25 Mayıs 2014 Pazar

Wet n Wild Ruj / Rose-Bud E904B

Herkese Merhabalar,
Uzun zamandır ruj tanıtımı yapmıyorum. Sanırım ruja doydum. Hatta yazının sonunda bunun kanıtını okuyacaksınız.

Wet n Wild Ruj / Rose-Bud



Ambalajları o kadar kötü ki, içine tam olarak girmeyen ruj her kapatıp açmada kapağa bulaşıyor. Üstüne üstlük uç kısmı sivri olmayan rujları sevmiyorum. Sürmesi zor oluyor.



Renk kahve alt tonlu bir pembe. Bu rujların tamamı mat görünümlü. Dudakları çok kurutmasada bende ağırlık hissi uyandırdı. Sıcaktan mıdır bilmiyorum çok daraldım. Tahta kalemi küçükken ısıranlar bilir aynı onun gibi bir tat geliyor. Ruju ağzımın içine sürmüşüm gibi yağlı yağlı. Bu durum rujda beni en çok rahatsız eden şeydir. 

Renk benim için iddalı olmayan, günlük kullanım için banko olmasına rağmen sürümü çok zor geldi. Otobüste, cafede vs. gizlice hızlıca sürebileceğim bir ruj değil.
Mat yapıda olmasına rağmen kabuklanma, topaklanma yapmıyor. Dudaklarımı kurutmadı. Oldukça pigmentli ve tek sürüşte opak bir görüntü elde ediyorsunuz. 

Sırf yağlı kötü kokulu tad geldiği için bir daha almayacağım. 
 
Tam ruju sürerken annem geldi. Çok beğendi ben de bir saniye bile düşünmeden anneme verdim. Bu ürünü beğenmediğim için vs. değil sanırım bıkkınlık geldi. Bir çok ürünümü anneme arkadaşlarıma dağıttım. Resmen rahatlık çöktü :)

Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiyle kalın :)

27 yorum:

  1. Bu marka bizim Gratislere gelirse benim de alacaklarım var.Özellikle mat rujlarını, mini far paletlerini çok merak ediyorum.
    Seninkinin de rengi güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mini far paletleri, tekli farları falan dikkatimi çekmedi sanırım elimde tonlarca benzer renk olduğu için :/ Sizin oraya geldiğinde 8'li farlardan almalısın mutlaka :)

      Sil
  2. rengi güzel ama ağır oluşu tabii ki çok büyük eksi.
    Bende bıktım valla dağıtıyorum rujları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk harika ama gerçekten ağır geldi bana :/ Ben de bıktımmm :)) Stick ürünler olunca bozuluyorlar da çok çabuk özellikle Adana gibi bir yerde sıcaktan her şey pert oluyor :/

      Sil
  3. Renk guzelmis cnm ama surulmedeki zorluk ve ambalaj kusurlari kararsiz birakti.gerci cok uygun fiyatli oldugu icin denenebilir bu renk be cherry bomb aklimda bir ara deneyecegim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cherry bomb istiyordum ama maalesef yoktu :/ Belki denemek için ben de cherry alabilirim ama elinde olan rujlara benzer renkleri almanı önermem. Ucuz pazar malı gibi koku ve tadı var.

      Sil
  4. Çok yakışmış ama canım ,annenden alıp arada bir sür bence :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim <3 Benzer renkler var neyseki bende :))

      Sil
  5. Rujunu rengine bayıldım çok yakışmış bu renk dediğin gibi günlük kullanımda çok ideal bir ruj . Rujun kapağa bulaşma olayı çok sinir bozucu . Annen güle güle kullansın o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah teşekkürler canım :)) Ben ısınamadım bu rujlara ya :/

      Sil
  6. Rengi gerçekten çok güzelmiş canım ama sürümünün zor olması kötü gerçekten zaten ben hemen tazeleyebileceğim lip balm yapısında rujları kullanabiliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bence de.. Uğraştırmayacak ürün olmalı çünkü ruj sürekli tazelenmesi gereken bir makyaj malzemesi

      Sil
  7. bu rujdan bende de var ve neredeyse hergün kullanıyorum. bende hiç bir kötü his bırakmadı aksine sürdüğümde birşeyler yiyip içsem bile dudağımda kaldığı için gönlümü çeldi diyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem de kalıcılığını çok beğendiğini söyledi :) Ben rujun kokusu ve tadı ağzıma geldiğinde çok rahatsız oluyorum. Bu genel de kalitesiz ürünlerde yaşadığım bir sorun. Mesela Golden Lady gibi. Siizn memnun kaldığınıza çok sevindim :)

      Sil
  8. renk süper görünüyo bence 2.bi şans vermelisin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın o tat ve kokuyu çekemicem canım :/ Belki kışın başka bir rengine şans verebilirim :)

      Sil
  9. Bir ara banada aynisi olmustu hep dagittim, sattim, hediye ettim ve simdi ne malzemem varsa kullaniyorum ve begeniyorum, okadar güzelki, bos bosuna hep "bitireyim okadar para verdim" "yazik cöpe gitmesin" diye kendimi paralamissim onca yil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen elime aldığım şeyi severek kullanmalıyım off bitsin bitsinnn diyerek değil :) Fondoten pudra ruj far losyon krem dağıttım hala dağıtmam gerekenler var :)

      Sil
  10. Ben think pink rengini aldım ve sırf rengi için o yapıya katlanıyorum ve peelingsiz dudakta çok kötü =S diğer renklerini almam büyük ihtimalle ama rengine bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler zaten bir harika canım ama yapısı hem çok pigmentli hem çoook ucuz nasıl oluyor böyle anlamadım gitti :/

      Sil
  11. rengi güzelmiş canım çok beğendim

    YanıtlaSil
  12. ama ağır olması çooook büyük bir eksi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım rengi bi harika ama ağır olmasaydı keske yapısı kötü :/

      Sil
  13. Bu renge ölüp bitmiştim ama hep olumsuz yorumlar okuyorum ^.^ Sende de güzel durmuş, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım renk şahane ama yapısındaki ucuzluk dudakta hissediliyor yoksa görüntüye dicek yok :) Teşekkür ederim :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)