7 Haziran 2014 Cumartesi

Bitenler #7

Herkese Merhabalar,
Yeni bir bitenler yazısı. Bu kez çöp dolu çöp :)


Mayıs ayında epey tembellik ettiğim için pek fazla ürün biteremedim açıkcası. Aslında dibini gördüğüm bir çok ürün var. Haziran ayında dolup taşması an meselesi :)

 Avon A.T. kırık saç ucu onarıcı serum oldukça hesaplı ve her saç tipi için kullanacağınız bir ürün. Kırık saçları onardığını söyleyemeceğim ancak kırılmayı önlüyor. Saça parlaklık ve canlılık kazandırıyor. Kolay şekil almasını sağlayıp nem kazandırıyor. Yağlı saçlarda uçlara sürüldüğü zaman yağlanma yapacağını sanmıyorum.
Planet Spa vücut peelinginin kokusu denizi hatırlatıyor bana. Çok güzel kokuyor ancak peeling tanecikleri vücut için pek etkili değil. Bir daha almayacağım.
Colgate Optik White çok severek kullandığım bir diş macunu. Temizlik hissini veriyor ve yeniden alacağım.
Avon Naturals vücut losyonu bademli ve sütlü. Yumuşak bir koku. Bayılmadım ancak kesinlikle kötü de değil. Nemlendirmesi yaz için uygun, kışın yeterli gelmeyecektir kuru ciltler için.


Benri kare pamuk. Bu pamuğun neresine ayılıp bayılıyorlar anlamıyorum. Göz makyajı temizliğinde disk pamukları tek geçerim. Evet oldukça yumuşak ve dağılmıyor ancak Apaks disk pamukları da dikişli ve yumuşak ürünlerden. Fiyatına göre pahalı bir ürün. İndirimde bulursam belki alırım.
Benri gözlük temizleyici mendiller. Benim kurtarıcım bunlar. Çantamda olmazsa olmaz. Yaz da geldi güneş gözlükleriniz için çantanızda bulundurmanız gerek :)
Bim'de satılan Family ıslak mendiller. Odamın tozunu alıyorum elimi siliyorum vs. Seviyorum ya o kadar :)
Watsons ıslak mendilleri. Çabuk kurudu ama inanılmaz güzel kokusu var ve havlu dokusunda. 5 TL 'yi hak etmiyor hiç bir ıslak mendil.Tabii bebek totoları için kullanılmıyorsa!
Propa Color Proof çamaşır mendilleri ise kurtarıcı! Bazı kıyafetlerimizde koyu ve açık renkler oluyor. Bu durumda da koyu renk açık renkteki kıyafetlere bulaşıyor. Bunları engelliyor ancak Propa'da inanılmaz pahalı bir fiyatı var. Propa'da işine baksın Bim'deki daha hespalı :)
Extra ıslak mendillerini sevmedim. Yapısı kötü parçalanıyor ya :/ Ayakkabı siliyorum bende dışardayken :)
Nascita kirpik yapıştırıcısı da güvenle kullanabileceğiniz bir ürün. Tavsiye ederim. Bendeki siyah olandı.
Kağıt törpüler hem çabuk eskiyor hem de tırnaklarımı kırıyor ancak vazgeçemiyorum çok tatlılar :)

Benim bitenlerim bu kadardı. Umarım sizler için faydalı olmuştur.
Okuduğunuz için teşekkür ederim sevgiyle mutlu kalın :)

18 yorum:

  1. Apaks benim de bebeğim! :))

    YanıtlaSil
  2. Aaaa Bim'de çamaşır mendilleri mi satılıyor ya ilk defa duydum :) Avon'un kırık saç onarıcı serumundan yıllardır bir alayım deniyim diyorum ama sıra gelmiyor :D Ayrıca o törpünün güzelliği ne öyle yaa insan kıyamazki atmaya hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bende var hatta ama kullanmadım henüz :) Bence almalısın serumdan eminim seversin :) Törpü iyi duruyor ordan bakıldığında ama ikiye ayrıldı maalesef :(

      Sil
  3. Benri Kare pamukları ben çok severdim.Ancak son zamanlarda arkadaşlar değiştiğinden ve çok aşırı inceltildiğinden şikayet ediyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok iyi bulmadım. Birde yüzeyi çok çabuk aşınıyor... Kare olmasıda çok kötü. Mesela iki gözüme 1 tane yetmiyor ama 2.si de fazla geliyor. Sonra toniklemem gerektiğinde illaki disk pamuğa ihtiyac duyuyorum. Ne bilim ya bence kullanışlı değil belki yüzü tombiş olanlar rahat kullanıyordur

      Sil
  4. Benri gözlük temizleme mendilleri benimde favorim. Watsons'ın ki çok kötü!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben denemedim Watsonsın ama 2. kez Benri alıyorum :)

      Sil
  5. Çamaşır mendilleri hayat kurtarıcı gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle olmazsa olmazım.. Çoğu kıyafetim bu renk sorunu nedeni ile mahvoldu.. Bazen araya çorap sıkışıyor mesela görmüyoruz ondan sonra vayyy çamaşırlar morardı karardı sarardı :))

      Sil
  6. canım kirpik yapıştırıcıyı hiç duymamıştım biliyormusun. nasıl kullanıyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takma kirpik yapıştırıcı canım :) Yakınlarımın düğünlerinde falan takıyorum genelde o nedenle almıştım :)

      Sil
    2. benim de var takma kirpiğim hiç kullanmadım merak ediyordum aslında nasıl kullanılıyor diye. Alayım ben de. :)

      Sil
  7. şu çamaşır mendillerinden bir ben mi memnun değilim 2 kez denedim 2sinde de çamaşırlarım mahvoldu:( benrinin gözlük mendillerinden bulsam alıcam da :/ tam anlamıyla karaborsa..bime de gelmiyor artık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım belki bimdekiler iyi değildir henüz test etmedim bendekileri. Dediğim gibi renkli ufak tefek kıyafetteki detaylar açık yerleri boyamasın diye kullanıyorum. Üzerinde renkilerle beyazları ayırmanıza gerek yok vs. yazsa da zaten beyazları 90 derecede kaynattığımız için renklileri onlarla beraber atmıyorum .Bu nedenle benim için kullanışlı oluyor :)

      Sil
  8. Avon sac serumuni bende cok begeniyorum cnm,bittikce alinacak urunlerden biri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) Saç rutinimde olmayınca eksiklik hissediyorum :)

      Sil
  9. Adanalı bloggerların yer aldığı facebook sayfası : https://www.facebook.com/groups/adanaliblogger/

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)