22 Ağustos 2016 Pazartesi

CAPILACTIF BAKIM ŞAMPUANI - CAPICADE SAÇ BB KREMİ

Herkese Merhabalar,
Beni bilen bilir gür, kalın telli ve elektriklenen kabarık dalgalı saçlarım vardı. Vardı diyorum çünkü o kadar çok saçım döküldü ki 4'te 1'i ancak kalmıştır. Ben de bir çok şampuan denedim. Ha gayret dökülmem duracak diye. Bir bakmışım 3-4 yıl olmuş hâlâ aynı problem.. İlk demir ve vitamin eksikliğimle başlayan bu dönemeç sağlıklı bir bünye ile daha da artarak devam etti. Gerek kullandığım ürünlerle zaman zaman arttı zaman zaman yavaşladı ama bitmedi. Ben de uzun zamandır ürün arayışındayken Capilactiftr'den mesaj aldım. Açıkcası Saç BB kremini denemek benim için yeni bir deneyim oldu. Capilactiftr tarafından gönderilen bu iki ürün için kendilerine teşekkür ederim.
Sizlere Capilactif Enerji veren ve saç dökülmelerini önleyici Şampuan ile Capicade BB kremini tanıtacağım bugün. Şunu belirtmek isterim ki ürünleri uzun zaman kullandım ve bitirdim. 



Capilactif ürünleri dermokozmetik markaları olduğundan eczanelerin ve online satışların dermokozmetik bölümlerinde bulabilirsiniz. Yani ulaşımı oldukça kolay. 

Capilactif Bakım Şampuanı / Enerji veren ve Saç Dökülmelerini Önleyici



Capilactif Şampuan,  9 bitkili kompleks ve buğday amino asitleri canlandırıcı ve dermo-temizleyici özellikleri sayesinde saçı yumuşatmayı ve nemlendirmeyi vaad ediyor.
Yapısı market şampuanları gibi ağır değil. Kesinlikle saçı güzel temizliyor. Bu ürünü her kullanımımdan sonra saçlarımın parlaklaştığını bariz bir şekilde gözlemledim. Saçı yıkarken keyif alıyorsunuz çünkü köpürmesi ve durulanması olması gerektiği gibi. 
Benim bu şampuanla en büyük sorunum çok üzülerek söylüyorum saç dökülmemi 5 katına çıkarması. Saç dökülmesine iyi geldiğini vaad etse de benim çok dökülen saçlarımın ip kadar kalmasına sebep oldu. Saat başı 20 tel saçım dökülüyor. Bugün eczaneye gittim saç derimle alakalı bir dökülme problemim olabilir diye düşündüğümden yeni bir şampuan aldım. Orada Capilactif de vardı ve eczacıya talebin ve memnuniyetin nasıl olduğunu sordum. (Acaba bende mi bir sorun var diye düşündüğümden soru işaretleri vardı kafamda ve sizlere yanlış bir izlenim vermekten kaçındığım için emin olmak istedim) Eczacı ürünün iyi olduğunu ve herkeste farklı tepkimelere yol açacağını ve kansızlık vitamin eksikliğinden kaynaklanan dökülmelere hiç bir ürünün iyi gelmeyeceğini söyledi. Benim bio kimya değerlerim çok şükür iyi arkadaşlar. Uzun lafın kısası bu ürüne başladığımdan beridir saçlarımın dökülmesi arttı. Bugün şişelerin dibini gördüğüm için vicdanım rahat yazıyorum. Bana iyi gelmedi. Eğer dökülme olayı hassasiyetiniz varsa uzak durun. Öyle bir şikayetiniz yoksa ve pırıl pırıl pasparlak saçlar istiyorsanız %100 öneririm :)

