22 Haziran 2014 Pazar

Mayıs Ayında Sık Kullanılanlar #5

Herkese Merhabalar,
 Sonunda bloguma post girmenin heycanı ve sevinci içerisindeyim. O kadar bıkkın bir dönemdeyim ki.. Haksızlıkların havada uçtuğu ağlamadan bitirilmeyen bir bölümün gururlu acısını yaşıyorum. Halamız müze müdürü değil diye büte kaldığımız dersler falan var. Her neyse, çok sitemliyim.. 
Ne takip ettiğim blogları okuyabildim ne de kendi blogumla ilgilenebildim. Arada okuyup yorum yazmaya çalışsam da hiç vaktim yoktu :/ Yeniden aranıza dönmek için 2 haftam var :)


Mayıs ayı boyunca çok az post girdiğim için sık kullanılanlar serime ara vermek istemiyorum. Geç de olsa işte Mayıs ayında sık kullanılan ürünlerim. 


Garnier BB krem: Favorim üstüne başka BB krem kullanacağımı sanmıyorum. Yazısı için TIK.
Avon İdeal Flawless Kapatıcı / Fair:  Yapısı biraz ağır geliyor artık. Bu nedenle göz altlarıma değil de fondötenden önce cilt lekelerimi kapatmak için kullandım. Çünkü içerisinde spf 15 var. Yazı için TIK.
The Balm Sexy Mama Transparan Pudra: Bu ay yazın gelmesiyle çok fazla kullandım. Çok seviyordum ancak son zamanlarda kabuk kabuk bir görüntü oluşturmaya başladı. Sanırım bu sorun sadece bende yok. Yazısı için TIK.
Pastel Allık: İnanılmaz tatlı bir pembe ve yağmurlu havalarda allıklarda her zaman daha canlı tonları tercih ediyorum. Makyajı hafif tuttuğum için sanırım. Çok sevdiğim bir ürün. Yazısı için TIK.
Flormar P. D. Far Paleti: Güzel bir palet fakat kullandıkça pigmentasyonunun harika olmadığını daha iyi anladım. Pembe ve krem rengini çok sık kullandım. Zaten bu iki renk için almıştım. Yazısı için TIK.
Rival de Loop Young Far Bazı: Flormar'ın bu paletini kullanınca far bazı kullanmak şart oluyor. Bazı, parmaklarınızla iyice yedirdikten sonra farı kullanmanız gereken bir ürün. Yoksa farın toplamasına sebep oluyor aman dikkat diyorum. Beğendiğim bir ürün. Yazısı için TIK.
Maybelline jel eyeliner 01 Black: Bu ürünün yazısını yazmak kısmet olmadı ama akmayan, ağırlık yapmayan bir eyeliner arayışındaysanız mutlaka deneyin. Özellikle yağlı göz kapaklarına sahip olanlar denemeli.

Okuduğunuz için teşekkürler... Sevgiyle, musmutlu kalın :)

14 yorum:

  1. Maalesef sexy mamada bende kabuk sorunu yaşadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırm çabuk bozulan bir toz ürün :/ Çünkü ilk başlarda böyle bir sorun yoktu ve alalı 1 yıl olmadı dibini görmek üzereyim son 2 aydır bu sorun var :/

      Sil
  2. Oppss.. Sexy Mama alınmayacak o zaman :/

    YanıtlaSil
  3. şeker çok güzel bir yayın olmuş far bazı önerini dikkate alacağım

    YanıtlaSil
  4. Maybelline Jel eyelinerı bende severek kullanıyorum. Kapaticidan bende de var ama ne memnunum ne de degilim onun hakkinda cok kararsizim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çoook daha iyi kapatıcılar var diyebiliyorum ben de onun için :))

      Sil
  5. Guzel bi donus yapmissin bloga, favoriler yazilari en sevdiklerim :)
    Sexy mama ne yazikki benim yagli cildim de bile ozellikle yanak ve alin bolgemde cok kabuklu parcali goruntu birakti:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Benimde burun ve alın bölgemde yaptı :/ İnstagram hesabımda da söylediğimde bi kaç arkadasta da aynı sorun varmış. Bir de stay matte deneyeceğim umarım o iyi çıkar :/

      Sil
  6. halan müze müdürü diil ama blogger arkadaşım çok şirrettir dersen belki faydası olur barbie'ciğim mucxxxxx ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canımmm keşke faydası olsa... Ben neler neler yapacağım da... Bakalım inşallah her şey yoluna girecek inanıyorum halen :)

      Sil
  7. Merhaba
    Far paletinin kutusuna bayıldım :) Ben de bazen içerikten çok kutulara ambalajlara takıyorum :)
    mutlu haftalar, başarılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalaj çok önemli alacağımız yoksa da alıyoruz :) Güzel farlar indirimli fiyata alınabilir :) Teşekkür ederim
      Sevgiler

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)