3 Ekim 2014 Cuma

Alışveriş #22

Herkese Merhabalar,
Bayram öncesi indirimi için Gratis, Watsons ve Rossmann'dan alışverişim oldu. Hem ihtiyaç hem de 1 Blogger 1 Ürün etkinliğimiz için alışveriş yaptım. En önemlisi sevgili Birgün'ün İstanbul çıkartmasından istediğim H&M'den  allığı hediye alması beni çok ama çok mutlu etti :)Blogu için Burayı tıklayınız.
Fiyatları tam hatırlamıyorum. Aklımda kaldığı kadarını yazacağım.

Watsons
Panten Pro-V Belirgin Bukleler ve Onarıcı koruyucu Bakım Durulanmayan Saç Kremi:  Belirgin Bukleler çok övülüyordu. İlk deneyimimde hoşuma gitti. Yazısını yazacağım. 8TL
Watsons kart aldım sonunda. Kart içinde puanlar var ve karta özel indirimli ürünler vs. var. 
Gratis
Maybelline  Color Tattoo 35/On and On Bronze: Bu rengi indirimlerde bulmak zor oluyordu. Bulunca kaptım hemen. 8TL
Essence kaş kalemi 04Blonde: Daha önce orta rengini deneyip bitirmiştim. O renk biraz koyu geliyordu. Memnun olduğum bir kalem. 5-6TL.
The Balm Pigment Far/ Work is Overrated: Nişan için ışıltılı bir şampanya rengine ihtiyacım vardı. Ne zamandır aklımda olan ürünü indirimli bulunca aldım 13TL. Yazısı gelecek.
Maybelline Master Club Eyeliner: Yeni çıkan bu ürünü 1 blogger 1 ürün etkinliğimizde yorumlamak için aldım. Zaten ihtiyacım da vardı çok iyi oldu. Siyahlığını çok beğendim. Yakında yorumlayacağız. 8TL
Aldığım Maybelline ürünleri Rossmann'da %50 'ye inmişti. Gratis'ten %40 indirimle almış bulundum :/
Rossmann
Garnier Göz Makyaj Temizleyici : Oldukça övülen bir ürün. Sevmekle sevmemek arasında kaldım. Yazısı gelecek.8-9TL
Rival de Loop Oje Düzeltici Kalem: Benim gibi tırnaklarla birlikte parmaklarına da oje süren biri için kurtarıcı olur diye umuyorum :) 3-5 TL
Rival de Loop Young Kaş Jeli: Aylardır Essence kaş sabitleyici jeli arıyorum bulamıyorum. Şefaf rimel bile bulmak zor olduğundan Rapsodinin almıştım. O bitince yine arayışa girdim. En sonunda bu ürüne kavuştum. Çok beğendim. Yakında yazısı gelecek.
H&M Allık/ 19 Sugar Coral:  Adana'da H&M yok. Ankara çıkartmamda da H&M'de hiç kozmetik ürünü bulamamıştım. Allıklarını denemek istiyordum. Daha turuncu bir allık bekliyordum aslında ama pembe çıktı. Yine de çok sevdim oldukça pigmentli. Yazısı gelecek. Birgün'üme burdan kocaman teşekkürler :)

Benim alışverişim bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle musmutlu kalın :)

13 yorum:

  1. Güle güle kullan cnm,güzel şeyler almıssin :) ben bu indirimler sadece ihtiyacım olan 3 parçayı aldım wet n wild kapatıcı Maybelline fondoten ve kapatici:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Sen de güle güle kullan aldıklarını :) Ben de eskisi gibi çok fazla alışveriş yapmıyorum. Canım da istemiyor hiç.. Gerçekten kullanacaklarımı alıyorum. Wetn Wild kapatıcı yorumlarını bekliyorum. Kapatıcılarım bitmek üzere çünkü :)

      Sil
  2. indirimlerden hiçbirşey alamadım..burda uygulanmıyor çünkü gratisin kendine de ihbar ettim ama indirimleri belli dönemlerde yaptıklarını söylediler..bilmiyorum ya ben..embesil veya dünya görmemişim ya !!!! yahu adam sana diyorum ki; kurumsal indirimleriniz burada uygulanmıyor...sen hede höödö derdindesin...ne diyim ben yiminlen bezdimmm ^+%&/()=?_=)(/&%

    güle güle kullan pınarcım bu arada...sömestrde bir h&m çokartması da ben yapıcam nasipse ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler ama çok üzüldüm ya twitterdan iletişime geç bence Gratis ile şehri ve şubeleri söyle bence yardımcı olurlar. Bir de bayram öncesi indirimlerden sonra dün - bugün ve bayramda devam edecek indirimler farklı olmuş. Maybelline, Lorealde devam eden indirim The Balm'da devam etmemiş mesela

      Sil
    2. evet ondan haberim var ama eksiklerimin hepsi the balm'dandı :(

      Sil
  3. Çok güzel parçalar seçmişsin kuzum. :)
    Kaş kalemini merak ettim,hep far tarzı kullanıyorum ben.Daha mı iyi acebaa? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canımm :) Daha pratik geliyor bana kalem ve daha çok kontrol elinde oluyor. Farları özel zamanlar hariç kullanmıyorum. Kusursuz makyajda benim için illaki far ve kalem ikisi de gerekiyor ama günlük kalem daha pratik geliyor :)

      Sil
  4. Güle güle kullan tatlım. H&M yi Adana'ya taşırım ben sen iste. Bu sefer de turuncu alırız. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım benim çok teşekkürler :) Senin arkadaşlığın olsun turuncu allığı boşver yerimm :)

      Sil
  5. Güle güle kullan canım hepsini ben nerdeyse hiç bişi almadan kurtardım bu indirimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Ben de ihtiyaçtan aldım aslında fiyatlar uygundu. Geçen indirimlerde de pek birşey almamıştım sıkıldım sanırım :)

      Sil
  6. hepsini iyi günlerde kullanın ^.^

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)