8 Mayıs 2014 Perşembe

Nisan Ayında Sık Kullanılanlar #4

Herkese Merhabalar,
Nisan ayında sık kullanılan ürünlerim o kadar karışıktı ki. Bir ondan bir bundan kullandığım için maskara ruj vs. eklemedim.


Unutup gittiğim, tekli farlara sardığım dönemden sonra The Balm'ın Balm Jovi Paletine bir dönüş yaptım. Çok özlemişim :) Aydınlatıcıdan farına allığına hatta Milly rujuna kadar sıkça kullandım. Hazır indirim varken kaçırmayın kızlar. Yazısı için TIK.

 Sexy Mama Transparan pudra ise orta derecede parlamayı önleyen içeriği temiz bir ürün. Seviyorum. Yazısı için TIK..

Essence fondöteni ile Avon Extra Lasting fondöteni karıştırarak kullandım. Essence'in biraz pembe alt tonlu, Extra Lasting ise inanılmaz farklı bir fondöten. Sürerken açık sonradan koyulaşan ilginç bir ürün. Her iki fondöten de kalıcılık vaad ediyor. Extra Lasting'i yeşil far ile karıştırarak yeşil alt tonlu yaptım ki birbirlerini karşılasınlar diye. Gayet güzel ikili oldular. Essence Yazısı için TIK..

Avon İdeal Flawless kapatıcımı da artık bitenlere göndermek istiyorum. Yazın biraz yağlı gelebilir. Yazısı için TIK..

Rival de Loop Dipliner güzel bir ürün severek kullandım. Yazısı için TIK.

Nisan ayında genel de koyu makyaj yaptım. Sanırım kışın yapmadığım makyajların acısını baharda çıkardım. Ben böyleyim işte nerde ters bir şey var ben ordayım :)

The Balm yüz bazını da bitirip bir daha almamak üzere göndermek istiyorum. Çok severek alsam da son zamanlar da anlaşamıyoruz. Yazısı için TIK..

Okuduğunuz için teşekkürler.
 Sevgiyle musmutlu kalın öptüm :)


4 yorum:

  1. Avon extra lasting serisi kalıcı olayım derken tuhaflaşıyor desene kuzum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım yazısını yazmama nedenim: Ben o ürünü bir türlü anlayamadım :D Kalıcılığı güzel ve yeşil alt tonluyum sanırım, alt tonunu değiştirince sevdim bu ürünü :) Ancak kesin bir şey söyleyemem iyidir kötüdür diye :/

      Sil
  2. Balm jovi paleti her makyajımda kullanıyorum biterse ne yaparım diye düşünmeye başladım şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım yaaa o kadar çok seviyorum ki kullanmaya kıyamıyorum <3

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)