21 Kasım 2014 Cuma

4 Blogger 1 Ürün / Avon Makyaj Sabitleyici Sprey

Herkese Merhabalar!
Etkinliğimizin yeni misafiri bir makyaj sabitleyici. İlk kez böyle bir ürün deniyorum. Daha önce ihtiyaç duymamıştım ancak insan merak ediyor işte :) 

Avon Makyaj Sabitleyici Sprey



İçerisinde gaz olan spreylerden değil. Su gibi bir yapısı var. Alkol kokusuna yakın bir kokusu var. 

Makyajımı sabitlediğini söyleyemeceğim. Aksine yüzüme kaç cm uzaktan sıkarsam sıkayım bıraktığı minik tanecikler makyajımı bozuyordu. Yüzünüze ne emeklerle makyaj yaptıktan sonra su sıktığınızı düşünün :) 
En kötüsü de gerginlik hissi oldu. Spreyi sıktıktan sonra yüzümde acayip gerilmeler hissettiğim için artık makyaj sabitleyici olarak değil de terracotta farlarımı ıslatmak, pigment farlarım için ve kaş jeli bulamadığımda kaş tarağıma fıslatarak kaşlarımı sabitlemek için kullandım. Bu üç kullanım için de başarılı buldum.

Fıslatırken çıkan sıvı miktarı daha ince olsaydı belki daha iyi olurdu. Yüzümüzde su taneleri oluşmazdı en azından. Gerginlik hissiyatı cildimin çok kuru olmasından mı bilemiyorum. Ürünü amacı dışında kullandığımda memnun kalsam da makyaj sabitleyici sprey olarak benden geçerli not alamadı. 

Etkinliğimiz de bu ürünü yorumlayan dğer blogger arkadaşlarımın yorumlarına ulaşmak için;

İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

5 yorum:

  1. Aaa, bozulma mı? Beğenmediğine üzüldüm açıkcası. Farklı bir sabitleyici denemediği için benden geçer not aldı, ürün çeşitliliği arttıkça karşılaştırmaya göre belki de gözümdeki değeri düşer ;) Ama fırça ıslatma, kaş tarama yönlerinden tutturmuşuz :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım belki benim cildimin kuru olması ve makyajımın zaten geç bozulmasından kaynaklı olabilir :) Dediğim gibi püskürtmesi daha ince olsaydı daha iyi olabilirdi. Kesinlikle fırça ıslatma yönünden ben de başarılı buldum :)

      Sil
  2. kaş sabitleme fikrine bayıldım canım, kesinlikle öyle kullanacağım artık :) çünkü ben de pek memnun kalmadım makyaj sabitleyici olarak.
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gizemcim senin de ellerine yüreğine sağlık :) Malum kaş sabitleyici bir ürün bulmak oldukça zor. Böyle durumlarda kurtarıcım oldu bu ürün :)

      Sil
  3. Canımcım bloğumda yenı yıl hedıyelesme etkınlığım var beklerım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)