4 Ağustos 2016 Perşembe

ANNAGASPI BB KREM SPF 39

Herkese Merhabalar,
Bugün sizlere Narecza'dan gelen bir BB kremi tanıtacağım. Narecza ile ilgili tanıtımı daha önce Burada yapmıştım. Dermokozmetik ürünlerini uygun fiyata bulacağınız güvenilir bir site. Ayrıca şuan çeşitli ürünlerde %40 kadar indirimleri bulunmakta :) 
İnstagram hesabımda (Burada) ürünler geldiğinde kendilerine teşekkürlerimi iletmiştim ancak ürünü yanlışlıkla taşınacak ceyizliklerimin arasına koyunca kaybetmiştim :( Bu sebeple kullanıp yorumlamam uzun bir zaman almış oldu. 

ANNAGASPI BB KREM SPF 39

Ürün Kore menşeili. Leke giderici ve renk açma özelliği var. Tabi bu vaadi anlayabilmek  için her gün kullanmak gerekiyor. Ürün renkli olduğu için düzenli kullanmadığımdan bu özelliği hakkında yorum yapamam ancak ürün içeriğinde mineraller bulunmakta. Ürün çok sıvı yapılı bir ürün değil biraz katı kıvamlı.  Kokusu o çiçekli kokulardan uzak olsa da rahatsız etmiyor. Yorgun ve donuk cildi canlandırma vaadi var ancak bu cilde yağlı bir görünüm veriyor.  Bu nedenle pudralamadan kullanılmıyor. Cildimin kışın çok kuru yazın karma olduğunu belirtmek isterim.
Kapatıcılığı ve cildi dengelemesi bence yetersiz. Kışın kullanmayı denedim ancak rengimi daha da koyulaştırdığı için vazgeçtim. Yazın cilt tonuma daha uygun buldum. Tam kapatıcılığı olan bir ürüne ihtiyaç duymazsanız bu ürün size uygun olabilir. Benim cildimde sivilce vs. gibi alerjik reaksiyona sebep olmadı. Lazer ve peeling tedavisi sonrasına da önerilen bir ürün. Sadece yağlı ciltlerin uzak durması gereken bir ürün diyebilirim.
Yazın sıkça kullanma sebebim spf 39 uv korumasına sahip olması oldu. Cilde iyi sabitleniyor ve terlediğimde boncuk boncuk fondöten damlaları gibi sorunlar yaşatmıyor. Akdeniz bölgesi oldukça sıcak yazın bir şey sürmeye gelmiyor :)


Fotoğrafta gördüğünüz gibi kapatıcılığı çok yok renk açık gibi görünse de cilde oturduğunda bi tık koyu oluyor.
Ürün dış ambalajına bir kaç cümle daha eklemişler biraz değişiklik var. Annagaspi markasının sadece renkli ürünleri yok, serum gibi çeşitli cilt ürünleri de bulunmakta.
Annagaspi diğer ürünlerine Narecza.com 'dan Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şuan da ürünlerde %15 indirim bulunmakta :)

Okuduğunuz için teşekkürler: Bir başka postta görüşmek üzere,
Sevgiyle Kalın :)

 İnstagram için Burayı (@misspoine) 
 Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.




6 yorum:

  1. bu ürün bende de var henüz deneme imkanım olmadı tanıttığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir bb krem yaz için kullanılabilecek bir ürün..

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürün, siz de çok detaylı anlatmışsınız, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)