı ile kumral karıştırmanızı öneririm. Bal köpüğü çokta koyu bir renk değil çünkü. Tabi boyalı saç üzerine uygulama çok daha başka olabilir. Ben ana saç üzerine açık sarı ve bal köpüğü türevlerini karıştırdığımda dore kumral rengini elde ediyorum ama benim doğal saç rengim bile çok siyah

      Sil
  33. Merhaba canım her saç rengi çok yAkismis :) ben kızıldan döndüm haliyle acıcı üstüne acıcı uzun saçlarımdan eser kalmadı. Kestim . Hiç turunculuk kalmadı ama lastik gibi ölü saçlarım yeni yeni topallıyor suanki rengi tam ne bilmiyorum ama sıcak çikolata boyadım tarakla sürdüm suanki rengi boyada ışıltı kalsın çok keskin olmasın diye ama biraz daha koyulaşması lazım . Av onu önermişsin kafama yattı diğer markalar aynen dediğin gibi. Avonda hangi renk seçmeliyim bilemedim. Buğday tenliyim gözlerim bal rengi yardımcı olur musun:)?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buğday tene en çok kumral tonlarını yakıştırıyorum ben. Aslında alt tonuna göre renk seçmen daha iyi olur. Sevgiler :)

      Sil
  34. Merhabalar. insallah gorup de cevap verirsiniz bana. Benim saclarım siyah ve 12 yasımdan beri sacımda beyazlar oldugu icin 18 yasımdan beri ust uste hep siyaha boyuyorum hic baska renge boyamadım. Simdi bir aydır farkettim ki inanılmaz sıkılmısım siyahtan. Resmen gına geldi dogdugumdan beri siyah ������ neyse demem o ki sacımın rengini acmak niyetindeyim ombreye heves ettim amma ve lakin sizin de dediginiz gibi kuaforlerden korkuyorum niyeyse istedigim rengi yapamicagı dusuncesindeyim. Sizce acıcıyla en azından siyahı akıtabilme ihtimalim var mı yani istedigim kahve tonunu yakalayamam ondan eminim ama en azından siyahtan bi kac ton acık bi kahve olsa kuaforde ombre yapsa diye dusunuyorum. Fikrinizi aliyim istedim simdiden tesekkur ederim ���� bu arada bende son rengi cok yakıstırdım size. ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende saçımı mavi siyaha yıllarca boyayıp bir anda açtırdım daha önce. Silici diye bir olay var. Biraz maliyetli oluyor ancak en çok dikkat etmen gereken şey: bazı kuaförler oryali silici diye yutturmaya çalışıyorlar. Silici hatırladığım kadarı ile şefaf bir ürün ve az bir miktar oksidan ve oryal ile karıştırılıyor diye aklımda kaldı 7 yıl oldu silici kullanalı tam anımsamıyorum. Saçların diğer türlü açmaya çok yıpranır yazık edersin

      Sil
    2. Kendim açıcı sürdüm. Yorumunuzu ne kadar sonra görmüşüm bakar mısınız? :)) resmen rezillik. :) neyse cevap verdiğiniz için ben de cevapsız bırakmak istemedim. İki kez lorealin açıcılarından sürdüm kendim. Turuncumsu bir renk oldu daha sonra kocamın bir arkadaşına gittim iyi bir kuafördür kendisi. Ombre yaptırmak istedim yaptı fakat istediğim rengi tutturamadı adam. Boşa bi daha açıcı sürmüş olduk. Neyse ben artık olmicak belli turuncu oluyo yani dedim. Sıkıldım. Koyu kahvelere boyadım 1 sene boyunca 1.5 ayda bir. En son geçen ay ev tipi açıcılar var 5 liraya satılıyor bir yerde gördüm dedim ki ya herro ya merro. :))) ya olacak istediğim gibi ya da saçlarım yanacak. Aldım onunla açtım bütün saçı. Yer yer platin sarı yer yer sarıya yakın bir turuncu çıktı ortaya. Dedim tamam artıkolduğu kadar. Bir de koyu kahve bir boya aldım garnierden yağlı mağlı keratinli olandan. Dipleriüstleri hatta nerdeyse yarıya kadar boyadım onunla gelişi güzel eldiven takıp fırçasız falan böyle bildiğiniz bodoslama yani:))))) elimde kalan boyayı da uçlarına söyle bir bulaştırıverdi. Deneysel çalıştım yani :)))) yıkadım bir baktım ki aaaa ombre yapmışım gayet deiyi olmuş. Kuaförden daha iyi yapmışım resmen :))) biraz yandı o ayrı ama en azından istediğim renk şu an. Yağlarla serumlarla maskeler bakımlar yapıyorum şimdi bakalım sonuç iyi olacak mı :))) iyi günler diliyorum. Cevabınız için de teşekkürler kullanmasam da dikkate aldığınız için minnettarım :)

