2 Ekim 2014 Perşembe

4 Blogger 1 Ürün/ Avon Ultra Color Bold Ruj - Pink Punch

Herkese Merhabalar!
Bugün etkinliğimizdeki konuğumuz Avon’un devasa ruj koleksiyonlarına yeni eklediği Bold serisinden olacak.  Genel olarak Avon rujlarından oldukça memnun olduğum için bu ürünü de denemek istiyordum ve blogger arkadaşlarımla rujlarımıza kavuştuk :)

  Avon Ultra Color Bold Ruj - Pink Punch

Ambalaj açısından Avon sağlam ve üst kısmının şefaf olması nedeni ile rujları seçmede bize kolaylık sağlıyor. Rengi bu fotoğrafta pek yansıtamadım çünkü fotoğraflama açısından da oldukça zor bir renk!     


Öncelikle ruj geldiği zaman bu renge benzer olan rujlarım olduğu aklıma geldi.
 
İlki  Maybelline/Crazy pink: En sevdiğim ikinci rujum. Bu zor renge böylesi güzel yapıyı drugstore hiçbir markada görmedim.

Avon True Color/ Hibiscus: Opaklık yönünden pink punch ve crazy pink kadar örtücü değil ancak nemlendirmesi oldukça güzel.

Avon Bold Ruj/ Pink Punch: Bu ürün diğerlerine göre daha fazla neon. Işıltı ve sedeflilik yok. Mat bir görüntü de vermiyor. Yazlık bir renk.  Tam örtücü ancak çizgileri çok belli ediyor. Bu açıdan sevmedim… Bir miktar sürüp parmakla ya da fırçayla dağıtırsanız güzel bir duruşa sahip oluyor. Kıyıda köşede hızlıca tazeleyeceğiniz pratik bir renk değil. Hafif bir kokusu var. Diğer Avon rujlarından bir diğer “farkı” da ağzımın içine gelen o ahşap plastik gibi olan ruj tadı ve kokusu bulunmakta. En rahatsız olduğum şeydir bunu bir çok yazımda okumuşsunuzdur. Diğer rujlarında böyle bir sorun yaşamamıştım.
Kalıcılık bakımından çok çok iyi buldum. Peçeteyle kazısamda geçmiyor!



Gerçekten çok cesaret isteyen, buğday tenlilerin pek yaklaşmaması gereken bir renk.  Diğer rujlarıyla kıyaslarsak bu serideki bu renk ve yapı “Benim için” olmamış.
Unutmamalıyız ki; Avon rujlarının, renklerine göre duruşları ve yapıları da oldukça değişiyor ve nemlendirme özelliklerini de çok beğeniyorum.
Benim Avon Bold serisindeki tecrübem bu şekildeydi bakalım etkinlikteki arkadaşlarım hangi renkler için hangi yorumları yapmışlar;
İlke'nin Blogu için Buraya,
Mehtap'ın Blogu için Buraya,
Gizem'in Blogu için Buraya tıklamayı unutmayın
 Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle mutlu kalın!

14 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş ama bu renkler bana hiç gitmiyor ^_^
    Bu arada ellerine sağlık canım çok güzel bir post olmuş :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim :) Normalde bahsettiğim iki tenk yakışıyor bana çokta seviyorum ama bu renk fazla neon geldi elim pek gitmiyor :/

      Sil
  2. Bu seri yollanan arkadaşların yazılarında hep çizgilere dolma yok deniliyordu. Benim denediğim renklerin testerları bile çizgilere doluyor. Bu kısmı hiç anlayamadım =))) Ama belki de fırça uygulaması farkı olabilir. Gece özel bir yere gitmiyorsam, klasik sürerim hiç fırça falan uğraşamam şahsen.
    Renk sana gitmiş, seri eh işte ama hiç benlik değil neon renkler!! =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen firma göndermiştir bir çoğuna tatlım :/ Resmen doluyor çizgilere ve diğer Avon rujlarına göre ağır bir yapısı var. Wetn wild rujlarının yapısına benzettim ben. Ben de kendime yakıştıramadım ben burdaaayımmm diye bagırıyor resmen açık tenlilere ya da iddalı renk seven bronz tene yakışır :)

      Sil
  3. renk sadece kataloglarda ve özel çekimlerde hoş duran bir renk...ben bu rengi taşıyabilecek bir cilt yonu bilmiyorum...esmerlerde bas bas bağıracak,açık tenlilerde ise çok çiğ kalacaktır.. bu arada...avonun rujlarından bir tek ben memnun değilim sanırım..dudaklarımı hep j-kurutuyorlar..gerçi bunda burun kemiiğimdeki eğriliğin ve ağzım açık yaşamamın da payı büyük..bakalım onu da ayın 1'inde halledicem..sonraki deneyimlerimde belki ben de memnun kalırım ne dersin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok geçmiş olsunnn benimde burnum kırık seni çok iyi anlıyorum. Aslında Avon rujlarının bir çoğunun nemlendiriciliği iyi. Bu renkleri ben bronz tende beğeniyorum. Haldır huldur sürülmemesi gereken bir ruj pıt pıt hareketlerle sürülünce hoş duruyor aslında :)

      Sil
  4. Bende çok beyaz tenliyim her ne kadar böyle renklere bayılsamda kullanmaya cesaret edemiyorum sanki herkes bana dudaklarıma bakıyor gibi geliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel işte daha ne olsun :) Bence bir dene. Çünkü ben de senin gibi düşünüyordum ve ilk kez Boynerde bir çalışanın bana Maybelline crazy pinki denetmesiyle bu renkleri denemiş oldum. Hep ön yargılıydım şimdi vazgeçilmez rujum oldu. Arkadaşlarımda bende görüp aldılar. Bence maybelline 180ı denemelisin :)

      Sil
  5. yapısı yoğun en sevdim gibi :) ama kırmızılar tercihim :) güle güle kullanın kızlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakışır sana kırmızııı :) Pigmentasyon çok çok iyi zaten :) teşekkür ederiz tatlımm

      Sil
    2. Yakışır sana kırmızııı :) Pigmentasyon çok çok iyi zaten :) teşekkür ederiz tatlımm

      Sil
  6. Çok güzel bir post olmuş Adana güzeliiiim <3
    Rengi de eminim sana çok yakışırkii

    YanıtlaSil
  7. Türkiye'nin yeni e-ticaret sitesi portalı buypasa.com çok yakında açılıyor. Avon ürünleri benzersiz kampanyalarla sizi bekliyor. Detaylı bilgiye http://sanalpazar24.net adresinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)