13 Ağustos 2016 Cumartesi

5 BLOGGER 1 ÜRÜN / RİTUEL DE BEAUTE - 3D MASKE ve SİYAH NOKTA BANDI

Herkese Merhabalar,
5 Blogger 1 Ürün etkinliğimizin bugün ki konuğu Rituel de Beaute markasına ait günlük hayatımızda temel bakımlarımız için gönderdikleri bu pratik ve güzel ürünlerden ikisini tanıtacağız. 


     Ürünler kesinlikle hemen hemen her kadının ihtiyacı olan şeyler yanında bence beylerinde dikkatini çeken ürünler içeriyor. Özellikle siyah nokta sorunları olanlar için burun bandı, nefes alma güçlüğü çekenler için gece takacağınız burun bantları,hücre yenileyici ve canlandırıcı yüz maskesi ve diş temizlemeye yardımcı mendil. İçlerinde biri var ki özellikle regl sancısı çeken hanımların ihtiyacı olan ısıtıcı bant. Bence bu ürünlerin bir çoğu hayat kurtarıcı nitelikte ve uygulanabilir en pratik ürünler. Son zamanlarda aldığım en işe yarar paketlerden biri kesinlikle bu markaya ait. 


Ürünleri iki yayın şeklinde sunmaya karar verdiğimiz için ben öncelikle siyah nokta ve kir temizleyici burun bandı ile hücre yenileyici ve canlandırıcı maskeyi tanıtacağım.

Rituel de Beaute / Hücre Yenileyici ve Canlandırıcı 3 D Maske 


      Ürün bilindik losyonlu kağıt maskelerden. Paket içerisinde 1 adet maske içeriyor. Berraklık ve temizlik vaadini taşıyan bu ürün içeriğinde Arbutin ve E vitamini barındırmakta. Arbutin'i ben ilk kez duyduğumda araştırdım. Çeşitli bitkilerden oluşan cilt lekelerini açmaya yardımcı bileşenlerden adını almakta. E vitaminin cilde faydasını bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Kırışıklık oluşumunu azaltmaya, cildi tazelemeye yardımcı olan E vitaminin yaraları daha çabuk iyileştirme özelliği ile cilde hem içerden hem dışardan faydalı vitaminlerin başında geliyor. 
   Bu tarz maskeleri sıkça kullandığımızda işe yaradığını göreceksiniz. Çünkü kağıt maskelerin losyonları oldukça fazla oluyor. 20 dakika yüzünüzde beklettiğiniz kağıt maskeyi çıkardığınızda benim gibi uzun süre losyonu yüzünüzde bekletmeye devam ederseniz cildinizin tazelendiğini ve yumuşadığını fark edeceksiniz. 
     Bu özellikli maskeleri çokça kullansam da en etkili bulduğum bu markanın ürünü oldu. Kullandıktan 20 dakika içerisinde cildimde sıcaklık hissettim. Maskeyi kaldırıp losyonu cildimde bekletmeye devam ettiğimde bu sıcaklık da devam etti. Bu tarz tepkimelerin kan dolaşımının hızlanmasından kaynaklandığını bir çoğumuz biliriz. Cildimiz mucizeleri sever :)
     Haftada bir kez kullanmak üzere ürünü stoklamayı düşündüğüm aşikar. Size de tavsiye ederim.

Rituel de Beaute / Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı

 İşte benim bu ürünler içerisindeki göz bebeğim kullanmaya kıyamadığım ürün! Siyah nokta bandı. Zannedersem 3 farklı siyah nokta temizleyicisi kullandım ama içlerinde en iyisi bu ürün oldu. İçeriğinde aleo vera bulunan bu ürün, bekletme süresi sırasında sertleşene kadar ciltteki yağı mükemmel bir şekilde ciltten dışarı atıyor. Siyah nokta bantlarında en çok şikayet edilen "burun  üstündeki tüyleri çekiyor" durumu elbette bu üründe de var. Bundan şikayetçiyseniz size burun bandı yerine siyah nokta temizlemeye yarayan aparatı almanızı öneririm. Onun da kullanımı kolay ve işe yarıyor ama  ben burnumuzun üstündeki gözenekleri genişlettiğini düşündüğümden daha çok burun bantları tercih ediyorum. Ürünü abarttığımı düşünenler vardır diye özür dileyerek sonucu paylaşmak istiyorum aşağıdaki fotoğrafta. Yaz aylarında T bölgedeki yağlanma arttığı için bu tarz ürünlerden daha iyi sonuç alacağınızı unutmayın.


Paket için teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ürün kolay erişebilir çoğu markette, kozmetik dükkatlarında ve online satış sitelerinde bulunmaktadır.

Etkinliğimizin değerli bloggerlarının yorumlarını okumak için;

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
İlken'in Blogu için Buraya
Özlem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın 

 İnstagram için Burayı (@misspoine) Twitter  için Burayı (@misspoine1) tıklayınız.

8 yorum:

  1. Burun bandı artık favorim,ben kokusunu bir sevemedim onun dışında eksisi yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet acaba aleoveralı olduğu için mi sen diyince aklıma geldi beni çok rahatsız etmese de dikkatimi çekmişti :)

      Sil
  2. Kesinlikle şimdiye kadar denediklerim arasında en iyisi!

    YanıtlaSil
  3. Bu maskeyi yaptıktan sonra yıkanırmı kızlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu maskeler kullanım sonrası yıkanmıyor. İçerisindeki solisyon emilene kadar masaj yaparak cilde yedirmelisiniz. Eğer sizi rahatsız ederse biraz beklettikten sonra yıkarsınız ama bence en az üç saat beklemeli

      Sil
    2. Maskenin fiyatı neydi canım

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)