      Sil
  35. Merhaba benim asil sac rengim kahve rengi bir kac defa boyadim tabi hala kizilliklar var arada suan koyu kahveye biyadim cok belli olmuyo kizillar en son ki resminde ki sac rengini elde etmem icin hangi boya ve markalarini kullanmaliyim..cok begendim simduden tsk ederi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altın dore kumral renkleri kullanman gerekiyor :)

      Sil
  36. merhaba ben saçlarımı kuafrde boyattım dorelikten ziyade sarılık oluştu saçlarımda açık oldu rengi ve açıcıdan kaynaklın olarak sanırım tepelerde sarı parlamalar var eski saç rengim kahve köpüğü yaptım ama tutmadı saçım açk renk olmasına rağmen.tekradan kahve köpüğü yapablmek için ne yapmalıyım saçımda dorelik istiyorum şimdiden tskler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve köpüğü açık bir renk olduğu için güçlü boya kullanmalısınız. Benim kullandığım renk Türk kahvesiydi

      Sil
  37. Merhaba.Size bir sorum olucak.Saçlarım http://hizliresim.com/8gBO0A açıcıda kullandım. İstediğim renkler ise http://hizliresim.com/YBzd9A böyle sizce hangi boyaları karıştırmam lazım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef boya karışımınıza yardımcı olamayacağım

      Sil
  38. Merhabalar. :) Yardımınıza ihtiyacım var. Son attığınız fotoğraftaki saç renginizi yakalamak için ne yapmam gerekiyor? Zeminim açık renkti çok az da olsa turunculuk vardı. Dün akşam koleston çikolata kahve 6/7 numaralı boyayla boyadım ve saçlarım hem çok koyu oldu hem de kızıllıklar çok fazla oldu. Önerdiğiniz avon boyadan kullanırsam saçlarımın koyu olmasına rağmen sizin renginiz gibi açık bir renk elde edebilir miyim? Fotoğraf isterseniz özelden paylaşabilirim, şimdiden teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  39. Merhabalar. :) Yardımınıza ihtiyacım var. Son attığınız fotoğraftaki saç renginizi yakalamak için ne yapmam gerekiyor? Zeminim açık renkti çok az da olsa turunculuk vardı. Dün akşam koleston çikolata kahve 6/7 numaralı boyayla boyadım ve saçlarım hem çok koyu oldu hem de kızıllıklar çok fazla oldu. Önerdiğiniz avon boyadan kullanırsam saçlarımın koyu olmasına rağmen sizin renginiz gibi bir renk elde edebilir miyim? Fotoğraf isterseniz paylaşabilirim, şimdiden teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piyasa boyaları ilk koyu renk versede daha sonradan epeyce açılıyor. Koyu üstüne altın dore kumral gibi renkler tutmayabilir

      Sil
  40. mrb.son fotodaki saç rengınız tam olarak nedır acaba avon altın dore demısınız ama tam numarasını öğrenebılırmıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatırlamıyorum numarasını zaten Avonda 1 tane altın dore var başka yok. Online katologdan bir bakın isterseniz..

      Sil
  41. EN SONDAKİ RENK HARİKA

    YanıtlaSil
  42. Merhaba acil yardıma ihtiyacım var.7.fotografinizdaki renk nedir ve hangi boyayı kullandınız acaba?

    YanıtlaSil
  43. Merhaba acil yardıma ihtiyacım var.7.fotografinizdaki renk nedir ve hangi boyayı kullandınız acaba?

    YanıtlaSil
  44. Merhaba acil yardıma ihtiyacım var.7.fotografinizdaki renk nedir ve hangi boyayı kullandınız acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke okusaydınız yazıyı böylece cevabı alır acil durumunuzda bende cevap gelmesini beklememiş olurdunuz. Sevgiler

      Sil
    2. İlk okuduğumda anlamamistim.buyuzden sormustum.bütün saç renkleri çok yakismis.ilginiz için b3n teşekkür ederim.