Capicade Saç BB Kremi



Capicade BB Krem, Inka fıstığından elde edilen İnca Omega Oil ile kırık saçları onarmayı ve yeni kırık oluşumunu önlemeyi vaad ediyor. İçeriğinde Omega 3-6-9 sayesinde saçı güçlendirme, onarma ve koruma da vaadleri arasında. Saçın hızlı uzamasını sağlayan "“Glycoenergizer Hair” içeriği hücresel döngüyü artırsa ben saç diplerime uygulamaktan çekindiğim için  maalesef böyle bir etkisini benim saçlarımda göstermesi mümkün olmadı. Zaten üzerinde saçlara ve saç uçlarına uygulayın yazıyor. Saçımı 45 cm kestirdikten sonra kullandığım için zaten kırık yoktu saçlarımda o konuda yorum yapamam zaten olmuşla ölmüşe çare yok arkadaşlar. Var olan kırıklardan sadece kestirerek kurtulabilirsiniz. Kırık oluşumunu engellemiş olabilir çünkü saçımda kırık yok. 
Ben saç kremi, saç maskesi gibi saçıma son darbeyi vuracak ürünler konusunda çok hassasım. Öyle bir yapısı olmalı ki; şampuanın sertleştirdiği o kalın telli saçlarımı banyodan çıkınca yumuşacık yapmalı. Gerçekten bu konuda çok zor ve inatçı saçlarım var. Şimdiye kadar bu işi yapan 3. krem "Capicade" diyebilirim. Başıma gelen en güzel şeylerden biriydi :) Saçlarım kuruduğunda yumuşak ve neme doymuş eskisine göre daha az elektriklendiğinden bu üründen çok ama çok memnun kaldım. Tek sorunu benim saçlarıma çok pompa sıkmak zorunda kaldığım için şampuandan önce bitti :)
Ürün dediğim gibi pompalı ve alt kapağı kaldırırsanız ürün yukarı doğru çıkan bir mekanizmaya sahip olduğundan ne kadar kaldığını da görebilirsiniz. Bunu BB kremi yere düşürdüğümde keşfettim :P
Ürünün yapısı cıvık değil. Biraz kalın yapılı. Benim yıllardır severek kullandığım saç maskemle yapısı çok yakın. Tabi bunun içeriği daha bi güzel. 
Ürünlerin yapıları gerçekten o kadar güzel ki keşke şampuanı saçlarımı bu kadar dökmeseydi. Ürünün döktüğüne eminim çünkü Bioblas saç dökülmemi yavaşlattığı için dökülmem biraz olsun azalmıştı. 
Her zaman söylüyorum: saç ve cilt her bireyde farklılıklar gösterdiği gibi kullanılan ürünler de farklılıklar yaratabilir. Bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir ya da benzer cilt ve saç tiplerine sahipsek aynı problemleri yaşayabiliriz de yaşamayabiliriz de.

CAPİLACTİF dermokozmetik markasının farklı saç tipleri için şampuan ve saç serumları da bulunmakta. Hatta saç serumunun çok sevildiğini çok defa duyduğum için en kısa zaman da denemek istiyorum doğrusu. Daha ayrıntılı bilgi ve iletişim için BURAYI tıklayarak Capilactiftr internet sitesinden tüm ürünlerine ve ürünlerin içeriklerine ulaşabilirsiniz. Capilactiftr instagram sayfası için  BURAYI Capilactiftr twitter sayfası için BURAYI tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

Okuduğunuz için teşekkürler: Bir başka postta görüşmek üzere,
Sevgiyle Kalın :)

 İnstagram için Burayı (@misspoine) 
 Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

5 yorum:

  1. Şampuan'dan memnun kalmamış olmana üzüldüm.Benimde oldukça kalın,kabaran be sık saçlarım var.Hatta bazen azıcık dökülmesinin bir zararı olmayacağını bile söyler dururum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyordum canım o yüzden umursamadım ama 3 yıl da saçımın 4'te 3'ü gitti :( Şuan normal bir saç kadar olduğu için iyi saçın diyorlar ama yarısından fazlası döküldü ve dökülmeye devam ediyor bu persembe ya da haftaya cilt doktoruna gideceğim :(

      Sil
  2. Hiç duymadım bunu ama saçlarım ince telli iyi gelmez bana sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ince telli saçlara uygun olanı da var diye biliyorum :)

      Sil
  3. I've heard good things about this capicade product! Going on my wish ♥ list now.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)