20 Ekim 2014 Pazartesi

4 Blogger 1 Ürün / Maybelline Master Club Eyeliner

Herkese Merhabalar,
Bugün de 4 Blogger 1 Ürün etkinliğimiz için seçtiğimiz yeni çıkan bir eyelinerı yorumlayacağız. Ürünü en çok denemek istememdeki sebep farklı uç yapısıydı. Sanki işe yaramaz gibi görünüyor insanın gözüne :) Bakalım bu farklı ucu ve eyelinerı sevmiş miyim?
Maybelline Master Club Eyeliner



 Zarif bulduğum kullanışlı bir dış ambalaja sahip ürün. 

Bildiğimiz diplinerlar gibi sünger bir uç kısma sahip.  Yatsı bir uç olduğu için çevirip bir tarafı ile kalın diğer tarafı ile ince eyelinerı çekmenizi vaad ediyor. Evet bence bu vaadini yerine getiren bir ürün. İşimi oldukça kolaylaştırıyor. İki hamlede eyeliner çektiğim oluyor. Acelem varsa bu eyelinerı kullanıyorum. Jel eyelinerımı bir kenara bıraktım bu nedenle. Henüz yeni eyeliner çekmeye başladıysanız bile bu ürünü rahatlıkla kullanacağınız düşünüyorum çünkü abartısız 1 saat eyeliner ile uğraştığı zamanlar olan "eyeliner ile başı dertte olan arkadaşım Gamze" de bu ürünü denediğinde eyelinerı  sorunsuz bir şekilde çekti.

 

Ürünü fotoğraftakinden daha ince de çekebilirsiniz. Zira  kuyruk ucunu sivri yapmak için mükemmel bir ürün. Ancak tek katta opaklığı yakalayamıyorum. İkinci katı çektiğim zaman ise simsiyah bir görüntü elde ediyorum. İkinci bir sorun ise çok çabuk kuruması. Hızlı hareket etmeniz gerek ikinci katı çekerken.
 Kalıcılık konusunda aynı markanın jel eyelinerını geçemedi. Her zaman olmasa da bazı günler uç kısımlarının hafif hafif silikleştiğine şahit oldum. Akma bulaşma yapmıyor güzel sabitleniyor.

Fark etmemiştim ancak Sevgili İlke soyularak makyajdan çıktığını söyleymişti. Daha sonradan dikkat ettiğimde evet soyularak çıkıyor. Aslında bu durumu bir çok suya dayanıklı eyelinerda görmek mümkün. Bu ürünün suya dayanıklı vaadi var mı bilmiyorum. Bunun sorun olduğunu düşünmüyorum. 

Ürünü sevdim. İndirim zamanlar 6-8 TL civarında alabilirsiniz. Eyelinerlar; pratik ister, sürekli denemek zorundasınız. Bu ürün bana gün içerisinde zaman kazandırıyor. Bitse yeniden alırım bence Maybelline fiyat performans açısından eyeliner konusunda iyi bir marka.

Ve sevgili blogger arkadaşlarımın değerli yorumlarını da mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Bakalım onlar bu ürün için hangi yorumları yapmışlar?


İlke'nin Blogu için Buraya,
 Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

12 yorum:

  1. Ay baslikta 1 blogger 1 urun yazisini gorunce sasirdim. Ben de almayi dusunmustum indirimde ama Loreal Superliner 'a gore daha silik oldugunu gorunce vazgectim. Yine de icten ice merak etmedigimi soylesem yalan olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaahaaa ne güldüm yaa sen söylemesen far etmicektimmm :))))))))) Düzelttim hemen :) Denemeye değer bence canım ben siyahlığını çok seviyorum 2. katta başarılı buldum :)

      Sil
  2. Eline sağlık canım yine tüm ayrıntılarıyla anlatmışsın. :D

    YanıtlaSil
  3. ödül aldın tatlım.
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr/2014/10/dart-odulumu-aldm-aaaa-dostlar.html#gpluscomments

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Emir kipi kullanmasanız daha hoş olurdu. Cevap yazdım saç bakımı konusunda postun altına.

      Sil
  5. ne ilginç bir ucu var öyle eyeliner ın . ayrıca arkadaşın üslubu çok ilginç gerçekten allah kolaylık versin canım. ve bende sana ödül verdim bloguma bakıp ödülünü alırsan beni çok mutlu edersin ayrıca mimlendin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada çıkıyor işte öyle :) Canım bu aralar çok yoğunum bi tek yorumları cevaplıyorum hatta yarın nişanım var şu telaşım bitsin inşallah hepsine bakıcam :) Çok teşekkür ederim beni unutmadığın için sevgiler :)

      Sil
    2. aa hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin çok mutlu oldum :)

      Sil
    3. Çok teşekkürler tatlımm :)

      Sil
  6. Bana da jel eyelinerlar daha zor gelmeye başladı nedense yahu.
    Bunun ucu bayağı değişik görünüyor.
    Denemek lazım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)