      Sil
    3. Ben de teşekkür ederim sevgiyle kalın :)

      Sil
  45. Sacim kumraldi dogal sacim bugun palletenin dore sarisini aldim ve kullandim sacim turuncumsu karemel gibi degisik bi renk oldu ve ben bir ton daha acmak istiyorum o boyadan bir kere daha kullansam nasil olur sizce

    YanıtlaSil
  46. Sacim kumraldi dogal sacim bugun palletenin dore sarisini aldim ve kullandim sacim turuncumsu karemel gibi degisik bi renk oldu ve ben bir ton daha acmak istiyorum o boyadan bir kere daha kullansam nasil olur sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer turuncumsu istemiyorsanız üzerinde altın-dore-bakır gibi yazılar olan boyaları değil küllü renkleri tercih etmeniz lazım. Boyadan boyaya aynı renk skalaları bile değişebiliyor. Açık küllü sarı kullanırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

      Sil
  47. Merhaba benim saçımda şuan hiç boya yok ama üç kısımlarında çok az oksijen var 3 sene önceden kalma saçlarım siyah ve beyaz tenliyim kahve tonlarında istiyorum saçlarım çok ince telli avondan hangi renk boyasam siyahın üzerine tutar ve güzel kahve olur sence :) Yaşım 19 bu arada yaşıma da uygun olsun isterim 😂

    YanıtlaSil
  48. Merhaba benim saçımda şuan hiç boya yok ama üç kısımlarında çok az oksijen var 3 sene önceden kalma saçlarım siyah ve beyaz tenliyim kahve tonlarında istiyorum saçlarım çok ince telli avondan hangi renk boyasam siyahın üzerine tutar ve güzel kahve olur sence :) Yaşım 19 bu arada yaşıma da uygun olsun isterim 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın şuan Avon'da hangi saç boyaları var bilmiyorum ama kahverenk boyalar ilk yıkamada siyah duruyor. 3-4 yıkama sonrası renk oturuyor ama zamanla boyayı yenilemezseniz solmaya başlıyor. Ben artık ana saç rengimi kullanıyorum aralara gri balyaj attırdım sık sık yeniliyorum o yüzden eskisi gibi boya markalarının yeni renk skalalarını bilmediğim için net bir şey söylemiyorum :)

      Sil
  49. Merhabalar bende dün kaoföre gittim ve bal köpüğü renkte olan saçımı altın karamel olmasını istedim ve renk gösterdim bu renk olabilir saçınıza dedi ve boyamaya başladı. Yıkandıktan sonra ki hali saçımın hayal kırıklığı şuan saçımın rengi dore kumral ve bu renk tonuna alışık değilim beyaz tenliyim güzel durdu fakat boya yıkandıkça yeşile döncek gibi duruyor? Bu rengi altın karamele nasıl döndürücem ben bilmiyorum boyayı alıp direk vursam ne renk çıkacak onu da bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Tuğçe,
      Altın karamel dore kumraldan daha koyu bir ton olsa da ikiside içerisinde parlak kızıllıklar içerir. O yüzden altın karamele dönmen kolay olur. Altın karamel tonları birbirinden farklı bence. Bakıra dönük olanı var kahveye dönük olanı sarıya dönük karamel ayrı. Farklı boyaları birbiri ile karıştırman gerekebilir. Şöyle ki eğer bakıra dönük olan karamel istiyorsan bakır ve dore sarıyı karıştırıp saçının bir tutamında deneyebilirsin. Ben olsam o şekilde rengimi bulurdum. Seçtiğin boya markasına da dikkat et derim. Kaliteli boya malzemesi işini görür. Unutma genelde iyi marka boyalar ilk üç yıkama sonrası rengi oturttuğu için ilk boyandığı gün gözüne koyu gelebilir. Sevgiler !

