18 Ağustos 2016 Perşembe

BİTENLER #11

Herkese Merhabalar,
Uzun zamandır bitenler yazısı yazmamıştım. Okumayı en sevdiğim blog yazılarındandır çünkü biten bir ürünlerin yorumları güncel ve sonuçları daha net olur. Bende bir çok ürün bitirdim tabi çoğu ürün çöpe gitse de bazı ürünleri biriktirdim bu nedenle bir kaç parça halinde yayınlayacağım.


Öncelikle görüntü için üzgünüm çünkü ambalajların ahı gitmiş vahı kalmış :)

Avon İdeal Flawless Fondöten: Bu bitirdiğim 2. şişe bence Avon'un en iyi fondöteni ve bir çok yüksek fiyatlı markaların önüne geçer. Uygun fiyatlı bir fondöten arayışındaysanız ve cildinize aydınlık bir görünüm veren fondöten tercih etmek isterseniz tavsiye ederim. Bu üründen baştan sona memnunum tek eksi yanı ciltte hemen kurumaması. Islak bir yapısı var. 

Avon Supershock Maskara:  Altı normal serisi üstündeki fırça max serisi. Şöyle ben alttaki siyah ambalajlı normal serisinin fırçasını da yapısını da beğenmedim. Çok kuruydu yine klasik Avon maskaraları. Durum böyle olunca Supershock Max serisinin fırça kısmını kullanarak daha kullanılabilir bile hale getirdim. 

Oriflame The One E.W.O Maskara: Günlük kullanım için sevdiğim hafif yapılı, kirpikleri güzel kıvıran ve nadir sevdiğim kıl fırça uca sahip güzel bir maskara.

Amway Body Series Roll-on Deodorant: Güzel kokusu olan temiz içerikli ve büyük bir ürün. Oldukça bereketli. Bazı kumaşlarda sararma yapıp aşırı terlediğim dönemde gün sonunda kokuyu kıyafete yapıştırıyor ve yıkasanızda çıkmıyor. Bir gömleğimi ve bir tshirtümü çöpe attım diyebilirim. Bir daha asla almam. İçeriğinde maaesef alüminyum olan Rexon'da hiç bir zaman ter kokusu ile karşılaşmadım. 

Rimmel London Kaş Maskarası: Saç rengim açıkken kaşlarımın rengini boyayla kırıyordum. Kaş rengim koyulaşmaya başladığında rengini kırmak için ve kaşlarımı sabitlemek için sıkça kullandım. Biraz fırçadaki fazlalığı almanız gerekiyor çok bulaşınca kaşınızın üstünde kaş var gibi duruyor :) Seyrek kaşlarda tek başına yetersiz olacaktır.

Farmasi CC Krem:  Farmasi acilen katolog olayından çıkıp daha ulaşılabilir bir şekilde marketlerde satışa girmeli. Bu hayatımda kullandığım ve makyaj masamda yokluğunu hissettiğim en güzel  ürün.

Cosmed CC krem: Bana kışın koyu geldiği için Farmasi CC ile kullanmak zorunda kaldığım orta dereceli ama uygulaması ve kullanımı pratik olduğu için çantamdan ayırmadığım bir ürün oldu.

Essence Kaş Kalemi: Doğal saç rengime döndüğüm için artık siyah tonları kullandığımdan çöpe gidiyor. 3-4 tane bitirmişimdir. Sevdiğim bir kaş kalemiydi.

Ürünlerin çoğunun daha detaylı ürün yazısı blogda bulunmakta. Ürünlerin üzerine tıklayarak yazılarına ulaşabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler: Bir başka postta görüşmek üzere,
Sevgiyle Kalın :)

 İnstagram için Burayı (@misspoine) 
 Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

11 yorum:

  1. cosmed CC yi merak ettim diğerleri de güzel ürünler bu arada 3 adet fondöten CC krem bitirmek bravo yani..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.5 yılda ancak bitirmişim aslında az bile :))

      Sil
  2. Avonun Fondötenleri iyi oluyor aslında denenmeli. Güzel ürünler bitirmişsin gelsin yeniler !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yenileri geldi bile :) Aslında Avon'un bir çok bb krem ve fondötenini denedim ama bence tek iyi fondöteni bu. Tabi tenden tene değişen bir durum memnuniyet :)

      Sil
  3. gelsin yeniler :) Oriflame CC kremi denemelisin, ben bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsem mutlaka alacağım canım çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Avon supershock maskarayı ben de beğenmiştim, diğerlerini kullanmadım ama denemek istediklerim listeme yazıldılar, teşekkürler paylaşımınız için :)

    YanıtlaSil
  5. rimmel london'un kaş maskarasına elim gidip gidip geri geliyordu..almayım bari zira kaçlarım aşırı seyrek...
    paylaşım için çok teşekkür ederim pınarcım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşların aşırı seyrekse yeterli olmayabilir canım :)

      Sil
  6. bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ve bir de çekiliş var beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)