      Sil
    2. Bu arada içerisinde dorelik olan boyalar yeşile dönmez. Küllü boyalar ya yeşil olur ya zamanla yeşile döner (doğru ölçüde uygulanmamışsa)

      Sil
    3. Ben açık tonda istiyorum. Bakır tonlarını pek sevmiyorum. Boyaya papatya suyu eklesem nasıl olur ki acaba

      Sil
    4. Karamel rengin orjinali içerisinde kızıllık içerir. Karamelli tatlıların karamel kısımlarındaki rengi göz önünde bulundur :) Bal köpüğü de dorelik içerir esasında. Yani önceki saç renginle şuan ki saç rengin zaten birbirine yakın tonlarda olmalı. Sen karamel istemeyecektin kuaföründen. Sen küllü sarı ya da küllü açık kumral istiyorsun. Şuan mevcut renginde altınlık yani dorelik yanii sarı kızıllık varsa kuaföre gitmeni ve açık küllü kumral gibi renkler istemeni tavsiye ederim. Papatya suyu saç rengini açarken mevcut kızıllıkları da ortaya çıkarıp soldurabilir saçlarını emin değilim daha önce papatya suyuyla saçımı açmadım.

      Sil
  50. Merhaba canim bu avonun acik kahvesi ile bej sariyi karistirsam nasil birsey cikar sence koyu bir kahve olsu istemiyorum suan saclarim karamel gibi acik lakin sadece bej e de boyayamam kizillanir diye korkuyorum diplerdeki kendi sacim olanlar. Eger ki karistir dersen oranlamayi nasil yapayim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Özge,
      Bence saç renginin aynısı olur. Kahverengi boya alıp boyarsan siyaha yakın bir renk çıkacaktır. 3. yıkamada renk oturcak istediğin tona kavuşcaktır. Diğer türlü karışım yapmanı tavsiye etmem. Sevgiler

      Sil
  51. ay merhaba benim saçlarım sarıydı bende lorel çikolata kahve yaptım ve çok kötüyüm eski gibi olsun istiyorum akarmı akarsa tekrardan hangi renkle birraz daha açarım :(

    YanıtlaSil
  52. merhabalar ben saçımı lorel çikolata kahve yaptım sarıydım ama hoşuma gitmedi tekrar dönmek istiyorum nasıl açarım boya ile tekrardan hangi boya ile boyayım lutfen yardım edin akar mı bu renk
    :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çikolata kahve koyu bir renk bir ay boyunca işlem yapmayın aksın. Aktıktan sonra kendiniz açmayın bence kuaföre açtırın ama acele ederseniz saçlarınız turuncu olur ve açılması zaten zor bir renk daha zor işlemlerle saçınız yıpranır. 1 ay sonra iyi bir kuaföre gidip sildirici ile sildirin boyayı açtırmak yerine. Biraz maliyetlidir ama saçınız çok az yıpranır.

      Sil
  53. Merhaba saçlarımı sizin gibi renkten renge boyamayı çok seviyorum ama şuan kısacık kestirdim ve üç ay önce koyu kestane yaptım şimdi bir kaç tonda olsa açmak istiyorum son saç renginize bayıldım onu evde yapmam imkansız mı 😣 Bide sarı bi boya alıp boyasam hangi renk olur sizce ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu kestanenin biraz yıkandıkça akmasını bekleyin bence. Sonra altın dore boyarsınız. Altın dore yıkandıkça saç rengini açıyor. Hani solmuş gibi görünsede saç rengini açar. 1 ay sonra yine boyarsınız hemen hemen fotoğraftaki rengi bulursunuz diye düşünüyorum. Şu da önemli markadan markaya boya tonları değişir. O yüzden kestane renk akana kadar avondan vereceğiniz sipariş gelir. Diğer boya markalarının altın doresi farklı olabilir bir şey diyemeyeceğim.

      Sil
  54. Kaç numara avonda bu boya bulamadım..altın dore diye bir renk görünmüyor..numarasını yazarmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım şuan ki katologda dore kumral diye geçiyor 8.3.

      Sil
  55. Merhaba öncelikle yaptığınız güzel paylaşımdan ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
    Yaklaşık bir ay önce kumral boyalı saç rengimi ani bir değişiklikle tarçın yapmak istedim ama beceremedim ve kızıl oldu çok çirkin bir kızıl...duramadım ve ertesi gün koyu kumrala boyadım simsiyah oldum neden anlamadım sonra yek isteğim kendi saç Rengim yani kahverengi oldu akıtmaya çalıştım kuaförlere danıştım akmaz öyle bekleyeceksin yada oryalle açacağız dediler sonra internet ten araştırdım ve küllü renklerin kızıllığı kapattığını okudum hemen küllü koyu sarı aldım ve boyadım çok hafif bi uçlarda açılma oldu iki gün sonra tekrar aynı renge boyadım hafif açılma daha ve son olarak iki gün sonra küllü açık sarı 10-1 boyadım yalnız o kadar çok bıyadığımdan sanıyorum ki saçımın diplerine boyayı sürdüm ve kafam yanmaya başladı hemen korktum ve yıkadım ve dibe gelmeyen uçlara açmış olduğum boyayı uyguladım ve uçlardan kızıllık gitmişti kumral olmuştu yalnız dibine vuramadığım için dip kızıl alt kumral çorba olmuştu şimdi bi ay geçti bu saçlayım boyamadım bakım yaptım saçlarıma oryal vurmak istemiyorum bu yüzden kuaföre gitmek istemiyorum dökülüyor bi taraftan haliyle saçlarım lütfen yardımcı olun bu boyayı akıtamaz mıyım karmakarışık olmuş boyayı şimdi saçıma boya vurursam yine kafa derinin yanmasından da korkuyorum umarım biri yazdığımı görür yardımcı olur :( şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, öncelikle kumrala boyadığınızda siyaha çalar renk. Bu çok normal ben de kumrala boyattığımda 3-5. yıkamada renk oturuyordu. Sanki siz biraz acele etmişsiniz gibime geldi. Küllü renge boyayarak kızıllığı ben de atmıştım saçımdan. Doğru bir yol ama çok sık boyamışsınız. Boya saçtan akar ama tamamen arınmaz. Zaten sarıya boyadığınızda sanmayın ki içinde açıcı madde yok. Az da olsa sarı ve türevlerinin içinde de saç açıcı metaryeller bulunur ve saçı yorar. Bir de bunun üzerine oryal vurdurursanız yazık olur kopar saçınız ya da zamanla kendi kendine kırılıp düşer. Siz şuan ne renk istiyorsunuz onu yazmamışsınız ama anladığım kadarı ile o karman çorman renk saçınızı düzeltmeye çalışıyorsunuz. Benim size tavsiyem saçınızı küllü kumrala boyayın ve daha fazla saçınızı yıpratmayın. Ben iki gün önce saçımı ana saç rengim siyaha boyadım. Yıllar sonra çünkü insanın ana saçı gibi yok.. Doğallık her zaman moda :)
      Bu arada o saç derisi yanma olayını ben de yaşadım. Kuaförde hüngür hüngür ağladığım halde yıkamadılar saçımı bişe olmaz diye. 5 senedir saç derim soyuluyor ve eczane şampuanları kullanıyorum. Hatta bu yüzden saçlarımı kendim boyamaya başladığımdan bu blogda yazı hazırladım. Şimdi ki aklım olsa bir damla boya sürmezdim saçıma. Kadını kadın yapan güzel yapan gülümsemesidir :) Saçınızı ana saç renginize yakın bir renge boyayın bakımını yapın bir de üzerine gülümseyin eminim size çok yakışacaktır :)
      Sevgiler..

      Sil
  56. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  57. Bi sorum olacakti sacimi evde bal köpüğu 8.3 boyadım ve şimdide pilatin sarı istiyorum evde kendi başıma ne gibi işlemlerle boyarim bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bence evde saçınızı platin yapmanız imkansız. Olsa bile yanar. Yanmamış gibi görünse bile zamanla koparak dökülür :/ Eğer saçınızda çok kat boya varsa kuaförde bile zor bi işlem. Tabi açıcı yerine özel silici malzemeler kullanan iyi kuaförler daha az yıpratarak platine dönmenizi sağlayabilir.

      Sil
  58. Merhaba:) öncelikle en son gönderdiğiniz fotoğraftaki saç renginiz çok güzel ve size çok yakışmış��Şimdi ben saçlarımı altın kakaoya boyadım ama saçlarım siyah gibi oldu neredeyse ama şimdi küllü kumral istiyorum. Bal köpüğü rengine boyasam nasıl olur sizce cevap verirseniz çok mutlu olurum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Kahve tonları ilk boyandığında siyaha dönük olur bi kaç yıkama sonrası renk oturuyor ve harika oluyor bence sabırla bekleyin. İkinci olarak saçlarınız uzman bir kuaför olmadan bl köpüğüne dönmesi imkansız. Bence yazık edersiniz saçlarınız çok yıpranır en iyisi saçı bir kaç dinlendirip sonrasında daha açık tonları deneyin. Hem yaz da geliyor çok yıkamadan ve güneşten zaten saçlarınızın rengi daha kolay ton olarak açılacaktır :)

      Sil
  59. Merhabalar bende saçlarımı normalde garniere boyuyrdum yumuşacık oluyordu tuttum boyamı degistirdim paletteye boyadım ama saçlarım mahvoldu paletteyle çok sertleşti yıkadım ellerime saçıma dokunamadim o kadar sertlestiki anlatamam ve tabi müthiş dökülme oldu 10 gün sonrada sac diplerimde ağrı yanma karincalanma dökülmeler oldu heleki yikadigim zaman daha çok oluyr dökülmem araştırdım boyadan sac nezlesi oldum ve kurtulmaya calisiyrm bu hastalıktan gitmediğim doktor dahiliyeci dermatolog kalmadi hicbisey çıkmıyor alerji testinde bile boyaya alerji olmadığımi söyledi doktor ama bn inanmadim doktorun dediğine ve ben ne yapacagimi sasirdim bu boyanın etkisi ne kadar sürer 4 ay cekiyrm belimdeki saçlarımı kestirdim malesef ne olur yardım edin paletteye tövbe ettim ismim fatma güneş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma hanım maalesef palette boyalar bende de sertleşme yaptı. Ancak saç derinizdeki problem için doktorlardan daha fazla bilemeyiz. Palette saçları kuruttuğu için belki nem istiyordur saç deriniz. Saç toniği kullanabilirsiniz. Ya da saç dipleri için nemlendiriciler, yağlarda işinizi görür.

      Sil
  60. Merhabalar insallah bir an once gorur ve banada yardimci olursunuz...simdi ben yaklasik 5 6 yildir esim seviyor diye sari sacliyim sık sık rofle var sacimda ve artik rofleden skldimmm fuzuli masraf geliyor banave 3 ayda bir teekrar tkr rofle yaptirmassan olmuyor dipler koyu uclar siyahhh..haaa simdi su ki sorum en son 2 ay once yaptirdimmm yine diplerim geldi ve artik bu sac istemiyorummm su ki sicak cikolata yapmak istiyorum cok koyu olur mu yada yikandikca yesermeler falan olur mu acaba lutfen bir yardim edermisiniz lutfen yada bal karamel yapsam turuncu kizil mi olur nasil olur bugday tenli ye yesil mavi karisigi gozlerim var lutfen yardim edin 😘😘😲😘

    YanıtlaSil
  61. Bal karamel yada sicak cikolata cok istiyorum bal karamel yapsam yikadikca sac nasil olur altta ki sarilar yesil mesil olur mu ve cok mu kizil olur saclarim...sicak cikolta yapsam cok mu koyu olur sık rofle yaaaa dipler ciktigi icin3 5cm veya daha fazla asagisi sari o sariliklar koyu olur mu siyaha calar mi yani lutfen beni bilfilendirin lutfennnnn lutfennnn boyiycammm 2 3gune yanlis bisi yapmak istemiyorummmmmm ne olur biran evvel cevaplayinnnn

    YanıtlaSil
  62. Merhaba size cok acil nir sorum olacak.sacimim dip rengi kahve rengi idi ucu platin sati.ben bakira boyamsk istefim 7.77 yogun bskir palettenin , sacim sonra turuncu oldu.bu sactan nasil kurtulabilrim .hangi renk hangi boya markasa bwn bu turunculuktan kurtarir.kendimi cok kötü hissediyorum .yardimci olursaniz sevinirim.dimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz durumlarda küllü kahveye boyarsanız 3. Yıkamadan sonra renk oturur ve kızıldan kurtulursunuz. Ancak kızıldan tamamen kurtulmak için kuaföre gitmelisiniz

      Sil
  63. Merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Saçlarımı 8 yıldır palette 7.65 e boyuyordum.Sıkıldım diye 3 boyayı karıştırdım palette 7.65, 7.77 ve tarçın bakırı karıştırdım çok güzel bi renk oldu ama saç diplerim beyazlarım çok olduğundan dolayı kızıl tuttu. Ne yapabilirim?Yardımcı olursanız çok memnun olurum

    YanıtlaSil
  64. Merhaba Ben saçımı kızıla boyadım yaklaşık 2 ay oldu boya akmıyor bir türlü kurtulamadım.. hangi boya ile kızıllığı tamamen kapatabilirim? Koyu renk olsa da farketmez.. siyah hariççç

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)